Yamaha 2016 fiyat listesi..Geçmiş olsun!
Reklamlar
-
Bu işten anlayan bi arkadaş ni logo yapsa yamaha fiyatları düşür gibisinden ya da ötv istemiyoruz gibisinden herkes imzası yapsın profil resmi yapsın bu ney böyle yeter artık ya sallayalım sosyal medyayı dikkat çekelim. Ehliyet alacaz 650 lira HARAÇ, ruhsat alırsın iki sayfa kağıt 200 lira, sigarayı sağlık yüzünden değil zamlardan bırakmak istersin, bı saçmalık ney Allah Aşkına buzdolabı özel tüketime tabi, benzin karlı satışı 1.03 TL ötv ile bilmem ne ile 4.35 bu ney olum etimizden sütümüzden yağ faydalandığınız yeter lan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
YETER ARTIK!
Reklamlar
-
yok yok yeni r1 i almam lazim. bugün yine rüyama girdi artik tarla ev ne varsa saticam
bu arada almanya satis fiyati 18.500€
-
sacmalik. eh tabi, bu kazikci zihniyetten ne beklenir! yuru be yamaha!
motor seviyoruz ya, gecirin! nede olsa baska gidecek yer yok elimiz mahkum.
vallahi yurtdisini kactim bu kazikci motor servislerinden, bayilerinden, distributorlerden. cok rahatim.
misal daha yakinlarda bir arkadasa honda jant ve birtakim parcalar alindi turkiye ye gondermek icin. bende dedimki jant oyle gonderilmez agir cok sacma falan.
arkadas da bana burada 200 dolar olan jantin Turkiye de 4000 lira oldugunu soyleyince sok gecirdim. ve buradan parca gondermenin cok daha ucuza geldiginin ve daha mantikli oldugunun farkina vardim.
vede neredeyse her parca turkiye de buranin 10 kati! yuh be.
-
162 adlı üyeden alıntı
Bu işten anlayan bi arkadaş ni logo yapsa yamaha fiyatları düşür gibisinden ya da ötv istemiyoruz gibisinden herkes imzası yapsın profil resmi yapsın bu ney böyle yeter artık ya sallayalım sosyal medyayı dikkat çekelim. Ehliyet alacaz 650 lira HARAÇ, ruhsat alırsın iki sayfa kağıt 200 lira, sigarayı sağlık yüzünden değil zamlardan bırakmak istersin, bı saçmalık ney Allah Aşkına buzdolabı özel tüketime tabi, benzin karlı satışı 1.03 TL ötv ile bilmem ne ile 4.35 bu ney olum etimizden sütümüzden yağ faydalandığınız yeter lan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
YETER ARTIK!
Keşke öyle bir organize olabilseydik sadece yamaha değil komple piyasayı düşürebilseydik ne güzel olurdu, ama zor. Bizim millet ömür billah bir araya gelemez. Herkes çok akıllı, hiç kimse hiç kimseyi beğenmiyor dolayısıyla kimse kimseyle hareket etmek istiyor. Bunu fırsat bilen firmalarda dibine kadar geçiriyor.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
şöyle de birşey var diğer japon markaları uçukken yamaha neden çoğu modeliyle onlardan daha fazla hak ettiği halde az paraya satsın. biz halkın vatandaşın motoru olarak mı gördük acaba? sonuçta bu adamlar japonyadan ticaret yapmaya gelmişler
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
-
250 cc de inazuma, sınıfının lideriydi. Ama 36 beygirlik ve neredeyse 1.000 tl daha ucuz fiyatıyla MT-25 250 lik pazarın yeni lideri olur.
Cbr 250 nin de arık ciddi bir rakibi var R25. Yamaha bomba gibi gelmiş. 250cc üzerinde %37 lik fahiş vergi olduğu için fiyatlar uçuyor.
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
250 cc de inazuma, sınıfının lideriydi. Ama 36 beygirlik ve neredeyse 1.000 tl daha ucuz fiyatıyla MT-25 250 lik pazarın yeni lideri olur.
Cbr 250 nin de arık ciddi bir rakibi var R25. Yamaha bomba gibi gelmiş. 250cc üzerinde %37 lik fahiş vergi olduğu için fiyatlar uçuyor.
250 cc altıda boru gibi yamahada. r125e bak.
Gerçekten çok uçuk fiyatlar. Bizim mt7 hayali suya düştü.
-
Diversiaon F kötü olmuş.ABS'siz fiyatı 25000 civarıydı.2014 Kasım'da da 22000'di.
-
mrt20 adlı üyeden alıntı
250 cc altıda boru gibi yamahada. r125e bak.
Gerçekten çok uçuk fiyatlar. Bizim mt7 hayali suya düştü.
125 cc üstününün fiyatları da 110 luk pimaşdan hallice. genel bir bindirim var
-
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
-
Yamaha bir konuda çok ayıp ediyor, burdan saydıracam kusura bakmayın
Çünkü gözlerini çok çirkin para hırsı bürümüş, başka hiçbirşeyi görmüyor.
125cc motorların fiyatları 250cc ye yönlendirmek için R25 çıktığı anda birden yüzde 30-40 zam aldı. Böylece 250cc yi de istediği zamlıyor sırıtmaz diye.
Ama motora yeni başlayanlar, oğluna motor alan babalar böyle olunca gidiyor 250cc 170-180 km hız yapan motorları fiyat farkı yok diye alıyor, onlar için daha mantıklıymış gibi gözüküyor.
Yamahanın yeni başlayanlara en ufak saygısı yok, bu çocukların bu insanların vebali bunu yapanların üstünedir!
Yeni Ehliyet kanunu demeyin o bile bu yüksek fiyatları fırsatçılık gibi gördüklerini gösterir. ayırca ehliyeti alır sonra parasını tamamlar 1 yıl sonra 250cc ile fiyatı aynı diye yine başlar
-
Bu fiyatlar nedir böyle arkadasım yamaha boyleyse honda suzuki hayal bile edemiyorum artik yaziktir insanlar parayi kolay mi kazaniyo galiba kolay oldugunu dusunuyolar euro dolar dusse bile bunlarda fiyat artik dusmez yazik gunahtir absiz xj6 23.400 du simdiki fiyat etiketini gorunce gulesim geliyo bu duzenle daha nereye kadar gidicez cok merak ediyorum neyse daha fazlasi siyaset olur konu sapmasin
-
Budan sonra hurdadan şasesi kırılmamış 600 lük bir makina alıp parçalarını ebay den toplamak
daha ucuza gelecek çünkü
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
125 cc üstününün fiyatları da 110 luk pimaşdan hallice. genel bir bindirim var
Sağlam bindirim var hemde.
Bu motora 5 sene binsem ben aldıım paraya satarım herhalde.
-
ee zaten bekleniyordu bu. diğerleri de başlayacak şimdi o yüzden şaşıracak bir şey yok.
-
bi arkadaşım italyada yaşıyor şu an. geçenlerde araba lazım olmuş, gidip bi mercedes a160 almış, 2003 model.
kdvsi ötvsi her zıkkımı dahil fiyat 1500 €. Yani 4.800 TL civarı bi para.
aynı aracın burdaki ikinci el fiyatlarına bakıyorum da 30.000 TL den başlıyor.
Burada 25.000 TL kimin cebine gidiyor acaba?
Bu arada İtalya'da asgari ücret 1.300 € imiş.
-
de gidi de ben okulu bitirene kadar wr125r olacak 20 bin lira
gençler toplanın italyaya gidiyoruz olacak gibi değil
-
Benim anlayamadığım bir şey var.
Bugün insanlar Mercedes, BMW, Ferrari gibi markaların fiyatları yüksek diye isyan yapıyor mu acaba?
1.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar motosiklet mevcut. Gücün hangisine yetiyorsa ona bineceksin...
-
araltı adlı üyeden alıntı
Benim anlayamadığım bir şey var.
Bugün insanlar Mercedes, BMW, Ferrari gibi markaların fiyatları yüksek diye isyan yapıyor mu acaba?
1.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar motosiklet mevcut. Gücün hangisine yetiyorsa ona bineceksin...
İyi de hocam sen mevzuyu anlamamışsın ki. Bir motosiklet dünyanın her yerinde mesela 8-10 bin tl ye satılırken, neden bizim ülkemizde 13-15 bine satılıyor? Üstelik daha fazla alım gücü olan ülkelerde daha da ucuz. Biz devlet ve firmalar tarafından düdükleniyoruz. Sen de. Durum bu. Mercedes, BMW ve Ferrari de diğer ülkelere nazaran bizde yine daha pahalı. Herkes şikayetçi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)