MT-09 Tracer a bak.. almayı hayal ettiğim bir motordu. 2014 fiyatı için niye bu kadar az fiyat derken şimdi hass. diyesim var.
MT-09 Tracer a bak.. almayı hayal ettiğim bir motordu. 2014 fiyatı için niye bu kadar az fiyat derken şimdi hass. diyesim var.
Honda biraz akılcı strateji yürütüp fiyatlarda "sembolik olsa dahi" indirim yapar veya sabitlerse....Yamaha'ya Puskas ödülüne layık bir gol atabilir....Bu tabloyu lehine çevirebilecek mi bakalım...
...Bir acaip Mühendis.....3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Altından hızlı yükselmiş... Satıp değiştirmeyi düşünüyordum. Şimdi kaça satıcam kaç paraya geri alıcam. Piyasa alt üst oldu.
Bir gecede asgari ücrete %30 arttırım gelirse karı az olan yada personel gideri dengede yüksek olanlar ya zam yapacak yada personel sayısı azaltacaktı.
Şunu kavramak lazım önemli olan paranın miktarı değil alım gücü :( ele geçenden çok ona bakmak gerekiyor.
Bu kur hızına ve gerçek enflasyonun hızına yetişemeyeceğimizden istikrarlı bir şekilde alım gücümüz düşüyor. (Alt-Orta Kesim)
D'elight alıp biniyoruz arkadaşlar HADİ BAKALIM.
arkadaşlar zaten hep söyledik,bu yıl katmerli olacak fiyatlar,hem sıfır hem ikinci el patlayacak diye.
Misal geçen yıl bu zamanlar 5500tl olan kuba superlight 200 motorum şuan 7500 tl civarına geldi.Mart sonrasıda 8450tl olacak.Çinli dersin ama o piyasadada ciddi bir bindirme var.Birde öte tarafdan sigorta masrafları iyice işi çığrından çıkarıyor.
Kısaca elinde motoru olan gözü gibi baksın,değerlendi çünkü markası modeli yılı farketmeksizin.
Fuar sonrası asıl bindirmeler gelecek o yüzden ikinci el alacaklar planlarını ona göre yapsın diyorum.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Lan şu honda da azıcık akıl olsa al işte yamaha açmış sonuna kadar.
Fiyatlarda oynama yapma haşırt geçir. Hatta biraz düşürse olacakları düşünemiyorum.
Ama burası Türkiye öyle şeyler olmaz.
Arkadaslar bayilerde hala kaldiysa gidin CBR500R alin simdi 20.000 e alan cok buyuk karda. Yeni kasasi bu gidisle 30.000 olur, haberiniz ola.
mt 125 ve mt 250 şaka gibi... motor hacmi iki katı aradaki fark 650 tl
bende tracer düşünürken bu fiyatlar beni tiger 800 e götürüyor.
Yazacak birşey yok .ALMAYIN .Hobinizi degiştirin balık tutmayı öğrenin falan ...
Fazer8 - 30.000 TL
Fazer8 ABS - 38.400 TL
ABS farkı 8.400 TL mi? Masallah...
mt25 i kaçırmayın derim
yaza doğru 17 rahat olur
Yanlız şu küçük ayrıntıya dikkat: 8655 tl olan yebere 3.33 kur ile 2600 € ya geliyor .
Ee avrupada yaşasak maasimizi tl olarak almayacagimizdan tr fiyatina gore yari yariya yeberecik...
Yani bu isin mantikli bir aciklamasi yok maalesef , tr de mokoko unleashed!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------
Eeee forumda birileri "ABS söyle güvenli böyle onemli " derse capon kardeslerimiz çinde 100 tl ye yaptırdıkları çipi 8400 e saplayıverirler .
Yamaha Türkiye de yfz 125 ve mt 125 satmak istemiyor galiba siz direk mt 25 ve r25 yönelin diyor "bu modellere de paranız yetmiyorsa pis fakirler oturun oturduğunuz yerde" diyor
8400 TL çok fazla. Sadece ABS mi fark, yoksa başka özellikle mi geliyor ABS'li model?
Bir de ABS bir sistem, sadece çip değil. Sensörleri, özel pompası, valfları, vs. var. Hatta ABS de birkaç seviye olarak geliyor. Ucuz motorsikletler için daha basit ABS sistemleri var.
Acaba ABS'li modellerin sigortası daha ucuz olur mu, kaza riski daha az olduğu için?
Yurt dışı fiyatlarına gore karşılaştırma eksik bilgi verir. Bir teknik ogretmen olarak 1100 dolar gibi bir meblağ kazanıyorum. Almanyada ki bir teknik öğretmen yanlis bilmiyorsam 3 katım kadar kazanıyor. Ama biz motorları yurt dışı fiyatıyla ayni fiyata alırsak seviniyoruz.
asilcaksan ingiliz ipiyle asil.
motorda opulceksen japon opsun.
Kawasaki z250SL 13.800--Yamaha mt125 13.900
Kawasaki Ninja 250SL 14.500--Yamaha yzf r125 14.250
Bundan Sonra mt125 ve yzf r125 alanın kafasını yaşamak isterim.
lokomotif medel çok satan R25 in zamlanmaması size ne düşündürüyor, benimle aynı şeyimi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)