Nikon KeyMission çift kameralı 360 derece cekim yapan ilk aksiyon kamerası
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Al sana akilli tasarim... 360 derece cok iyi !
-
kaska takılınca arkadan araç çarpıp kaçarsa çarpanın plakasını da görür iyi olur.
-
Nikona da yakışan ancak böyle bir makina olurdu. Fiyatı ne acaba?
-
Motosiklet Eğitmeni
Daha 10 yıl öncesine kadar adını bile duymadığımız gopro markasının bu segmentte rakipsiz olması bir tek bana mı enteresan geliyor?!!!
Hadi nikon video kamera konusunda fotoğraf makinaları kadar iddialı değildi ya diğer markalar?
Aksiyon kamera hadisesi bu anlamda bana çok ilginç geliyor. Çinliler bile bilindik kamera markalarından ellerini daha çabuk tuttu ve goproya ucuz alternatifler ürettiler.
Bilindik markalarda ise Sony dışında alternatif yoktu.
Nikon sanıyorum yeni ve büyük bir rekabetin yaklaştığının habercisi.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
yakında Canon da bombayı patlatır
-
Bunun bir fiyatı olur hani 40 yıl protein tozu alıp paso ağırlık çalışsan öyle kol yapamazsın diyeyim ben sana.
-
Tasarım olarak güzel ama görüntü kalitesi çok vasat bence gelecek versiyonlarını beklemek daha doğru
-
bu ne böyle be başım döndü
-
çooooooooook iyimiş beeeeeeee
videosu var mükemmel işh çok pahalı olmazda alırız.
https://youtu.be/gVXUho1LXNg
-
COQ adlı üyeden alıntı
Daha 10 yıl öncesine kadar adını bile duymadığımız gopro markasının bu segmentte rakipsiz olması bir tek bana mı enteresan geliyor?!!!
Hadi nikon video kamera konusunda fotoğraf makinaları kadar iddialı değildi ya diğer markalar?
Aksiyon kamera hadisesi bu anlamda bana çok ilginç geliyor. Çinliler bile bilindik kamera markalarından ellerini daha çabuk tuttu ve goproya ucuz alternatifler ürettiler.
Bilindik markalarda ise Sony dışında alternatif yoktu.
Nikon sanıyorum yeni ve büyük bir rekabetin yaklaştığının habercisi.
Yaklaşık 2 yıl önce JVC gcx-a1 aksiyon kamerasi almistim. O sira etrafmda gopro hero2 kullananlar vardi.. fiyat olarak cok daha uygun olmasina ragmen kalite ve ozellik olarak onlardan iyiydi. Hemde hero 3 ten de ozellikleri iyiydi. Plastik kutuya koymadan su gecirmez olmasi ise paha bicilemezdi uzerinde ekrani ile geliyordu ve cektiklerini o ekrandan izleyebiliyordun vs..
Yani bence bu gopro birileri istedi diye reklam vs ile bu kadar yayginlasti. Kurtlar vadisinin bas rolu olan tipsiz,boysuz,possuz ve rol yapma kabiliyeti sifir olan kisi gibi zorla sattilar insanlara
-
onu bilmemde ilerleyen yıllarda,
şu video,
şununla birleşince
süper şeyler olacak.
-
GoPro nun tahtı sallansın, sallınsınki o saçma fiyatları düşsün. Sanki piyasada tekmis gibi fiyatları istikrarla arttırıyorlar. Zaten şu Nikon Canon bu aksiyon kamera işine girmekte niye bukadar gecikti onuda anlamadık
-
nikon canon neden slr makinelerine cep telefonlarındaki gibi dokunmatik ekran eklemezler anlamam,
arkadaş dslr makinemin ekranına parmak hareketi yaptı resmi büyütmek için, bende dedim daha o kadar gelişemediler ))
-
müthiş birşey. Sağlam bir fiyatı olacaktır. Çok akıllına bi tasarım eminim bir çok kişi bu kameraya yönelecektir.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
okoca adlı üyeden alıntı
nikon canon neden slr makinelerine cep telefonlarındaki gibi dokunmatik ekran eklemezler anlamam,
arkadaş dslr makinemin ekranına parmak hareketi yaptı resmi büyütmek için, bende dedim daha o kadar gelişemediler
))
Yapali çok oldu misal canon 650d,nikon d5500 aklima gelen bunlar.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
okoca adlı üyeden alıntı
arkadaş dslr makinemin ekranına parmak hareketi yaptı resmi büyütmek için, bende dedim daha o kadar gelişemediler
))
hocam canondaki giriş seviye modellerin çoğunda dokunmatik ekran bulunuyor.
örneğin 650d, 700d, 750d, 760d, 100d ve 70d
-
Anaaaa icada bak laa..
Mausla görüntüyü çekiştiriyon dönüyo yaaa...
entersaaaaan..
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Anaaaa icada bak laa..
Mausla görüntüyü çekiştiriyon dönüyo yaaa...
entersaaaaan..
hangi görüntüyü nerde çekiştiriyorsunuz ?
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
-
kol resmini goremedim birisi linklesin lutfen
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)