3. Köprüden Motosiklet ile Atlamak için Başvurdular
Reklamlar
-
Yüklenici Firma: YF
Redbull Gösteri Ekibi: RGE
RGE: Selam, İstanbul'a geldik. Köprü bitmeden atlayış yapmak istiyoruz.
YF: Tanıyamadım.
RGE: Redbull ben, kanatlandıran.
YF: Numaramı nereden aldınız.
RGE: Kardeş, sıkıntı yok sileriz. Gider İngiltere'de atlarız.
Reklamlar
-
Bir motorun yarattigi basınç ve ağırlıktan köprünün etkilenmesi zor gözükse de burasi tr., Unutmayalim, herşey olabilir. Gerçi yukarda bir arkadasimiz; hükümetin kimseye ayrım yapmadan herkese hizmet verdiğini, bizlerin de karaladigini yazmış, bu yazılan bu atlayıştan daha mantik dışı olduğu halde bu kadar destekleyeni olduğuna göre, bu atlayış da yapilabilir bence.
-
Lan niye haber vermiyonuz makara burdaymış. Sabah sabah güldürdünüz :-) Allah'da sizi güldürsün
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
geyik muhabbet var dediler deparla geldim. ulaaa motorun anahtarı elimde kendisi evde durun onuda alıp gelem :D
-
Müthiş organizasyon olur.Keşke izin verseler.
-
Ben de bajaj boxer'la atlamak için başvurdum hafta sonu. "121 kilo ağırlığı var aletin, köprüyü başımıza mı yıkacaksın?" dediler. Ben de "foşik tece" dedim ve ayrıldım. Sanki başka atlayacak yer yok.
-
Goygoy güzel, ne kadar katılmasam da Mengu başkana laf yok
-
Zannetmiyorum lakin verilecek zarar Redbull a kösülecektir şartname imzalanırken..
Bu kadar basit düşünmeyin. Adam 80 kg motor superbike 100 kilo desen 180 hadi 200KG
ivme,hız,konum,zaman formülüne vursan bile yere düşerken kazanacağı kinetik enerjinin temas anında lastiklerinin üzerine boşalması o lastiği patlatacak kadar olmadığından ötürü köprü bunu hissetmeyecektir bile.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
bariscinar adlı üyeden alıntı
Bir motorun yarattigi basınç ve ağırlıktan köprünün etkilenmesi zor gözükse de burasi tr., Unutmayalim, herşey olabilir. Gerçi yukarda bir arkadasimiz; hükümetin kimseye ayrım yapmadan herkese hizmet verdiğini, bizlerin de karaladigini yazmış, bu yazılan bu atlayıştan daha mantik dışı olduğu halde bu kadar destekleyeni olduğuna göre, bu atlayış da yapilabilir bence.
hıyar da çıkabilir diyorsunuz yani hocam
-
Türk insanı kendini bu kadar aşağılamaması gerekli. Bu kadar küçük görmeyin arkadaşlar kendinizi. Primitif yaratıklar değiliz. Yapılan işler ortada, hemen siyasete bağlamayın kendinizi. Atatürk ne diyor dinleyin.
-
bizim düz düşünen büyükler bu bedava reklama kesin karşı çıkarlar.Örnek,barcelonaya turkish airlines euroleague e giden milyonlarca eurolar...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
kaan898 adlı üyeden alıntı
.........bizim düz düşünen büyükler bu bedava reklama kesin karşı çıkarlar..........
geçtiğimiz senelerde 1. köprüde formula 1 aracıyla vede tenis oynarak çeşitli şovlar gerçekleştirildi..
fiziki şartlar yeterli ise buna neden izin vermesinler ?
-
yalan oldu köprü bitmiş 4. köprüde artık inşallah
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Niye izin vermediler ki? Geçen senelerde boğaz köprüsü bile kapatılmıştı golf atışı için.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)