Fiyat iyi ama, ben genelde naked seviyorum o yüzden almayacağım malesef
Fiyat iyi ama, ben genelde naked seviyorum o yüzden almayacağım malesef
O değil de bu kel adam Manchester'da bir Honda motosiklet satıcısı ve nasıl bu kadar para kazanıyor?
Bizim bayiler aç geziyoruz diye ağlıyorlar, bu adam hamuduyla götürüyor. Akşam akşam işimden soğudum
Gelsin caddeye biz bunu yeriz be Telaş yok o iş bizde
demedi demeyin 3 gün sonra youtube de parçalama videosunu izleriz
Kesin z.t. sigorta masrafını kontrol etmeden almıştır...
Yormayın parmaklarınızı, çoktan tükenmiş bile. Ha bide admin arkadaş ayda bir girip haber yapmasa çok temiz insan aslında. e yazım hatalarıda normal yani.
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
Çok gereksiz, stock Ninja H2 al. Modofiye yap, 270 küsür beygire ulaşabiliyor. Amerika'lı Brock's egzoz ekibi, 275 beygire ulaştırmışlar. Ve 350 km küsür hızı geçebiliyor.
Bende aldım bundan. İnanmıyosan aha dayıya sor
Bu motoru alacaktım gittim 4 tane h2 aldım, ailecek biniyoruz haftasonu avm gezmelerimiz daha keyifli artık, arabayıda sattım h2 miz olduğu için gerek yok.
Bu motorsikletler MotoGP replikasi arkadaşlar. Yarış takımlarına birkaç milyon dolara kiralanan motorsikletin yol için modifiye edilmiş olanını alıyorsunuz. Mesela pneumatic subaplar yerine normal subaplar kullanılıyor.
Fiyatı neden yüksek? Çünkü herşeyi en ince ayrıntısına kadar optimize edilmiş, elle üretilmiş, te ondan. Borudan ibaret olan pahalı bisikletlerle karşılaştırın, daha ıyi anlarsınız.
Kesinlikle fiyat performans karşılaştırması yapmayın.
Bunu alan da kullanmaz zaten. Koyar koleksiyona geçer. Muhtemelen de fiyatı artar...
"Abi kaç basıyor bu ?" diye sormak lazım.
adam koleksiyon yapıyormuş...
o kadar para bayılıp da süremedikten sonra ne anlamı var onu almanın..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)