BMW HUD görüş sistemli kask tasarımını tanıttı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Bu sistem bizim türkiyede hata verir, bizim yolları görünce yol çalışması sanar
-
Adamlar teknolojiyi düşünürken kaskın mukavemetini pas geçmişler sanırım..
Çene açılır kask, kaza anında o ekran denilen cam parçası gözünüze lens olarak kendini monte edebilir.
FF kaskta bile milletin dişleri çenesi dağılırken sen git mafsallı kask üret..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
doktor bu ne insan takıcak bunu
az daha büyük yapsalar kadın komple kaskın içine girermiş
-
Ya kadın çok küçük, ya kask çok büyük. Ya da modelin yanaklar sıkışıp bombe yapmasın diye XS kafaya XXXL kask giydirdiler.
Google Glass'ın kask versiyonu. 1. Pahalı olur. 2. Gece yansıma yapabilir.
Hele bi çıksın bakalım. Dijital bir arka ayna olarak kullanmak çok kullanışlı olabilir aslında.
Gözü yoldan ayırmama etkisine binaen de güvenlik açısından faydalı olabilir.
-
Benim Bajajın yağına suyuna da bakabilirse, ayrıca arkadaşlarım aradığında yerini tesbit edip yol tarifi yapabilirse almayı düşünebilirim.
-
kendi içerisinde intercom ve kamerası olan bir kask çok daha kullanışlı olur bence. hud display olayı gereksiz abartılıyor. sevimsiz de duruyor. ben sürekli gözümün önünde orada olmayan şeyleri görmek istemezdim. onun yerine sesli komutla çalışan, türkçe dil desteğine sahip, siri gibi asistanları kullanabileceğim ve hatta gelen whatsapp yazışmalarına kadar bana okuyacak ve sesli olarak cevap verebileceğim bir sistem üzerine çalışma yapsalar hud display den çok daha verimli olur bence.
-
AAAAAA olmadı ama güneş vizörü yok bunun ben almam bunu.Hem sele altına sığmaz zaten Bizim ülke de karıya kıza bakarken öndekine vuran adam bunla ne kazalar yapar be
-
savinelli adlı üyeden alıntı
kendi içerisinde intercom ve kamerası olan bir kask çok daha kullanışlı olur bence. hud display olayı gereksiz abartılıyor. sevimsiz de duruyor. ben sürekli gözümün önünde orada olmayan şeyleri görmek istemezdim. onun yerine sesli komutla çalışan, türkçe dil desteğine sahip, siri gibi asistanları kullanabileceğim ve hatta gelen whatsapp yazışmalarına kadar bana okuyacak ve sesli olarak cevap verebileceğim bir sistem üzerine çalışma yapsalar hud display den çok daha verimli olur bence.
Ne güzel, bir motorsiklet üzerinde sosyal medya eksikti.
Adamlar gözünüzü yoldan ayırmayın diye sistem geliştiriyor, biz beğenmeyip WhatsApp istiyoruz...
Geyikten geriye kalan dikkatle, iki teker üzerinde, ülkem trafiği ve insanları arasında hayatta kalma çabası verirsiniz artık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:17 ----------
Thermosifon adlı üyeden alıntı
AAAAAA olmadı ama güneş vizörü yok bunun ben almam bunu.Hem sele altına sığmaz zaten
Bizim ülke de karıya kıza bakarken öndekine vuran adam bunla ne kazalar yapar be
Asıl onlar için lazım. Bi face recognition algorithm yazarlar ona, kask otomatik olarak etraftaki hatunlara, odaklayip, büyütüp, HUD'e verir görüntüyü.
-
kaskın ilk amacı güvenlik değil mi, daha dot standartı olmayan bi kaska istediğin sistemi kur kime ne faydası olacak
-
Snell değil de DOT'ı geçer kesin...
-
Bmw bu kaskı yapmasa John ile buluşamıyıcaz Tşkklr bmw...
-
John bi goduuum gibi dur adam ol akilli ol iki dakka John
-
Kasklara artık entegre kamera, ses sistemi (bluetooth ile telefona bağlanıp) gibi basit teknolojileri yerleştirmeleri lazım artık. Ha bu kask benim söylediğimin 2-3 tık üstü olmuş güzel olmuş ama bana saydıklarım yeter en azından şimdilik.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)