androide gelmiş indiriyorum yeni gördüm bakalım nasılmış
androide gelmiş indiriyorum yeni gördüm bakalım nasılmış
İos da oynamıştım çok güzeldi bakalım Android de de aynı performansı vericek mi
Benim telefon iyice kafayi yedi wifiden bile indirmiyor arkadasin telefondan aldim. 15 level oldum cektim bitane cbr 250 :p
Oyunda cbr250 nin 2016 modeli var radyator uzatilmis arka disk buyutulmus on tarafa cift disk konulmus ve max hiz 172-173 fiyati ise 40000 dolar :D
Saka maka oyun fena degil. Gorevler zorlasiyor bayagi. Egzoz,ceket falan alabilsek ve bagimliligi azaltmak icin gunluk kota konulmali bence. Kaza basina puan dusme vb cunku ciddi anlamda bagliyor kendine :D
Oyunu burda gördüm ve indirdim telefonuma. Şunu söyleyebilirim ki oyun harika 14 leveli geçemiyorum ama.
oyunu güzel yapmışlar cbr 1000 rr sakın almayın çok taka olmuş
fena tokatlıyorum para biraz zor birikiyo ama epey kasmak lazım
Android'e düştüüüüü
Oyun çıkar çıkmaz hemen bende telefona indirdim gayet başarılı olmuş bence umarım devamı gelir
240 gidiyor manevra sıfır zx10 r alın derim zet 750 227 gidiyor
1000rr almayin sakin sakin sakin bosuna biriktirdim 250 bini :D
herkes aynı hatayı yapmış ))
cbr250 deyim 190 basıyor :D ama 80 saniyede 50 araç sollamak nedir ya zaten ilk 15 saniye hiç araba gelmiyor
Bu arada oyunu yapanların eline sağlık grafikler felan baya iyi birkaç özellik daha eklenirse süper olur
Hersey iyi hosta soner sanki bu oyunda biraz ticaret agirlikli dusunmus gibi,para biriktirmesi zor ve fiyat araliklari ucurum gibi. Ayni zamanda bu androitte freni ayir vs gibi ozellikleride kullanamiyoruz. Bide bende google play hesabina baglanamadi guncellemen gerekebilir falan diyo. Umarim oyuna bisey olmaz okadar ugrastik :D
dah oyun yeni ben 10 saniyede 70 araçta takıldım soner kara yapıyor bu oyunları traffic racer da onun eseri
Ben çoğunun aksine beğenmedim oyunu. Chopper'dan SS sesi çıkması, son hızda giderken ön kaldırılabilmesi, araç aralarından geçilememesi vs bir çok problem var. Gerçekdışı olmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)