Uygulama çok güzel hayalimde alamadığım cbr125 in abisi cbr250 için para biriktiriyorum :D
Uygulama çok güzel hayalimde alamadığım cbr125 in abisi cbr250 için para biriktiriyorum :D
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
bu güne kadar neden yapılmamış dediğim uygulama. android ve windows versiyonlarını da bekliyoruz..
Konu başlığı "Traffic Rider" doğru
içerikteki "Traffic Racer" yanlış (Androidde şuan bu çıkıyor)
Yönlendirme mi var furkanuc
Iyiymis, abs,kask,ceket,egzoz muhabbeti olursa mukemmel bisey olur
Çok sarıyor oyun az önce zx10r ı açtım. Ducati galiba sonuncu motor 1, 2 güne onuda açarım heralde. Zx10r acayip seri tavsiye ederim :D
Oyun android'e ne zaman gelir acaba ? ocağın başındamı sonundamı ?
Konu benim elimden çıkmış, artık düzenleme yapamıyorum maalesef. Oyun ocağın ortalarında çıkacağı belirtiliyor.
Bende ilk olarak destek için indirdim biliyordum önceki oyunundan bir Türk'ün elinden çıktığını.
Sonra bir baktım aradığım beklediğim oyun bu!
Garaj bölümünü bir açtım bir şok daha benim cbr 250r'ımda var oyunda hemen çöktüm tepesine kendi motorumu aldım. Bu soğuk günlerde telefondan sürüyorum artık
Yapımcısıyla konuştum Ocak başında Android e getirmeye çalışacağız demişti
ios da oynadım scooter daki titremeye kadar yapmışlar o kadar gerçekçi yapılmış :D
Oyuna bayıldım, çok güzel olmuş. Ama kardeşimin telefonunu esir aldım Androide gelmesini dört gözle bekliyorum.
45 sn de 20 arac solla görevinde bariz map hataları var .iki haritada kombo çizgisi bitiyor hala etrafda araç yok geçecek.buda imkansız birşeyi devamlı tekrarlamak zorunda oldugunuzu gösteriyor.Oyun zevkli ama, motosikletler arası para kazanımı görevi bitirmezseniz çok zor .sonsuz ve zamana karşı modlarında biraz daha para kazanımı kolaylaştırabilir.bir görevde takılıp kaldımmı sahsen bırakıyorum ipadi elimden bayıyor.
Oyunu bugün oynadım en yakın zamanda android e de gelir inşallah çok beğendim
Merhaba oyun suanda geldi play store de mevcut hemen indiriyoruz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)