Ya sen kimsin ki Barkın Bayoğlu senin gözünden düşecek ? kendinizi ne sanıyorsunuz siz ?
Bu güne kadar motosiklet camiası için ve diğer motosiklet kullanan insanlar için zerre kadar bir faydan oldu mu ?
Hayatında kaç tane motosiklet sürdün ?
Kaç markanın lansmanına gittin ?
Kaç ülkede bulundun ?
Kaç motosiklet firması ile görüştün ?
Kaç motosiklet tamir ettin ?
Kaç kez eğitim aldın ?
CSS Eğitimine katıldın mı ?
Bu kadar donanımlı bilgili ve sempatik bir insanı ne hakla yargılarsın sen ? Herif bizim için gün geliyor kendi cebinden para veriyor saçma saçma konuşmayın.
Bakın bu ülkede bizim için canını dişine takıp birşeyler yapmaya çalışan sayılı insan var, onları taşlayacağınıza onlara nasıl daha fazla katkımız olur diye düşünün. Yok yapamıyorsanız eğer daha iyisini ben yaparım diyorsanız buyrun çıkın siz yapın. Bunu da yapamıyorsanız bari köstek olmayın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
Çünkü motor daha öncesinde ısıtılmıştı, buna dikkat edeceğinizi düşündü ama yanıldı adam
Barkın'ın aynı video içinde kendi söylediği ile çelişeceğini nasıl düşünüyorsunuz anlamıyorum valla
Bu arada Burger King bazı ürünlerinde AT ETİ kullandığını itiraf etti, bilginiz olsun