Yamaha MT-03 / Beklenen MT modeli Milan Motosiklet Fuarında Tanıtıldı
Reklamlar
-
Endonezyada MT-25 olarak çıkmasından bu yana beklediğimiz model MT-03 sonunda bizlerle. 321 cc lik paralel çift silindir motordan gücünü alan model, YZF-R3 ve MT-25 ile aynı motoru kullanıyor. Bütün diğer MT lerde olduğu gibi MT-03 de dik bir oturuşa sahip bir model özelliği sunuyor. Sele yüksekliği ise diğer modellere nazaran daha kısa ve 780 mm.
Model 298mm fren diskine sahip ABS sistemine sahip, arka fren diski ise 220mm olarak düşünülmüş.
Lastikler ise 140/70 arka, 120/70 ön olarak konulmuş. 14 litrelik yakıt tankına yer verilen modelde LED stoplar dikkat çekiyor.
2016 Yamaha MT-03
Fotoğraf Galerisi için Tıklayın
Reklamlar
-
Adminim honda standı ile ilgili haber var mı? Beklediğim bir motor varda bilgilendirirseniz sevimirim.
-
ön far bana bir ybr imiş havası verdi bilmem siz ne dersiniz.
-
videodaki motorun egsoz çizilmiş nakliye esnasında... birde gidon bağlantı noktasında bir alyan kapama pulu (bu tanımlamayı salladım) yok...ulan ne özensiz adamlarsınız...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
Hey gidi "eski" mt-03.... Normalde mt-03 dendiği zaman o deli bozuk makinayı hatırlıyorum. Bunu sırf o yüzden beğenmedim.
-
Honda da cb300f i sürer Türkiye'ye bu gidişle
-
Türkiye'ye geliyor mu MT-25? Keşke gelse. Bu açıkçası beni sevindirmedi 300cc olduğundan vergisi yüksek olaca, zaten pahalı her şey.
-
40 bin km ve 4 yıl eski mt-03 ü kullanmış bir kişi olarak şunu diyeceğim. Keşke başka bir isim koysalardı. MT-04 gibi mesela. Eski MT-03 tek silindirli, patapat çalışan, supermoto ile cadde motoru karışımı ilginç bir motordu. Bu ise çift silindirli bir cadde motoru olmuş. Tasarım biraz eskisini andırıyor ama her açıdan başka bir makine. Çirkin değil güzel bir tasarım, teknik özlikleri de fena değil, mutlaka ve mutlaka eski mt-03 den daha üstün özleliklere sahiptir . Ama bir mt-03 olmamış.
-
Bence şahane görünüyor. 300 cc kategorisi şenleniyor.Çift silindir 41 bg. enjeksiyonlu su soğutmalı,Fiyatı çok abartılmaz umarım .Suzuki bakalım hamle yapacak mı ?
-
eski mt-03 efsanesi gitmiş bu gelmiş. yeni başlayan 250 cc şu tek bu çift silindir o 16 bu 17 lira diye dövüştürene alternatif olur ancak
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Çıkış fıyatına göre r25 veya mt-03 alıcam bakalım. Nakedların kaslı yapılarını seviyorum ama rüzgar işi kafa kurcalıyor.
-
MT-03 denilince tek silindir 660 cc bir deli alet yeniden mi geliyor diye sevinmiştim ama. Bu gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Türkiyemizde bu vergi dilimi yüzünden motor gelir mi gelmez mi bilinmez de satmayacağı aşikar.
-
MhmtcnKoral adlı üyeden alıntı
MT-03 denilince tek silindir 660 cc bir deli alet yeniden mi geliyor diye sevinmiştim ama. Bu gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Türkiyemizde bu vergi dilimi yüzünden motor gelir mi gelmez mi bilinmez de satmayacağı aşikar.
Ofisten bir arkadaşta 660'lık motordan var. Kullanımı çok güzel bir motor değil. Manyak gibi atlıyor gazı biraz bile açsan. Üstelik dizel araç gibi kullanman lazım çünkü çok fazla titreşim var. maks devir 6500 falan olması lazım. Çok anlamsız bir motor.
-
Bize mt 25 olarak gelecek bu motor.O yüzden vergi farkı,fiyat farkı falan olmayacak bence.
Sınıfının en güzel motoru bence.
-
6 aydır seni bekliyorum MT25.
Bize MT25 modeli gelecek arkadaşlar MT03 değil. Fuarda cb 300 f den haber var mı ?
-
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
6 aydır seni bekliyorum MT25.
Bize MT25 modeli gelecek arkadaşlar MT03 değil. Fuarda cb 300 f den haber var mı ?
Bende Honda cb300f i sürer umudundayım.
-
ne zaman gelir bu motor Türkiye'ye, inşallah ABS'li versiyonunu da getirirler :(
-
27 Aralık 2015, 21:53
MT03'ün gelmemesine üzüldüm.250 cc yerine 321 cc yi tercih ederdim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)