Yeni Suzuki GSX-R1000 nihayet karşımızda
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
egzoz iyi birşey ne kadar büyütürsek o kadar iyi ve kawasaki yapıyor da biz yapamaz mıyız diye düşünmüş tasarımcıları.
-
hn33 adlı üyeden alıntı
o egzoz ne öğle
Yeni kasa gsxr-600 ünde orjinal egzosunu cok beğenmiştim, bununkide bir hayli güzel olmuş
-
Puahajaha varmi boyle bi cirkin motor bilen :D
-
Tasarım, hayal kırıklığı. Bu sene sevindiren tek motor, Yeni 2016 Ninja ZX10R oldu.
-
Tek farlı ss hiç güzel olmuyor
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Tek farlı ss hiç güzel olmuyor
Eski hali ateş ediyordu.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
ben bunu aynada görsem hyosung gt 250 r eski kasa derim bizimla diğılsın...
-
viper17 adlı üyeden alıntı
mete_han adlı üyeden alıntı
ben bunu aynada görsem hyosung gt 250 r eski kasa derim
bizimla diğılsın...
Iki yoruma da asiri katiliyorum. oyle boyle degil kalibimi basiyorum, altini ciziyorum .
Ama Gsxr candir eklemek istedim
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
viper17 adlı üyeden alıntı
Aynen bu kasa daha güzeldi
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Beğendim, eski gsxr 600'lere benzemiş.
Yeni nesil 1000'liklerde artık yok yok. Kawasaki, 2015 Yamaha ve şimdi de Suzuki. Bi tek Honda'nınki çok güdük kaldı. Honda seneye cevap vermek zorunda, 1000RR'da ne shifter, ne çekiş kontrol ne sürüş modu hiçbi şey yok.
-
-
bu mavi renk kasa çok güzel...özellikle suzuki yazıları mı çıkartma mı denir bilmiyorum ama inazumaya uygulanabilir olsa direk isterdim mesela
tasarım, beğeni kişiden kişiye değişir bence çok güzel motor hea tarzım değil ayrı dava
-
hayatimda gordugum en berbat far tasarimi
-
Suzuki başlığı altında biraz alakasız olacak ama 2015 Kawasaki ZX10R absli 19600 euro, 2016 modeli de mi aynı fiyat olur yoksa zamlı mı olur?
-
Tasarım hiç ama hiç olmamış be. Ah be suzuki, neyaptın sen? O kafa tasarımı nedir ya, hiç mi yaptıktan sonra dönüp bakmadınız motora
Beğenen çıkar mı bilemedim ama ben olmamış diyorum...
-
Tasarım iyi olmamış diyen arkadaşlar elimize bi kağıt kalem ALIN bi motosiklet çizin bakalım siz nasıl bi tasarım ortaya çıkaracaksınız
-
herkez tasarım hoşuma gitmedi falan diyorda adamlar gelmiş geçmiş en hafif ve en hızlı GSXR yi yaptık, meşhur delimanyak K5'e selam çaktık bu motorla diyor oraya kimse odaklanmamış
Makina ZX-10 yeni R1 ve panigale 1299 la hesap görmek için çıkarılmış belli, 1000cc veteranları ,pisikopatlar tercih edicektir
-
şekil şemal berbat ya bu nedir
Acil yeni bir tasarımcıyla el sıkışmaları lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)