4 Tekerlekli Motosiklet Yamaha OR2T
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
daha güven verici görünüyor. başarılı bence şeklide iyi. 2 teker şeytan işi diyenlere özel
-
Dört tekerlekli makine benim için araba vs gibi şeylerdir
Motosiklet = iki teker = motosiklet
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
Bunlar iyice kafayi kirdilar
-
2 değil, 3 değil tam 4 tekerlek geliyor yanlış duymadınız efendim tam 4 tekerl... seneye de 5 tekerlek gelir.
-
Tasarımını çok çirkin bulan sadece ben miyim? Sanki motosiklet 1990 lı yıllarda tasarlanmış gibi duruyor.
-
bu yamaha da ki mühendisler gerçekten normal değiller. ktm bir bunlar iki. rahatsız herifler
-
bence de çok çirkin olmuş
-
Naylon lastiklerle gelirse 4 lastik parasi masraf
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:16 ----------
Yazdıgim yoruma baktim da fakirlik damarlarima işlemiş
-
dadaş-bb adlı üyeden alıntı
Dört tekerlekli makine benim için araba vs gibi şeylerdir
Motosiklet = iki teker = motosiklet
aynen motor dediğin 2 teker olacak arkadaş
-
Dodge Tomahawk'ın küçültülmüş modeli.
Virajda inanılmaz güvenlik.
-
Yamaha yapıyor diğerleri bakıyor, ah bide ülkemizde ucuz olsalar keşke.
-
Tasarım biraz kötüde olsa bana çok güvenli geldi sanki. fren mesafesi kısalacak kayva sorunları birazcık daha az riskli olucak gibi.
-
Motosikleti sizin için güvensiz yapan 2 tekerli olması mı anlamıyorum ki bunun nesi daha güvenli. Yamaha fantezi için böyle şeyler yapıyor. Tricity denilen motor mesela; normal bir scootera göre çığır açan ne artısı var ? Hiç. 4 tekerli bir motorlu taşıt var onun adı araba. Googledan araştırabilirsiniz ne olduğunu.
-
A.Türker adlı üyeden alıntı
Motosikleti sizin için güvensiz yapan 2 tekerli olması mı anlamıyorum ki bunun nesi daha güvenli. Yamaha fantezi için böyle şeyler yapıyor. Tricity denilen motor mesela; normal bir scootera göre çığır açan ne artısı var ? Hiç. 4 tekerli bir motorlu taşıt var onun adı araba. Googledan araştırabilirsiniz ne olduğunu.
Lafı ağzımdan aldın doğrusu. Senin de yazdığın gibi aşmışlar kendilerini ve fanteziye başlamışlar.
-
sebebi neydi ki
-
-
4 tekerlekli motosikleti anlamsız ve boşuna yapılmış bir çaba gibi görenleri de ben anlayamıyorum.
Her şeyden önce büyük bir mühendislik ve çalışma var. Yapmışlar ve test ediyorlar.
Bunu anlamak da zorlanan beyinler 100 yıl önce Türkiye deki uçak fabrikalarını kapattılar.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)