2016 Motosiklet Fuarı Tarihleri Belli Oldu! Fuar hakkında tüm bilgiler burada!
Reklamlar
-
Gecen sene fuardan arkadaşlara 2 adet Duke 200 aldik. Sanırım fiyat 11400 idi. Normal fiyat 12500 dü. Bu arada dediğiniz gibi yeni Crossrunner'ın fiyatı da lansman fiyati idi.31400 dü o da sanırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Bu arada ekipman için fuarı beklemenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Kask (Mt revenge -270 yerine 175tl, pantalon ( yazlık 175 yerine 120tl) ve montumu ( Richa 350 yerine 275tl) N11 ve banka indirimleri ile çok uyguna getirerek aldim. Yazlık montu. ( 170 yerine 100tl) Hepsiburadadan yine çok uyguna aldim. Yazlik ve kislik eldivenimi ise aliexpressten aldım. 11/11 indirimi ile bir yazlık, birde kışlık eldiven daha alicam sanırım.
Reklamlar
-
r25 leri 13.500 TL den satmışlardı fuarda.
yeni ürünlerde uygun fiyatlar olabilir
-
Düzgün bir fiyattan giriş yaparsa bende mt 25 almayı planlıyorum fuardan.. Sizce istek üzerine ABS'lisini getirtme şansımız olurmu ?
-
Aynen mt25 takibindeyim uygun olursa biraz yapıştırırım bitane...
-
amamoslavida adlı üyeden alıntı
ekipmanlarda beklemeye değecek bir indirim oluyor mu?
Mağazada çingene pazarlığıyla yapabileceğin düzeyde oluyor. Ancak elde kalan ürünler oluyor genelde. 2 sezon önce gelmiş montlar, üretim tarihi 2011-2012 olan kasklar. Olanlar da genelde ya çok büyük ya çok küçük bedenlerde oluyor. Bir de fuar olması sebebiyle tüm ürünler aşırı derecede mıncıklanmış oluyor. Özellikle kask alacaklar dikkat etsin, üretim tarihleri hep eski oluyor.
-
giriş ücreti 2015 de ne kadardı, şimdi ne kadar olur?
-
heyecanla bekliyorum fuar alıcağım makineyi belirliyicek :D
-
SuSpect adlı üyeden alıntı
giriş ücreti 2015 de ne kadardı, şimdi ne kadar olur?
Motoron dergisi şubat ayında 2 adet hediye davetiye veriyor!Hafta içi fuara ücretsiz girebiliyorsun ancak hafta sonu %50 indirimli
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
euro olmuş 3.30 anca aval aval motorlara bakar geri döneriz. Bıktım lan bu ülkeden
-
Benellinin 500 cc lık modelleri gelirmi acaba
-
2move adlı üyeden alıntı
euro olmuş 3.30 anca aval aval motorlara bakar geri döneriz. Bıktım lan bu ülkeden
Al benden de o kadar
-
Mart ayıda soğuk geçer, indirim falanda bitsin, Nisan Mayıs gibi bir kaldırım gelince benim 2 motosikleti aldığımdan daha pahalı fiyata iteleme vakti gelir. Seviyorum Bu ülkeyi 0 motosiklet alıp bir sezon biniyorum seneye daha pahalı satıyorum.
-
A.Volkan adlı üyeden alıntı
Motoron dergisi şubat ayında 2 adet hediye davetiye veriyor!Hafta içi fuara ücretsiz girebiliyorsun ancak hafta sonu %50 indirimli
Hocam bu bilgi kesin mi? Ona gore kapayim subat basi bir tane
-
Yaw he he , adamlar zamı çaktıkça yarabbi şükür diyoruz , sonra fuarda 1000 tl ucuza alınca sevindirik oluyoruz ...Sevmisim fuarını , gitmiyorum.
-
Tüm ürünler %50 indirimli %100 bindirimli olacakmış bilgilerinize....
Giriş ücreti nekadar oluyor bilen varmı. Taa izmirden gelecem pahalıya kaçarsa zorlar beni.
-
Arkadaşlar fuar ile alakalı sabit bir konu belirleyelim de fuara gelen arkadaşlarla orada tanışma fırsatımız olur en azından gelişmeleri kim gidiyor kim orada o anda falan haberleşme açısından o konuyu kullanırız
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
r25 leri 13.500 TL den satmışlardı fuarda.
Ilk gelen sınırlı sayidaki parti icin oyle yaptiklarini soylediler ama 13.500`den alan kimseyi duymadim.
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Ilk gelen sınırlı sayidaki parti icin oyle yaptiklarini soylediler ama 13.500`den alan kimseyi duymadim.
ucuza alsam ben de söylemezdim
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Hocam bu bilgi kesin mi? Ona gore kapayim subat basi bir tane
Kardeşim geçen sene ben motoron dergisinden aldığım davetiyelerle bedava girdim fuara
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
Bu fuarin çalışma saatleri
Hafta içi bilen varmi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)