Otoyollar ile Köprülerde Motosiklet Geçiş Ücretlerinde İndirime Gidildi!!
Reklamlar
-
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden motosiklet geçiş ücretlerinde indirim geldi. KGM Basın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından yapılan açıklamada, "6. Sınıf araçlar için uygulanacak ücretlerde değişikliğe gidildi.
Otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden 6. Sınıf HGS etiketi ile geçiş yapan L3, L4, L5 ve L7 sınıfı araçlar 1. sınıf araç geçişlerinin yüzde 50'si oranında ücretlendirilecek" denildi.
Bu kapsama giren araçların, motosikletler olduğu belirtildi.
KGM tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), sorumluluğu altında bulunan "Otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ve Erişme Kontrolünün Uygulandığı Karayollarında, Geçiş Ücretlerinin Belirlenmesi ve Uygulanması" na ilişkin yönetmelikte, 6. Sınıf araçlar için uygulanacak ücretlerde değişikliğe gidildi. Buna göre, otoyollar ile Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden 6. Sınıf HGS etiketi ile geçiş yapan L3, L4, L5 ve L7 sınıfı araçlar 1. sınıf araç geçişlerinin yüzde 50'si oranında ücretlendirilecek. Karar, 24.10.2015 tarihi saat 00.00'dan itibaren uygulanacak."
Kaynak: Hürriyet
Reklamlar
-
geç kalınmış bir karar ama neyse buna da şükür
-
Bir an evvel HGS leri 6. sınıf yapmak lazım
-
gec kalınmış, ama sonunda kabullenilmiş bir karar.
gözümüz aydın diyelim.
-
Sonunda o kadar ses duyurulması ve verdiğimiz imzalar işe yaramış.
-
Drgrev adlı üyeden alıntı
Bir an evvel HGS leri 6. sınıf yapmak lazım
nasıl geçiş yapıcaz acaba mevcut hgsleri? onla ilgili bir şey denmemiş.
-
demirteker adlı üyeden alıntı
nasıl geçiş yapıcaz acaba mevcut hgsleri? onla ilgili bir şey denmemiş.
6.sınıf dedikleri kart verdikleri. etiketi olan ve üzerinde 1.sınıf yazan etiket sahipleri hgslerini iptal ettirecek. sonra tekrar 6.sınıf hgs alacak.
-
Ufuk ARSLAN adlı üyeden alıntı
6.sınıf dedikleri kart verdikleri. etiketi olan ve üzerinde 1.sınıf yazan etiket sahipleri hgslerini iptal ettirecek. sonra tekrar 6.sınıf hgs alacak.
zaten ilave para almayacakları bir sistemle geçiş yapsalar şok geçirirdim. ne bilim isviçrede falan sanırdım kendimi
-
PTT haricinde 6. sınıf alabilecek miyiz önemli soru bu..
-
-
her gün köprüyü kullanan biri olarak baya bir sevindim ilk başlarda 6.sınıf neden aldım
Kartı neremize sokcaz diye kendi kendime söyleniyordum şimdi işe yaradı
-
gözümüz aydın mı desem, yoksa nasıl 6 olacak mı desem bilemedim..
-
K.O.Ç. larım benim... Size benden bir oy çalışır(!)
-
Allamaaaa bin Hakan Şükür devleti aliyemiz otoyoldan 3 kuruş indiriyor, zorunlu sigortadan 3000 kuruş bindiriyor, sevinin küçükler övünün büyükler 23 Nisan kutlu olsun
-
bendekide kart etiket değil. Ama üzerinde 1. sınıf yazıyor ? bankadan aldım alırken motosiklet diye işaretlemiştik bu geldi
-
-
bendeki kart ve pttden almıştım. bi gidip bakayım nasıl oluyormuş değişme olayı.
-
Aaa nasi ya benimki ön siperlike yapısık yani?
Kacinci benim ki? Anlamadim ki ama ben...
-
Moderatör
Haberin asılsız olduğu yönünde paylaşımlar var..Geçiş Ücretlerinde İndirim Söylentisi/
-
Sigortalar 2 kat artsın çıt yok, köprü, otoyol geçişleri indi yaşasın. Sanki halkı düşündüklerinden yapıyorlar. Seçim olmasa zor gelirdi bu indirim. Oydan bahsedilmiş. Bedava yapsada hırsıza, padişah özentisine oy yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)