Kadınlara Özel Ücretsiz Sürüş Eğitimi
Reklamlar
-
Yamaha Riding Academy'den "Kadınlara Özel Ücretsiz Güvenli Sürüş Eğitimi!"
Yamaha Riding Academy tarafından 2014 yılında gerçekleştirilen "Kadınlara Özel Ücretsiz Güvenli Sürüş Eğitimi" 2015 yılında da devam ediyor. Sinırlı sayıda katılımcı katılabileceği eğitimlerin ilki 15-23 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek.
Eğitimler Seviye 1 düzeyinde gerçekleşmekte olup eğitim konularının ne olduğuna Yamaha Riding Academy websayfasından öğrenebilirsiniz.
Reklamlar
-
yamaha da olmasa elini taşın altına sokan yok
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Moderatör
Erkek olarak eğitime vereceğimiz parayla cinsiyet değiştirerek bedava olarak kursa katılabiliyor muyuz?
Şaka bir yana, keşke her akademik sürüş okulları bayanları ücretsiz eğitse. Eğitimli anne eğitimli gelecek demektir
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
bayan arkadaşlar için güzel bir fırsat.Kış dönemi her zaman ölü geçer,insanlar motor kullanmak istemez.kurslarda fiyat kırar ve durum şubat-marta kadar devam eder.Bence değerlendirilmesi gereken bir eğitim.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Bi arkadaşı kayıt ettirecektim de dolmuş =/
-
Erkeklerin güvenli sürüş eğimine ihtiyacı yok mu ? Bu ayrımcılık niye?
-
Güvenli sürüş eğitimi çok önemli birşey. Ve başlama maliyetleri sebebiyle 2. plana atan bayan sürücüleri teşvik ediyor.
Buna ayrımcılık değil, teşvik veya pozitif ayrımcılık denir ki; bence olması gereken birşey.
Çok da güzel olmuş. Başka kurumlardan da beklerim böyle güzel hareketleri.
Orası da hayır kurumu değil özel bir şirket ve her ay ödemeleri gereken maaşlar ve maliyetleri var.
Bu hem reklam hem sosyal hizmet olmuş oluyor.
-
Aynı şeyi arabalar içinde yapsalar keşke
-
-
daha önce keske haberımız olsaydı kontenjan dolmus. eşim sınava girecek iyi olurdu.
-
evet dolmuş ben de kaçırdım fırsatı : (
-
Ben kaçgün önce bakmıştım doluydu :S
-
pozitif ayrımcılık güzel bir organizasyon ama katılım çok sınırlı galiba hemen dolmuş
-
Dünyaya gelirken karşı cinsten 1-0 önde başlıyorlar hayata..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
ZümeR adlı üyeden alıntı
Dünyaya gelirken karşı cinsten 1-0 önde başlıyorlar hayata..
10-0 yenik başladıkları için olabilir mi bazı ayrımcılıklar
-
umarım erkeklere özelini de yaparlar. ücretsiz eğitime herkesin ihtiyacı var.
-
Onlar kendi çevresindeki tanıdıklara verirler bu eğitimi parasız kim kime ne vermiş reklam olsun diye yaygara yaparlar çoğu bayilerin bile haberi yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)