Gülşah Merve Yüksel, Türk kadını için turunu tamamlıyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sağ salim dönüyor demek, hayırlısı
-
Amaç 'Türk Kadını' gibi gözükse de Yamaha reklamından öte bir şey değil bence.Sağ salim bitirmesi güzel.
-
Kadın hakları ve istismarlarında Noldu yani ne değişti ne değişecek? Amaç yamaha bir kadın kullanıp ilgiyi üzerine çekip ürünlerini tanıtmak satışları artırmak.
-
valla bravo sağ salim dönebiliyorsa...aşırı şanslıymış demekki...malum gelinlikle yola çıkan bi kadıncağız tüm dünyayı dolaşmış ancak türkiye mizde tecavüz edilip öldürülmüştü...
-
-
Nasıl yorumlar bunlar yahu? Sanki sağ salim dönmesine üzülmüşsünüz gibi. Helal olsun kızcağıza.
Çoğumuzun yapamadığını yaptı işte.Motorunun Yamaha,Honda vs. olması bir şey değiştirmez.Benim bile bu yaşta bu kadar uzun yola çıkmayı gözüm yemez vallahi.
-
Ahmetcan45 adlı üyeden alıntı
o konuda haklı olabilirsin ama yamaha bi akıllılık yaptı mt7 le gülşah ı türkiye turuna yolladı
3 hafta yada 1 ay sonra hondanında bi bayan arkadaşımızı NC700 le tura başlatması da düşündürüyor insanı
reklam kokan seyler bunlar
sponsorluk mefhumunun reklam kokması gayet normal değil mi
-
Motosiklet Eğitmeni
Kardeşimizi tebrik ediyorum.
Cesur, aklına koyduğunu yapan, zorluklara rağmen yılmadan hedefe varan yapısıyla Türk kadınına iyi bir örnek oldu.
Ayrıca amacına da ulaştı ve kamuoyunda farkındalık yarattı.
Bravo....
-
28 Temmuz 2015, 13:34
Helal olsun, her babayiğidin harcı değildir bu yolu tamamlamak kadın erken fark etmez ciddi sağlam pisikoloji gerektirir bu dönemde ( hem siyasi hem fiziki çoğrafyalardan ) geçmek.
Şehir dışına çıkmamış uzun yol yapmamış hatta belki motoru olmamış kişilerin eleştirmeleri va bunu konu dışında yapmaları çok yersizdir. Yolcunun dini,meshebi yada cinsiyeti değil başardığı şey önemlidir.
Bu nedenle tebrik ederim kendisini Evine ailesine kavuşmanın sevincini paylaşıyorum...
-
06 Ağustos 2015, 11:15
Gülşah zoru başarmanın yanı sıra
bu sitede de çoğunluğu oluşturan yurdum magandasına rağmen korkmamıştır
kadının korkusunu yenmesi ve dahada cesaretlendirilmesi bakımından ilk adımı atmıştır
bu pipisi ile düşünen erkeklerin anlayamayacağı kadar önemli bir olaydır
kendisini tebrik ediyorum
-
06 Ağustos 2015, 11:21
otopsici adlı üyeden alıntı
bu pipisi ile düşünen erkeklerin anlayamayacağı kadar önemli bir olaydır
bağa mı didin?
-
06 Ağustos 2015, 11:24
-
06 Ağustos 2015, 11:35
Gülşah'ın turu tamamladığının da konusu vardı. EKONOMİ adı üyenin yoğun dini bombardımanları sonucu konu silindi.
-
06 Ağustos 2015, 14:16
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
öldüm la gülmekten bu sefer
-
06 Ağustos 2015, 16:02
Gercekten tek basina mi cikti acaba? Yada basina bisey gelse arkadasin yamaha sponsorlugundaki turu tamalayamasa mesela, yamaha o prestij kaybini sirtlayabilir mi? O riske girdiler mi gercekten?
-
07 Ağustos 2015, 20:02
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ben bu geziyi yamaha reklamından başka bişeye benzetemiyorum. Gezi boyunca türk kadınına dair bişey yapmadı ki. Slogana bak "türk kadını için". Bunu bir türk değilde bir yabancı okusa der ki; Herhalde Türkiye'de kadınlar sokağa çıkamıyor diye düşünür. Sanki bir bayan böyle bir geziye çıksa ölüm yada tecavüz kaçınılmazmış gibi geliyor kulağa. Biz böyle bir ülkede mi yaşıyoruz?
-
09 Ağustos 2015, 09:32
bilginozi adlı üyeden alıntı
Biz böyle bir ülkede mi yaşıyoruz?
sen nerede yaşadığını sanıyorsun?
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
10 Ağustos 2015, 14:48
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
otopsici adlı üyeden alıntı
sen nerede yaşadığını sanıyorsun?
O kadar da değil diyorum. Ayrıca Türkiyede cinayete kurban giden erkeklerin sayısının kadınlardan çok daha fazla olduğuna eminim. Tüm gelişmiş ülkelerde kadın cinayetleri ve tecavüzler oluyor. Türkiyeye özgü bişey değil. Böyle bir noktadan olaya girmeleri bence pek hoş olmamış. Hadi diyelim ki samimiler. O zaman bu gezi boyunca türk kadını adına ne yapılmış onu biri söyleyebilir mi?
-
10 Ağustos 2015, 17:20
Tebrikler gerçekten.biraz korkmuştuk ama sağ salim tamamlamış sevgili arkadaşımız...Umarım daha sonra biz kadın sürücülerin kadınlara şiddeti, tecavüzü, cinayeti reva gören sisteme karşı toplu bir Türkiye sürüşü olur...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)