Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Mondial 250 X-Treme Enduro’nun Fiyatı Belli Oldu!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Alıntı nines adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler şimdi bunun fiyatına sevinen çıkabilir aman dikkat rx3'tede aynısını yaptılar. büyük ihtimalle aletler 2016'da gelir buraya kur farkı zart farkı deyip farkın 3 katı kadar zamlayıp 11binden satarlar bunu.
    Aynen öyle oldu zaten kur farkı senin benim bile göz ardı edemeyeceğimiz kadar yüksek yapacak bişey yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Alıp kullanan olmadı mı henüz?

erhan_karagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial xtreme SÜPERMOTO / ENDURO
    Merhabalar.

Öncelikle yorumlara bakıp cidden ne haldeyiz diyerek üzüldüm yakından görmediğiniz motora tü kaka denmiş neden çinli .

Öncelikle xtreme 250 versiyonunun ilk serisi yani eski versiyonunu kullanıyorum 1 yılı geçti dag taş uzun yol hart enduro yaptık motorun gücü yettiğince kimisi dökülür diyor evet dökülüyor o kadar zorlamaya yuvanlanmaya sadece bir karenaj parçası ve egzoz kırabildim dökülme dediğiniz bunlarsa araştırılmadan yorum yapmak kolay ülkemizde

Ön amortisörler yapısı itivari ve kullanılan malzemelerde crf450 x in aynısı tabi daha yumusak crf250l de amortisör yok dersiniz yan yana kıyaslarsanız aynı sekilde arka amortisörde ayarlı ve ktm kopyası amortisor leri hiç bi çinli ile mukayese edemezsiniz haksızlık olur kaldıki saseye gelelim o kadar hard enduro yapmamıza ragmen egilme bulamazsınız gidondan bahsetmiyorum dahi crf deki bükülmüş boruyla kıyaslanamaz kalkışta performans olarak crfile aynı uzuyor 110 dan sonra crf gidiyor dişli farkı diye bakıyorum son hız düşük mondialde 140 in üzerine çıkamadım artı eski versiyondan bahsettiğimi belirtmek isterim tekrardan

Şasesi ktm kopyası kaynak işcilikleri yakından görmelisiniz alel ade yapılmış işcilik değil kendim avrupa standartları belgeli kaynakçıyım beni dahi şasırtan derecede bir çok yeri tig kaynagı tartışılamaz .

Motor blogu eski honda ax-1 motor blogu söylentilere göre hondanın ürettimi durdurfugu tezgahı alıp tekrardan faliyete geçirmişler araştırmalarımda ulaşılan sonuç buydu.

Malzeme kalitesi gayet tatminkar tek sıkıntı mondial firmasının getiriyor olması bence .

Yakıta gelir isek uzun yol da 13 kurusu gecemedim karburatör olmasına nazaran crf de var o biraz daha fazla yakıyor aynı yolda 24 lira ben benzin alıyorum mesela crf 26 lira alıyor .

Bir arkadaş crf nin yanında küçük kalır demiş ama öyle değil oldukca heybetli 180 boydan aşagısına tavsite etmem benim ayaklarım yetişmiyor yere 180 boyum ve crf sümsük kalır diyebilirim .

Komfor arayanların motoru degil lakin amortisörler ile crfden çok fazla komforlu.

Bir başka husus modifiye konusu motosikletin aliexpreste her türlü modifiye parçası var crfde 305 cc piston silindir 1500 lira mondial dier orjinal adıyla shineray x2 versiyonunu 500 tl gibi bir rakama halledersiniz ..

Velhasılı kelam çok yazılacak sey varda bizim memlekette çinliyse kötüdür mantıgı varken fazlasını yazmak zaman israfı

Ufak bi not da ekleyeyim

2 ayda 7 000 km yol yaptım tık demedi teker rulmanı değiştim sadece oda 17 bin km ye gelmişti hoplamaya zıplamaya dayanamadı rulman napsın çifti kaliteli alınırsa 20 tl

Saglıcakla kalın . Kullanıcı yorumları merak ediyorum açıkcası yeni serisini düşünebilirim satıp.
    kenan41 ve doghouse bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Alıntı erhan_karagoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.

Öncelikle yorumlara bakıp cidden ne haldeyiz diyerek üzüldüm yakından görmediğiniz motora tü kaka denmiş neden çinli .

Öncelikle xtreme 250 versiyonunun ilk serisi yani eski versiyonunu kullanıyorum 1 yılı geçti dag taş uzun yol hart enduro yaptık motorun gücü yettiğince kimisi dökülür diyor evet dökülüyor o kadar zorlamaya yuvanlanmaya sadece bir karenaj parçası ve egzoz kırabildim dökülme dediğiniz bunlarsa araştırılmadan yorum yapmak kolay ülkemizde

Ön amortisörler yapısı itivari ve kullanılan malzemelerde crf450 x in aynısı tabi daha yumusak crf250l de amortisör yok dersiniz yan yana kıyaslarsanız aynı sekilde arka amortisörde ayarlı ve ktm kopyası amortisor leri hiç bi çinli ile mukayese edemezsiniz haksızlık olur kaldıki saseye gelelim o kadar hard enduro yapmamıza ragmen egilme bulamazsınız gidondan bahsetmiyorum dahi crf deki bükülmüş boruyla kıyaslanamaz kalkışta performans olarak crfile aynı uzuyor 110 dan sonra crf gidiyor dişli farkı diye bakıyorum son hız düşük mondialde 140 in üzerine çıkamadım artı eski versiyondan bahsettiğimi belirtmek isterim tekrardan

Şasesi ktm kopyası kaynak işcilikleri yakından görmelisiniz alel ade yapılmış işcilik değil kendim avrupa standartları belgeli kaynakçıyım beni dahi şasırtan derecede bir çok yeri tig kaynagı tartışılamaz .

Motor blogu eski honda ax-1 motor blogu söylentilere göre hondanın ürettimi durdurfugu tezgahı alıp tekrardan faliyete geçirmişler araştırmalarımda ulaşılan sonuç buydu.

Malzeme kalitesi gayet tatminkar tek sıkıntı mondial firmasının getiriyor olması bence .

Yakıta gelir isek uzun yol da 13 kurusu gecemedim karburatör olmasına nazaran crf de var o biraz daha fazla yakıyor aynı yolda 24 lira ben benzin alıyorum mesela crf 26 lira alıyor .

Bir arkadaş crf nin yanında küçük kalır demiş ama öyle değil oldukca heybetli 180 boydan aşagısına tavsite etmem benim ayaklarım yetişmiyor yere 180 boyum ve crf sümsük kalır diyebilirim .

Komfor arayanların motoru degil lakin amortisörler ile crfden çok fazla komforlu.

Bir başka husus modifiye konusu motosikletin aliexpreste her türlü modifiye parçası var crfde 305 cc piston silindir 1500 lira mondial dier orjinal adıyla shineray x2 versiyonunu 500 tl gibi bir rakama halledersiniz ..

Velhasılı kelam çok yazılacak sey varda bizim memlekette çinliyse kötüdür mantıgı varken fazlasını yazmak zaman israfı

Ufak bi not da ekleyeyim

2 ayda 7 000 km yol yaptım tık demedi teker rulmanı değiştim sadece oda 17 bin km ye gelmişti hoplamaya zıplamaya dayanamadı rulman napsın çifti kaliteli alınırsa 20 tl

Saglıcakla kalın . Kullanıcı yorumları merak ediyorum açıkcası yeni serisini düşünebilirim satıp.
    Bu anlattığım motosiklet turuncu olan yeni çıkan değil sanırım.

erhan_karagoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial xtreme SÜPERMOTO / ENDURO
    Aynen bir önceki jenarasyonu ve gözle görülür farklsr var iyi yonde eski modeli anlattım yenisi de aşagı kalacak değildir

Motosikleti
    Mondial 125 Mh Drift
    biraz vakit geçmiş ama buralarda olan varmı bu motorun kullanıcısı olan, bu motoru beğeniyorum ve kullanıcı yorumları olsa fena olmaz

Motosikleti
    250 X-Treme Enduro
    aynen tek tük satılmıştır herlde, yokmu koca camiada alan kullanan.

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    Alıntı HE1SENBERG adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynen tek tük satılmıştır herlde, yokmu koca camiada alan kullanan.
    alındı 3500 km ye gelindi.cross ve enduro yapıldı.hiç bir sorun yok,gayet yeterli tork ve güçte.tek sıkıntı uzun yolda sele sertliği.ikinci elleri uygun fiyatlarda bulunursa düşünmeden alınır.parası olan varsa wr tercih edilebilir,ama offroad yapılacaksa cfr l ye o kadar para vermeye değmez.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------

'' var crfde 305 cc piston silindir 1500 lira mondial dier orjinal adıyla shineray x2 versiyonunu 500 tl gibi bir rakama halledersiniz ..'' bu kısmı biraz açılarmısın kardeş.modifikasyonla motor güçlendirilebilir mi acaba.
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

Motosikleti
    Kuba Black Cat
    Selam arkadaşlar. Bu motorun arka jantı 2.15 mi 2.50 mi bilen bakan duyan var mı? Çapı değilde genişlik ölçüsü lazım bana, jant ölçüsü yani lastik değil.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    Alıntı Karacocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar. Bu motorun arka jantı 2.15 mi 2.50 mi bilen bakan duyan var mı? Çapı değilde genişlik ölçüsü lazım bana, jant ölçüsü yani lastik değil.
    Muhtemelen 2.15 dir
    Benim max a orjinal lastiklerini taktim
    Max in orjinal lastikleriyle aynı durdu
    2.50 olsa belli ederdi
    Adım CEM
    MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
    Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)