Aldatılan kadın erkek arkadaşının motosikletini balta ile parçaladı
Reklamlar
-
Bazılarınız böyle olaylara tanıklık etmişsinizdir, hatta bazılarınız bizzat yaşamıştır belkide. Aldatılan kadın o sinirli haliyle etrafa ve size zarar vermeye başlar. Internete düşen bazı videolarda bu gibi olaylara tanıklık ediyoruz kimi zaman.
Son model arabaları parçalanandan tutunda üzerine yaş çimento dökülenine kadar bir sürü örneğiyle karşılaşmak mümkün. Bu tarz olayların sonunda sigorta şirketleri yükümlü oldukları meblaları ödemek zorunda kalıyorlar ki bu da işin ayrı bir boyutu.
Bu arada vandalizm dediğimiz bu tür olaylar sebebi her ne olursa olsun malı zarar gören şahıs tarafından mahkemeye verilip ağır cezalar alınmasına sebebiyet verebiliyor. Hem de bu öfke patlamasına neyin sebep olduğuna bakmaksızın.
Bu tür bir olay sonunda intikam almak için mala mülke zarar vermek etkili ve aldatan şahıs için gerçektende utandırıcı bir durum olduğu için bayanlar tarafından bu güne kadar çokça kullanıldı. Bazen de bu sinirlilik haliyle yapılan eylemler öyle yaratıcılık seviyelerine ulaştı ki, resmen harikalar yaratan şovlara tanık olduk.
Motosikletin deposunu balta ile parmalayarak patlatma fikri intimak için paha biçilemez gürünsede, bi o kadar da güvensiz. Sızan yakıt kolaylıkla alev alıp bomba etkisi yaratarak patlayabilir ve eylemi yapan kişiye ve çevresine zarar verebilir. Pekte bir intikam gibi olmazdı açıkçası.
Reklamlar
-
İlginç bir intikam...Motosikletine aşırı bağlı olan biri için felaket..
-
Keskin balta küpüne zarar.
-
Çılgın brezilyali motoru costuruyo
-
depoya bir kibrit atsın bu kadar uğraşmaya gerek yoktu
-
Motorlamı aldatmış yani _?
-
Biz erkeklerin anlam veremeyeceği bir davranış.
Kız arkadaşım da bana sürekli bunu söylüyor.
"Eğer bi gün beni aldatırsan motorunu çizerim" diyor ama çizikle bırakacağına pek ihtimal vermiyorum
-
Benim ki ise kiskançlığından çizecek ) Eğer benden daha fazla ilgi gösterirsen motoruna çizerim diye tehdit etti vay halime dedim, düşünün motoru yıkayıp silemiyorum bile )
-
Moderatör
Motosikletin değişim zamanı gelmiş zaten, sebep olmuştur
-
09 Temmuz 2015, 15:03
benimki genelde benzin hortumunu keserim diye tehdit eder
-
09 Temmuz 2015, 15:25
benim bu tarz dertlerim yok allaha şükür
-
09 Temmuz 2015, 15:25
handsome_07 adlı üyeden alıntı
benimki genelde benzin hortumunu keserim diye tehdit eder
Dikkat et orada subliminal mesaj vermiş.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
09 Temmuz 2015, 15:34
Moderatör
Thracian adlı üyeden alıntı
Dikkat et orada subliminal mesaj vermiş.
Bence bu iş tercih meselesi )))))))) Gerçi hemen cem yilmaz aklima geliyor böyle olunca ne demişti ''......... bindiği dalı kesmez ama? ''
-
09 Temmuz 2015, 17:00
Bizimki de motoru çizmekle tehdit etti ama döverim diyince düşürüp kaçarım olarak değişirdi. Herkes haddini bilmeli...
-
09 Temmuz 2015, 17:10
motora bunu yapan adamın ç.künü keser.
-
09 Temmuz 2015, 17:23
Kadin milletinin tersi cok sakat arkadas.Allah kimseye yasatmasin
-
09 Temmuz 2015, 18:06
Çok şükür böyle dertlerim yok
-
09 Temmuz 2015, 21:23
Güzel fikir bende yaparım
-
09 Temmuz 2015, 22:02
Geçen hatuna motoru büyütücem dedim iner her gün biryerini kırarım dedi yaparmı len
-
10 Temmuz 2015, 16:19
Türkiye haricinde o motorlar sudan ucuz, tekrar alır adam sıkıntı yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)