Olayin dininiz acisindan olan kismi bir yana bu memlekette nisanlisinin onunde tecavuz ettiler kocasinin onunde tecavuz ettiler kocasi tarafindan fuhusa zorlanan kadinlar var ve ulkedeki algi ortada neden ilk akla gelen tecavuz vakalari ve o kiz bana kalsa zaten tek basina cikmayacaktir okadar doguyada gidecegini sanmiyorum bir sekilde suslenir puslenir yedi kule kadir diye koyarlar onumuze
Ekonomi. Abim fikirlerine saygi duyarim. Acikcasi banada ablamizin uzun yola cikmasi uygun gelmiyo. Cunku bu ulkede; hayvan, serefsiz , ugursuz, sapik, sapkin, yoldan cikmis insan cok. Ama o istediyse gonul verdiyse bu sevdaya yapcak bisey yok.saygi duyup yolculugunda basarilar dileyip, basima bisey gelmemesi icin dua etmeliyiz. Ayrica abi forumun imami diye bosa demiyolar sana
ama bu kadar onemli yazilari forum alemine yazmak bence uygun degil. Yine senin fikrin saygi duyarim.
bu kızımızın yaşı hiç büyümüyor anlaşılan. Bajaj Pulsar 200 NS ile tur yapmıştı yaşı 21 aradan 1 sene geçti yaşı gene 21.
kadın hakları erkek hakları diye ayırım yaparsak insan haklarından feragat ederiz. insan haklarını yerine getirelim hepsi kendiliğinden gelir.
insanlar asgari ücretle yaşıyor. ( çoğunluğu ) bu gerçekler insanların güzergahını değiştiriyor. hem yol hemde tercih olarak.
bu ülkede şurdan şuraya yürüyerek bahar gelmez. ben erkek halimle tek başıma çıkacak olsam böyle bir yola abartısız 2 makina ile çıkarım.
korkmamak elde değil bu konuda çok tecrübe edindik malesef. yolu açık olsun
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
Arkadan birisi bir aracla surekli takip edebilir guvenlik amaclı
Forumun erkekleri korkmuş neler yazmışlar.
Bu bile kızımızın ne kadar cesaretli olduğunu gösteriyor.
Kendisine başarılar diliyorum.
Bence hiç bir amaca ulaşmayacak anca reklam unsuru olacak bir gezi yada planlama olmuş diyebilirim.Çünkü bu şekilde hiç bir şeye dikkat çekemez.
bazı yorumları şaşkınlıkla okuyorum gerçekten !!
insanların, ki bence yaşamasını bilen insanların tutkuları vardır, bu senin için önemlide olabilir, önemsizde ama karşı tarafın tutkusuysa saygı duymak lazım , en azından bir amacı var sarıldığı bir tutkusu var.
seyahat etme tutkusu olan insanlar vardır, gezmek tatil yapmak vs değil tutku yaşam biçimi olandan bahsediyorum. ve ondan okadar çok keyif alırsın o seni okadar çok mutlu eder ki sana vereceği zararları göze alırsın. motosiklet kullanıcılarına burda risk anlatmak anlamsız.Ve inanın seyahat etmenin para ile alakası asla yok. Ben araba camı silerek dünyayı dolaşan insanla tanıştım. ha tabiki para önemli, kesinlikle önemli ! ama olmazsa olmaz değil, tercihler, beklentiler ırt zırt değişken bunlar. ve gezginlerin bi çoğunun ekonomik durumu iyi olmadığı için kendilerine sponsor ararlar , sadece reklam için gitmez onca yolu ;) asıl amaç gezmektir, bunu ucuza yada bedavaya getirmek için reklam da yapar.
ayrıca kadın başına seyahat yapamaz diyenlere cevap verirdim de, sussam daha iyi sanırım.
şunda hemfikirim bukadar cahilin olduğu bir toplumda motosikletli bir turun birşeyleri değiştireceğine malesefki bende inanmıyorum. tecavüzden hüküm yiyenin aftan çıktığı siyasetçiyi eleştirenin hapse girdiği aklı fikri bel altı olan bir toplumuz. ama en azından bizde varızı göstermek için, çok az bir kesim algılasada buna değer. bu biz motosiklet kullanıcıların arabaların bizi farketmemesi gibi bişi bence tamamen değiştiremezsin ama belki biraz, yavaş yavaş, farkındalık ..
ayrıca başaramazsa bile bölye birşeye başlaması bile müthiş bişi, eleştirilerimiz yerden yere vurmak yerine yine kötü olsa ama katkısıda olsa keşke..
Çok büyük cesaret acaba bu kıza da tecavüz edip öldürürler mi düşüncesi geçti direk kafamdan... Bu kadar kötü bir durumdayız işte, rezillik.
SONUNA KADAR İZİNDEYİM ATAM!
Dört teker bedenimi, iki teker ruhumu taşır.
bir kaç gezi yazısında okumuştum ardahan kars van civarlarından geçerken taşlanma tehlikesine karşı tedbirli olsun yoksa nereden geldiği belli olmayn bir taşla kaza maza geçirebilir hafazanallah.. vesselam..
Benim motosikletli bacımın kabataşta üstüne işediler, taciz ettiler
yobazlar zirvede.. Kaıdını kısıtlama psikolojisi öz güven eksikliği ve sapıkça düşüncelerin esiri olmaktan ileri gelir. NOKTA!
Sanki sinemaya gitmek istemişte millet "aa kızın ne işi var sinemada" tepkisi vermiş gibi "Gadına toplumsal basgı" naraları atılıyor.
Azıcık gerçekçi olun ya. Herkesin 1 jeton hakkı var. Arkadaşla daha önce tanıştım fakat samimi değilim. Olsaydım yapmamasını veya 2-3 kişi ile gitmesini tavsiye ederdim.
Karşı çıkanların karşı çıkma sebebi bu iki yazı kadar basit.
Biz arkadaşlarla bu rotanın g.doğu kısmı hariç 4 kişi olarak yaptık. 4 mevsim yaşadık rotada. Güneş, Ağır yağmur, Sarıkamışta dolu gibi.
Tek başına... allahaşkına ucu size dokunmayacak diye gaza gelip konuşmayın. Biz 4 kişi Erzincandan Tunceli ye o sırada geçemedik oradaki benzincinin PKK ortalıkta gitmeyin demesi ile.
Bir kıza neyin gazını veriyorsunuz. Muhtemelen sadece gündüzleri sürecek de bu herşeyi kolaylaştırmıyor.
1 kişi bu turu es kaza sorunsuz bitirse ne olacak? Kimin ne fikri değişecek? Bi ampul mü yanacak kafalarda "aa ne kadar da kötü insandım şimdi aklım başıma geldi" diye.
Tek Basına cıkmak akıl ısı degıl sonnucta burası turkıye kadın cınayetlerı her gun televızyonlarda
Ortalık güvensiz olduktan sonra bu işin kadını erkeği olmuyor. Geçen sene yaşanan olayı hepimiz biliyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)