Bajaj “Pulsar Çılgınları” İstanbul’da Buluşuyor! 31 Mayıs Pazar
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Hyosung sorunu başka ben konuştum Bajaj kanuni işindeki bir abiyle herşeyi garanti dışı sayıyorlar ben satmıyorum dedim sonra sayımız artınca bıraktı kuralkan diye söyledi. Bilemem artık
Reklamlar
-
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar; farklı markadaki arkadaşlarımız da katılıp-katılamayacğını soruyorlar. Tüm motorseverler misafirimizdir. Saygılarımla...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------
mete-han rumuzlu arkadaşım; özellikle siz özel davetlimizsiniz. Kimse sizin kılınıza dokunamaz..
:
Ekrem Ata rumuzlu abimiz valla nasip olursa neden olmasın...
ayzek adlı üyeden alıntı
valla aga al kırbacla istersen ağaca as benim düldülü napıyon demem...ama ben senin pulsarı alırsam bi tur diye çıkar İzmitden dönecek şekilde roketlerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Hyosung sorunu başka ben konuştum Bajaj kanuni işindeki bir abiyle herşeyi garanti dışı sayıyorlar ben satmıyorum dedim sonra sayımız artınca bıraktı kuralkan diye söyledi. Bilemem artık
Bajaj herşeyi garanti dışı mı sayıyormuş tam anlamadım yazdığını ?
-
Sayın Ekrem Ata bey aracım yok fabrikanıza nasıl ulaşabiliriz? Yada beni artçı alabilecek olan varmı?
Not:Ekipmanlarım tam
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
abicim adama sorarlar 2015 modelde ses sorununu iyileştirmek için denge milini farklı yere koydun stop etme sorununa birşeyler denedin ve daha başka iyileştirmeler yaptında 2014 modelleri fabrika kronik hatalı değilmiydi diye
siz bu organizasyonları yapacağınıza kronik sorunlu 2014 modellerini bir organızasyonla buluşturunda pulsar sayfasında diğer kullanıcılar isyan etmesin alacak olanlarda 5 para etmez demesin
saygılarımla
Yok olurmu öyle şey biz kuralkan olarak direk ileriye bakarız
sorun yaşıyan kullanıcılarda servise gitsin usta onun suratına baksın müsteri onun suratına
Yakında facebook sayfası açıyorum pulsarı stop edenler
-
03 Haziran 2015, 06:19
kuralkan veriyo millete aragazı bakalım sonu ne olur?hyosung için neden böyle bir çılgınlık yapılmıyor acaba? koskoca markayı globalin elinden mahkeme zoruyla aldı şimdi yedekte bekletiyor..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)