Dünyayı gezerek tanımak için motosikletiyle yola çıktı (Röportaj)
Reklamlar
-
en önemli şey, kimdir bu adam, ne iş yapar, nerde yaşar, ne kadar kazanır, bütçeyi nasıl toparlar bunlar önemli değil mi, alp mor belki çoookk zengin birisi değil şu kadar toparladım bu kadar masraf hesapladım ettim nerede hani böyle olmaz röportajj bea.
Reklamlar
-
ZATEN TAKİP EDİYORUZ GEZİLERİNİZİ AMA RÖPORTAJ OLAYI DAHA Bİ İYİ OLMUŞ Bİ SORUM OLACAK BELLİ Kİ GEZİLERİNİNZİN ÇOĞUNLUĞU ASFALT OLDUUĞU İÇİN TOURİNG BİR MOTOR SEÇMİŞSİNİZ OTOMOBİLE GÖRE EKONOMİK DERKEN 1600 CC ARABAM VAR 5-5.5 LT ARASI YAKIYOR CBF 1000İSE FORUNLARA GÖRE 5,9-7,4 LT TÜKETİYOR GEZİLERİNİZDE BU MOTORU KULLANMANIZIN + VE - LERİ NELER NEDEN CBF 1000 MESELA DAHA AZ YAKABİLECEK BİR ENDURODA OLABİLİRDİ BAHSEDERSENİZ BİRDE YAKIT KONUSUNU NEKADAR YAKTIĞINI SİZDEN DUYMAK İSTERİZ 35000 KM deN FAZLA CBF 1000 KULLANMIŞ BİRİ OLARAK BAKTIMDA RÖPORTAJ YAPIYORUZ SANKİ SORUYA BAK NEYSEŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
-
gıptayla izliyoruz iyi yolculuklar.
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
-
hakan_czy adlı üyeden alıntı
ZATEN TAKİP EDİYORUZ GEZİLERİNİZİ AMA RÖPORTAJ OLAYI DAHA Bİ İYİ OLMUŞ Bİ SORUM OLACAK BELLİ Kİ GEZİLERİNİNZİN ÇOĞUNLUĞU ASFALT OLDUUĞU İÇİN TOURİNG BİR MOTOR SEÇMİŞSİNİZ OTOMOBİLE GÖRE EKONOMİK DERKEN 1600 CC ARABAM VAR 5-5.5 LT ARASI YAKIYOR CBF 1000İSE FORUNLARA GÖRE 5,9-7,4 LT TÜKETİYOR GEZİLERİNİZDE BU MOTORU KULLANMANIZIN + VE - LERİ NELER NEDEN CBF 1000 MESELA DAHA AZ YAKABİLECEK BİR ENDURODA OLABİLİRDİ BAHSEDERSENİZ BİRDE YAKIT KONUSUNU NEKADAR YAKTIĞINI SİZDEN DUYMAK İSTERİZ 35000 KM deN FAZLA CBF 1000 KULLANMIŞ BİRİ OLARAK
BAKTIMDA RÖPORTAJ YAPIYORUZ SANKİ SORUYA BAK NEYSE
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
CBF1000 ile ortalama 4.5 litre tüketimim vardı. 4.1'lere düştüğü zamanlar da vardı şehirdışı yollarda. Ben orada CBF'ten ziyade motosikletleri genelledim az yakıyorlar diye aslında.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)