Yeni Ehliyet Yasasında Neler Değişecek!
Reklamlar
-
Çorum İl Temsilcisi
A2'ye de razıyım. Boştan yere 3 sefer yükseltmeyelim. nereden dönsek kardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
kurs ile görüştüm 22'ağustos da sınav varmış git erken kayıt yaptır ucuza mal edersin dedi
Reklamlar
-
arkadaşlar pazar günü a2 direksiyon sınavım var.şimdi ben bu sınavı geçip hak kazanırsam seneye yasa girince a2 ehliyetimle tüm motosikletleri sürebilecek miyim?yoksa tüm motosikletleri sürmek için tekrar a ehliyet sınavına mı girmek lazım
-
by*cambaz adlı üyeden alıntı
arkadaşlar pazar günü a2 direksiyon sınavım var.şimdi ben bu sınavı geçip hak kazanırsam seneye yasa girince a2 ehliyetimle tüm motosikletleri sürebilecek miyim?yoksa tüm motosikletleri sürmek için tekrar a ehliyet sınavına mı girmek lazım
Şuanda A2 sahibi olanların yaşı eğer 24'den küçük ise 2 yıl A2 kullandıkdan sonra A yapabiliyor yani bu durumda senin ehliyetin A2 olacak ve 20 yaşına geldiginde ve 2 yıl A2 ile kullanma maddesinide tamamladıkdan sonra A yapabilirsin.
-
vay benim memleketimin haline. yasaya degil genclere acidim simdi. ya gencler egitim sistemi bu kadarmi korledi muhakeme yeteneginizi. baslik altinda guzelce anlatilmis uste daha neyi sorup duruyirsunuz anlamadim. kisiye ozel maddemi koysunlar yasalara senin icin soyle senin icin boyle diye. yapmayin allah askina. birileri icin kendi durumumu ozetleyeyim belki faydasi olur. ben 38yasindayim. 6 aylik A2 sahibiyim. 1 ocak 2016 da ehliyetim yasim musade ettigi icin A olacak. tecrubem musade etmesede 1600cc ye kadar yolum var yani. kisacasi olayi yasa baglamislar tecrubeye degil. yasin kucuk ehliyetin A1 se A1 e devam yadinin 24 ustu ehliyetin A1 ise ve 2 seneden fazla ise A ya terfi 24 yas altiysan A2 ye terfi. yas 24 ustu degilse kulli A yi dusunme 35 kw ustunde biseye binemezsin
-
eymen312 adlı üyeden alıntı
Ben şuan 18 yaşımdayım ve seneye A2 ehliyetim iki seneyi doldurmayacak ancak MT-07(700cc 75bg) sahibiyim. E ben A2 sınıfına düşünce ne olacak motorumu mu satacağım?
böyle graja koyup 6 sene bekleteceksın heraalde
delı kadirr ulennn
-
son durum nedir? trafiğe sordum bize henüz bir yazı gelmedi dediler. B sınıf ehliyet almaya hak kazanıp dosyası elinde hazır olan biri 1 ocak a kadar ehliyeti çıkartmazsa stajyer ehliyet dönemine takılır mı?
-
ehliyetim A2. yaş ise 22. daha 250cc'den yukarı çıkmayı düşünmüyorum. thug life
Twitter: @Umut_Oyun
Facebook: /erkan.mezarci
-
yeni yasa ne zaman yürürlüğe girecek ?
-
Merhaba arkadaşlar foruma a yeni katıldım yaşım 16 , 17 den gün alıyorum 8 haziran 99 doğumluyum.Yeni yasaya göre 2016 ya girdiğimizde direk ehliyet alabilecek miyim alabileceksem kurslar kaç ay sürer sınavlar ne zaman oluyor gibi bilgiler verebilirsiniz çok minnettar olurum.Şimdiden bütün yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Ayrıca ilk motor olarak ktm rc 125 düşünüyordum yeni yasaya göre A1 ehliyetle sürebilir miyim?
-
Evet arkadaşlar konuyu canlandırmak babında yazayım dedim :D
Benim A2 ehliyetim var 8 senedir 600cc kullanıyorum.Ben A sınıfı ehliyet alıcam anladığım kadarıyla bunun için sınava girecekmiyim tekrar buyrun anlatın bana bu konuyu :D
-
-
Benimde b ehliyetim var a2 ye yazildim aralikta bu ay sinava gircem nasil olcak yeni ehliyetmi vercekler bana yoksa eski ehliyetimemi yazicaklar a2 diye ve b normal a2 stajyer mi olcak bilen varmi ?
-
senin yaş, yeni ehliyet vereeckler. stajyer oalcaksın evet.
-
Peki 119 lira kart parasimi vercem 15 lirami ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)