Guy Martin ve Michael Dunlop'un 320km/s takip videosu
-
Gerçeği söylemek gerekirse bu videoyu anlatabilmek için söylenecek çok fazla şey yok. Bazı insanlar bu yarışçıların gerçekten çılgın oldukları ve ölüme olan yakınlıklarını sergilemeye çalıştıkları inancında.
Bizde bu yarışçıların gerçekten çılgın olduklarını söylerdik, fakat mecazi ve etkileyici anlamında. Tecrübesiz bir sürücü cesaretle bunu yapmayı deneseydi, büyük ihtimalle ada tarihindeki kazalar zincirine eklenirdi. Şunu unutmamak lazım ki, ne kadar çılgın gürünsede, sürücüler gerçekten de inanılmaz yetenekli ve profesyoneller, ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.
Bununla birlikte, "limitlerini zorluyorlar" tabirinin ne kadar doğru olduğu konusundan pek emin değilim açıkçası. Çünkü bu sürücülerin zorladıkları limit, biz amatör sürücülerin yapmaya çalıştığını limit kavramının çok ötesinde kalır.
Bu tarz videoları izlemek size haz veriyorsa, bu video size beklediğinizin fazlasını verebilir, özellikle Martin ve Dunlop'un kaldırım kenarlarından, çitlerin ve duvarların yanından adeta yalayarak geçtikleri sahneler korkununda ötesinde.
2015 yılındaki yarışta Guy Martin, 2014 yılında Michael Dunlop'un şampiyon olduğu model olan BWM S1000RR modelini kullanacak. Martin'e büyük çabaları sonucu şampiyonluğu getiren harika bir makine. Videonun tadını çıkarın!
Video linki
Reklamlar
-
benim motorum yeter banaya bune böle uçuyolar resmen ben izlerken korktum :D.D
-
İnsan ötesi varlıklar
-
Arkadaş bunları slow motion izlemek lazım pek bişey görünmüyor :D
-
Yarışçı nasıl olabiliyoruz :D
-
Bu yarışlar ne yarışı diye geçiyor?
-
sadece erkeklerin çıktığı bir yarış. eminim imkanımız olsa biz daha fazla pilot çıkarırdık.
-
-Isle of man TT -
Bizde silede geziyoruz işte...
-
bu adamlara böyle nasıl gidiyorsunuz diye sorulduğunda ^^aslında çok basit bir gri bulanıklık var birde yeşil bulanıklık yapmanız gereken tek şey grinin üzerinde kalmak ^^diyorlarmış
-
Bu arkadaşların RAM en az 16 GB ekran kartida 4gb
Saka maka arkadaş o görüntü nasıl akıyor nasıl yolu analiz edip işlem yapıyorlar pes doğrusu bravo
-
izletmeyin şöyle şeyleri=)
-
pofidik adlı üyeden alıntı
Bu yarışlar ne yarışı diye geçiyor?
Genel adı Irlanda yol yarışları nette ise Irısh road race diye aratmanız gerekiyor ama videoda geçen etap için Isle of man Tourist Tropy diye aratmanız gerekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
bu adamlara böyle nasıl gidiyorsunuz diye sorulduğunda ^^aslında çok basit bir gri bulanıklık var birde yeşil bulanıklık yapmanız gereken tek şey grinin üzerinde kalmak ^^diyorlarmış
Onu söyleyen Conor Commins
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Genel adı Irlanda yol yarışları nette ise Irısh road race diye aratmanız gerekiyor ama videoda geçen etap için Isle of man Tourist Tropy diye aratmanız gerekiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Onu söyleyen Conor Commins
öğrenmiş olduk ben devrim sirmen den duymuştum
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
öğrenmiş olduk ben devrim sirmen den duymuştum
yanlış anlamayın kötü niyetle yazmadım
-
hiç kaza olmuyor mu acaba,çünkü o hızda orda düşseler ölüm garanti.pist şartları yok.
-
Mardin İl Temsilcisi
vauww sineklerin korkulu rüyası
-
movibiker adlı üyeden alıntı
hiç kaza olmuyor mu acaba,çünkü o hızda orda düşseler ölüm garanti.pist şartları yok.
1908'den beri sadece man adasın'da ölenlerin listesi http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...atal_accidents
-
yine aea programında devrim sirmen den duyduğum bir anektodu aktarayım bazı yarışçılar katılıma belli bir limit getirilmesini birkaç kez kazanan ların bir daha yarışa alınmamasını istemişler rivayete göre yoksa katılmadan da edemiyoruz bu yarışta ölüp gideceğiz derlermiş
hastasıyım hepsinin tekerlerine taş deymesin asfalta nasıl kalite araama bu arada
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
yanlış anlamayın kötü niyetle yazmadım
doğrudr yanlış anlamadım sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------
hepsini allah korusun liste sakat boş yok neredeyse her yıl
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
Müzik: Within temptation; faster..
-
abi o adrenalini yaşamayı çok isterim yaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)