Scooterlı çoçuk polislerden kaçtı ama büyük bir hata yaptı ve yakalandı
Reklamlar
-
Danimarka'da yaşanan olayda scooter kullanan çocuk ile 2 motorlu polis arasında kovalamaca yaşandı. Scooter ile polislerden kaçmayı başaran çocuk kask kamerası ile kayıt ettiği olayı facebook hesabında paylaştı ama videoda yüzünün de göründüğünü hesaba katamadı ve yakalandı.
Reklamlar
-
Çocuk kaçmaya yemin etmiş sanki düşmeler felan yıldırmadı çocuğu..İyi atlattı valla
-
Danimarka da 2015 yılının en büyük aksiyonu budur bizde ise cinayetler...cinnetler katliamlar...bombalar...yalan dolan memleket bu Türkiye...
Danimarkada evsiz olaydım aga işsiz olaydım oranın tarım işçisi olaydım...oranın dilencisi olaydım daha onurlu yaşardım...burda ekmeğimizden pay alanlar hisse alanlar artık daha fazlasını istiyor...
-
çocuktaki azme bak
-
-
Bunlarda polismi :D Bizim yunus amcalarımız olsaydı artcı olan amcamız çocuğu motor üstündeyken tutar motor altından giderdi, ha üstüne kaçtığı için çok temiz de bir dayak yerdi
-
Çocuk o ormanda doğmuş büyümüş olmalı GTA diye bir oyun vardı getthereamazinglyfast şifresini yazar, yarış arabasını alır sonra da kaçardım, aynı o sahnelere dönmüş.
Ancak yaşının çok küçük olduğu belli, hangi ülke olursa olsun çocuk bu şekilde kovalanmaz, kovalanmamalı.
Kask yok, ekipman yok, çocuğu yerlerde yuvarladılar...
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Çocuk o ormanda doğmuş büyümüş olmalı
GTA diye bir oyun vardı
getthereamazinglyfast şifresini yazar, yarış arabasını alır sonra da kaçardım, aynı o sahnelere dönmüş.
Ancak yaşının çok küçük olduğu belli, hangi ülke olursa olsun çocuk bu şekilde kovalanmaz, kovalanmamalı.
Kask yok, ekipman yok, çocuğu yerlerde yuvarladılar...
Kesinlikle katılıyorum.düşürdükten sonra kafasına dank etmiş olmalı eliyle müdahale etmedi Allah'tan.Artistlik olsun diye paylaşmasaydı iyiydi :D
-
mete_han adlı üyeden alıntı
aq Danimarka da 2015 yılının en büyük aksiyonu budur
bizde ise cinayetler...cinnetler katliamlar...bombalar...yalan dolan memleket bu Türkiye...
Danimarkada evsiz olaydım aga işsiz olaydım oranın tarım işçisi olaydım...oranın dilencisi olaydım daha onurlu yaşardım...burda ekmeğimizden pay alanlar hisse alanlar artık daha fazlasını istiyor...
eski muahafazakar ağa üyeler duymasın :D topa koyarlar seni..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Polis o çocuğu neden takibe aldı_?
Büyük ihtimal bisiklet yoluna motorlu araçla tecavüzden..
Bizde yaya kaldırımında geziyor herifler, bir de yol VERMEYEN YAYA'lara aragaz korna yapıyorlar.. Babasının yolunda yürüyormuş gibi pis pis de bakıyorlar..
Bizde nooluyo?
Heeeç, bakıyozs...
-
En son indiğinde o sele neden ıslaktı bu kadar
-
-
CHaTaN adlı üyeden alıntı
En son indiğinde o sele neden ıslaktı bu kadar
gotumden ter aktı lafı bu konularda devreye giriyor😊😊😊
-
mücahit1 adlı üyeden alıntı
gotumden ter aktı lafı bu konularda devreye giriyor
veya altına kaçırmış olmalı
er odur ki dünyada koya bir eser,
esersiz kişinin yerinde yeller eser
-
Mardin İl Temsilcisi
-
-
-
aldığım haberlere göre çocuk yakalanmış 15 yıl hapis yemiş, mahkemede de ben kaçtım siz kaçmayın, pişmanım demiş.
-
Motosiklet Eğitmeni
yüzü gözükmese ne olacak çocuk evin adresini v
-
COQ adlı üyeden alıntı
yüzü gözükmese ne olacak çocuk evin adresini v
Polis yakalayacam desin bir kere..
Plaka, motorun tipi, sürücünün eşgali, kaçtığı muhit, gideceği hastane....
Bir şekilde yakalar..
Enteresan olan yakalamaycam derse... O zaman kendini ihbar etse boş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)