Tron Efsanesi filmindeki motorun çalışan versiyonu açık artırmaya çıkıyor
Reklamlar
-
TRON Legacy filminin en akılda kalan araçlarından olan ve tüm fonksiyonları çalışan Tron LightCycle açık artırmaya çıkıyor. 2010 yılında filmi seyredenlerin aklından çıkmayan bu ikon araç, aynı yıl ABD’de Parker Brothers adında bir özel motosiklet üreticisi tarafından üretilmişti. Tamamen elektrikle çalışan motosiklet saatte 160 km sürat yapabiliyor ve son derece sessiz hareket ediyor. 35 dakikalık bir sürede şarj olabilen Tron LightCycle 96 voltluk bir elektrik motoruna ve Lithium iyon batarya ünitesine sahip.
Tamamen bilgisayar kontrollü fren ve gaz sistemine sahip olan motosiklet tıpkı Tron Legacy filmindeki gibi son derece havalı bir aydınlatma sistemine de sahip.
21’inci yüzyılın en alışılagelmedik tasarımlarından biri olan Tron LightCycle çıkacağı açık artırmada 25 bin dolardan başlayan bir fiyatla yer alacak. 2010 yılında ilk yapıldığında piyasa değeri 55 bin doları buluyor.
Kaynak: Tamindir.com
Reklamlar
-
Mardin İl Temsilcisi
Vay be. Ben bunu satın alabilseydim yinede binemezdim kıyamazdım. Muzla çilekle beslerdim :D
-
adanalı kardaşlarımızdan esinlenip moderen cg yapmışlar. Hızı düşürdüğü içinde aynayı çıkarmışlar.Ne deyek otoban yarışlarında belkide bir gün görürüz :D
-
Boşuna heveslenmeyelim arkadaşlar. Bu makine türkiyenin kasislerini kaldıramaz
-
bos verin yaaa üstüne biraz daha koyun adam gibi ybr alin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)