2015 Motosiklet Fuar Çekilişi - Triumph ve KTM sizin olabilir.
Reklamlar
-
Moto Bike Expo motosiklet fuarını ziyaret edenleri motosiklet ve bisiklet kazanma şansı bekliyor.
Motosiklet fuarı girişinde size verilecek çekiliş kuponlarını doldurup fuar alanındaki çekiliş sandığına atanlar arasında yapılacak kura çekimiyle Triumph ve KTM kazabilirsiniz.
Motosiklet fuarı çekiliş sonuçları fuar sonrası motosiklet.net'de duyurulacaktır.
İşte çekiliş ile kazanabileceğiniz hediyeler: Triumph Street Triple, KTM RC 200 ve Bianchi, Ghost, Lapierre ve Carraro marka bisikletler.
Reklamlar
-
Bu iyi oldu. Fuarda motor alacaktim ustune bir de bu cikinca iki motor fazla gelir. En iyisi almayim. Hediye Triumph la idare ederim
-
Umut fakirin ekmegi iste. Cikacagi yok ama insan bekliyor iste
-
Fuara gidip bilet yüzünden girememzlik durumu olur mu?
Kesin giriş yapabilir miyiz şehir dışından geliyoruz. Tşk.
-
Sanirim 25Tl gibi bir fiyati vardi biletin. Hadi bulamadin, yanci olamadin. Bedeli mukabili rahat girebilirsin.
-
Kanaatimce ikiside Türkiye'de en az satılan motorlardan ve bu yüzden çekilişle veriyorlar. Yetimlensin yavrucaklar hesabı :D
-
Biletleri nerden alabiliriz ? Bursada yaşıyorum fuara burdan gideceğiz de
-
ücretsiz bilet için önerisi olan var mı ?
-
-
motosiklet bana çıkarsa, söz 10 kiye prosev hörgüçlü mont!!
-
Mardin İl Temsilcisi
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
motosiklet bana çıkarsa, söz 10 kiye prosev hörgüçlü mont!!
Benim ki daha iyi abi bknz -> "Motosiklet bana çıksın söz hepinize Dainese 46 deri mont alıcam lan yeminle bak (istda yaşamıyorum gelemiycem zaten sorun yok :D)"
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
Geçen sene ducati bayana çıktı ya gazlıyomudur acaba şimdi
-
Yamaha R25 in siyahı fuarda olacak mı acaba?
-
geçen sene bi kaç facebook sayfasında çekiliş oldu. hatta bana da çıkmıştı ama biletler elime fuardan 4 gün sonra ulaştı :D
-
2 tane bilet bulmam lazım benimde. Nerden temin edebiliriz? bilgisi olan var mı?
-
Migrosa gidiyosun motosiklet dergisi alıyosun.İçinde bilette oluyor.
-
Valla arkadaşlar diğerlerini bilmem ama KTM RC 200 bana çıkacak, çıkmalı. Yoksa bu sene de millet 2 teker, ben 2 ayak üstünde ;))
-
ReCep 200 senin olsun hemşerim, bana triple yeter
-
Sırf bir ümit Rc 200 bana çıkar diye gidicem bende, bırakamam valla :D
-
Arkadaşlar fuar nerde, ne zaman, ne kadar sürecek, kısa bi bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler şimdiden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)