çekiliş yapacaz tel no verin
sonra gelsin bol bol reklam sms i
saat&saat garanti icin tel no istedi israrla vermek istemedim reklam yollamayacagiz falan dedi verdik
zirt pirt kampanya mesaji
ilk saat alana %xx ikinciyi alana bilmem kac indirim
çekiliş yapacaz tel no verin
sonra gelsin bol bol reklam sms i
saat&saat garanti icin tel no istedi israrla vermek istemedim reklam yollamayacagiz falan dedi verdik
zirt pirt kampanya mesaji
ilk saat alana %xx ikinciyi alana bilmem kac indirim
Ktm yi touring ile takas etmek istiyen var mı?hiç tarzım değil.
Kesin katakulli var. geçen sene 5 hediyenin 3 ü bayanlara isabet etmişti. fuara 1000 kişi gitmiş olsun bunun %10 u bayan olsun. 5 hediyenin 3 ünün bayan ziyaretçiye denk gelme ihtimali nedir %1 mi %2 mi. dayın yoksa unut o hediyeleri sıradan vatandaş kardeşim.
Triumph bize çıksa fena mı olur yani
Arkadaşlar benim bir arkadaşımın dayıoğluydu ducati monster çıkmıştı 2-3 sene oluyor. Katakulli yok yani
Ben de katakulli olmamasını ümit ediyorum. Ama geçen sene fuarda şahit olduğum bir durum var paylaşmak istediğim. Fuarda gezerken bir firmanın standında bir bayan elinde belki de 100 e yakın belki fazla çekiliş kuponunu tek tek dolduruyordu. Ben yine de adil bir çekiliş olacağını ümit ediyorum. Yoksa bu sene de yok bana motosiklet :((
Ben de gidicem fuara. Motosiklet değil de bisiklet çıksa bile razıyım. Yağmurlu ve kapalı havalarda motoru garajdan çıkarmam ve bisikletimi sürerim. Bisiklet sürmek de zevkli bir iştir ayrıca.
2 kişilik davetiye yada bileti olan varsa yardımına hayır demem
çekilişe katılmak için form'u nereden alıp doldurucaz ? ayrıca bitane doldurmak yeterlidir diye düşünüyorum çıkacağı varsa çıkar
http://www.motobikeexpo.com/
[IMG][/IMG]
admine yardımım olsun dedim
Cikarsa kimsesiz cocuklara bagislayacagim :D
Kız meslek lisesinde bomba patlasa bize güvenlikçinin ki düşer.
Fauara 2. inci girişimde kıza çift kişilik davetiyeyi verdim, bana giriş kağıdını verdi kafasını çevirdi Bende seksi(başka bir şekilde de olabilir) bie şekilde gözünün içine bakmaya başladım. bana dönüp salağa yatıyor hala, sonra 2 tane çekiliş biletini verdi, ama isteyince tabi.
Bu kızların bulduğu sıfın çekiliş kağıdını vermeyerek en az 40-50 tane kupon yazdığını düşünüyorum. Yani sana çıkmasından 50 veya 25 kat fazla ihtimal
Bu dün çekiliş kağıdını kutuya atmayı unuttum Bu gün de gideyim fuara dedim ama 2 saat yol gidip 2 saat gezmek için bilmiyorum hala kararsızım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
ben dün çekiliş kağıdını kutuya atmayı unuttum Bu gün de gideyim fuara dedim ama 2 saat yol gidip 2 saat gezmek için bilmiyorum hala kararsızım.
olursa triumph kimse bana bisiklet gazanmışun diye gelmesin! Hele yedek talihlisin diye hiç gelmesin asıl talihliye sabotaj ettirmeyin
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Ben dün gittim çekiliş kuponunu aldım cebe attım meğer doldurulup kutuya atılacakmış :D atamadık bu günde fuara gidip dolaşmak istiyorum ama 2 saat yol gidip 2 fuarı gezmek yetmiyor :( seneye artık . Bu arada fuarın açık kalma süresi çok kısa değil mi ? 10 gün filan olsa çok iyi olurdu diye düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)