motoru iki araç arasına park edersek, sabaha bulamayız abi
motoru iki araç arasına park edersek, sabaha bulamayız abi
Ehliyetler Avrupa standartlarında. Almanya da ehliyet 10 senelik ve değişmesi göz ve doktor muayenesi ile 100 Euro ta geliyor yaklaşık olarak. Stajyer ehliyet konusu da ileriye dönük çok faydalı bir işlem.
Ben burada da açık açık söyleyeyim ben senelerdir 17 yaşıma gelip motosiklet almayı bekliyorum şimdi bu stajyer ehliyet 50cc falan gibi saçmalıklar çıkarsa şahsen ehliyet falan umrumda olmaz. Kimsede kusura bakmasın ama ehliyetsiz mehliyetsiz alır motorumu kullanırız. Yabancılar 16 yaşında motosiklet alıyorken bizde 17 yaş+ stajyer ehliyet falan. İşim olmaz ben motorumu eylülde alırım. Ehliyette böyle saçmalıklar olsa bile!
Stajer ehliyet B sınıfında. A da sınıflar değişecek sadece, yeni alanlar direkt A2 alamayabilir, ayrıca A2 sahiplerinin kullanabileceği beygir gücüne limit geliyor.
benden aldiklari vergiyle o saraya konulan bardaklar ellerinde kirilsin, tetenoz olsunlar.
[QUOTE=yeknet;3538998]Stajer ehliyet B sınıfında. A da sınıflar değişecek sadece, yeni alanlar direkt A2 alamayabilir, ayrıca A2 sahiplerinin kullanabileceği beygir gücüne limit geliyor.[/QUOT
nasil yani a2 almadan once baska bi ehliyet daha mi alicaz. hem ona. hem de ona para vericez. hakikaten para tuzagi, cikarsa ciksin karismam kardesim boyle is mi olur. vergiler yetmedi halki nasil soyariz pesindeler...
gün gelicek. aldığım 1000 rr two brothers takıp aksarayın önünde aragazı yapıcam protesto için :D:D:D:D 2 tanesorun var 1. cisi 1000rr alamıyorum. 2. ciside onu yaparsam büyük bi ihtimalsiviller beni indirirler aşağı biber gazıyla :D
Protesto etseniz ne olacak, devlet bulmuş yolunu. Halkı soyup 2 milyon liralık saray yapsınlar. yetmedi vergiler uçsun, benzin fiyatları tavan yapsın. O da yetmezmiş gibi başımıza stajyer ehliyet çıksın. Her 5-10 senede bir ehliyet değişecek. Kitlesinler millete parayı, sonra niye trafik magandaları çoğaldı...
Katılıyorum.
Geçen okumuştum Ankara'da asvalt vergisi istemiş mülk sahiplerinden belediye hem de 1000 tl civarı rakamlar.
Ulan,bu iş devletin vergisinin dönüşü değil midir sorumluluğu değil midir?
Çöp topla çöp vergisi al,nüfus ver basım parası al,yol yap asvalt vergisi al,sağlık hizmeti ver işsize 235 tl aylık fatura kes ; biz sosyal bir devlet olamayız,hani şu sürekli laf çakılan sosyalizm bilmemne derler ya al sana sen misin laf çakan der gibi saçmalık vergileri.
Rant vergisinden bahsetmiş miydim
Bende denetim artıcak sanıyor ve seviniyordum. Sağlık ocağından raporu kör bile alır.
Denetime bak çay demle. Resmen 15 tl gasp edicekler bence.
Trafikteki o insan kılığındaki hayvanları, öküzleri ayırıcak bir şekilde bi şeyler yapsalar 50 tl de veririz sorun o değil. Madem yapıcaksınız adam gibi denetlensin.
Teknik olarak olmasi gereken bu zaten. Ancak konu turkiye olunca uygulamada bu işin icine edecekmisiz gibi geliyor.
nedense avrupanın hep ödeme yaptıran sistemlerini örnek alıyoruz , vatandaşa ödeme vs getiren sistemlerini neden örnek almıyoruz merak ediyorum??
her sey yolunda, ne gerekiyosa yapariz
Arkadaş ne kadar saçma sapan yorumlar yapılmış. Yok böyle olursa ehliyetsiz sürerim de beni ilgilendirmez de... Sürersin ehliyetsiz ya kafayı gömersin bir betona ya yakalanmamak için kaçarken bir çevirmeden girersin bir arabanın altına ya da yok kaçmaz 1200 TL ehliyetsiz araç kullanmaktan ödersin cezanı motoru da bağlatır o almadığın ehliyeti de hayırla yad edersin. Ayrıca 15 TL nin muhabbetini yapmak da bir enteresan. Şu kadar milyonla çarpınca bu kadar ediyormuş da... Muhalefet edeyim de ne olur olsun deyip neye muhalefet edeceğinizi bilmediğiniz için muhalefet ettiğiniz hiç bir şey de haketse de yerini bulmuyor...
o ehliyetsiz motor sürecek olanlar ilk seneler sizin gibi düşünenlerden dolayı cayır cayır çevirme olacak bilin.
24*15 = 360 milyon TL! Bu devirde devlet kurmak çok karlı iş beyler. Motoristan cumhuriyeti kuralım. 10 liradan verelim
O bu değil şimdi emniyete ödenen 200 tl cik parayı ödemeyeceksek çok iyi. Benim sertifika hazır a2'yi almadım duruyor ne yapsam acaba? Beklesemmi?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)