Hadi bakalım Triumph aşkına...
arkadaşlar fuara şehir dışından gitmek için otobus veya minibus tarzı kiralama yapan kulupler veya buna benzer bildiğiniz birşey var mı acaba. ankara ve konya için geçerli
18 Yaşından küçükler ebeveynsiz girebiliyor mu?
Bir bilet iki farklı günde kullanılıyor mu?
Bunlar da benim sorularım. :D
Topluca bi gün belirleyip gitsek mi
Şehir dışından gelecek olan arkadaşlar, google'a "İstanbul raylı sistemler haritası" yazıp göz atarsanız, ilk sayfalarda verilen yönlendirmeler anlam kazanır.
Geçen sene 2 gün gittim, yanımda götürdüğüm abilerin/arkadaşların biletindeki kupona da kendi adımı yazdım,çekilişte şansım artsın diye
Ama ne oldu, Ducati Monster gitti bir bayan arkadaşa çıktı %95'i erkek katılımcı olan bir fuardan bahsediyorum, ne şans varmış arkadaşta
Allah ktm rc 200 mu çksa ne güzel olur ya :D
pazar günü gidecekler varsa irtibata geçelim
Peki bu fuarda böyle indirim falan oluyor mu ybr esd almayı düşünüyorum ama sizce fuarı beklemeli miyim yoksa indirim olmaz mı?
Fuarda motosiklet aksesuarlarında indirim oluyor bazen motorlarda olmuyor orası tanıtım için satış için değil açıkcası
deneme sürüşleri yapılabiliyor mu?
Hava güzel olursa Anadolu yakasından erken saatlerde iki veya üç motorcu olarak çıkıp geleceğiz. katılmak isteyenler olursa özelden iletişime geçebiir. ( Sancaktepe den yola çıkıp, şile otobanından ( buyaka yolundan ) fsm ye geçip oradan geleceğiz.
Xj 6 grubunada söyledim gelmek isteyen varsa 10 kavacık bp den cıkıcaz gelmek isteyenlerin bilgisine.
Deneme sürüşü yoktu yapılacak yerde yok zaten
HAdi bakem Denizli den gelicem 27 şubatta fuardayım inşaallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)