Arkadaslar bilet nerden temin edebiliriz?kapida bilet bulamama olasiligimiz varmidir?
Arkadaslar bilet nerden temin edebiliriz?kapida bilet bulamama olasiligimiz varmidir?
Arkadaşlar MotoBike ve Otomobil dergisi şubat sayılarında bilet var perşembe cuma ücretsiz haftasonu ise %50 indirimli ziyaret edebilirsiniz bu biletlerle.
İnternet ten 2015 motosiklet fuarına bedava davetiye yazın bir sürü yer dağıtıyor.
istanbul disindan gelip, kalacak yer problemi yaşayan arkadaşlar bana ulaşabilir.
michelin yerine pirelli öneririm.
http://www.motolastik.com/pirelli-di...7-66h-pmu26392
Ben Aydin Kardesler standinda olacagim, hepinizi beklerim. Arkadaslarim onemli sayida davetiye ayarlamaya calisacak ama ekstra davetiye kalirsa buradan mutlaka duyururum
Fuar da çalışan arkadaşım sayesinde beleş biletim hazır. Çinli standlarını büyük bir zevkle gezeceğim.
Davetiye yokmus yaa.. 3 gün önce d&b hondayi aradım davetiyeler henüz gelmedi dediler bugün aradım bitti kkalmadı diyorlar
Bnde bulamadim davetiye ;)))
motorondan almıştım ben bu ay onlarda davetiye vermemiş dergilerinde, motomax anes vs. gibi yerlere soracağım olmadı para vererek giricez mecbur
Motosiklet alamadıktan sonra fuar gelmiş neyime hepsi kol gibi dayamış fiyatları gidicez işte makinelere yalanıp gelcez
Beyler davetiye temin edebilecek olan var mı hafta sonu içi. Şehir dışından gelicem. Yok mu bir hayıırsever ?
KTM supermoto da fuar davetiyesi var arkadaşlar ben bugün aldım internetten form doldurup gidip elden alabiliyorsunuz
şimdilik tam belli değil ama sanırım özellikle haftaiçi olmak üzre davetiye fazla kalcak elimde.. kesinleşince haber veririm ama fazla değil tabi 3 5 tane ancak.. vereceğimi veriyim önce ^^
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)