Eğer yakasında mt logolu bir genç görürseniz o benim
Eğer yakasında mt logolu bir genç görürseniz o benim
Arkadaşlar ankaradayım gitmeyi düşünüyorum kask,mont,pantolon filan almayı düşünüyorum fiyatlarda indirim oluyor mu?Birde uçaklamı gitmek mantıklı yoksa hızlı trenlemi tren bana daha çok uyuyor binmesi ama ordan fuar yerine yakın mı bilmiyorum.
Bende katılmayı düşünüyorum, bot, pantolon ve sırt koruması almam gerekiyor, bakalım denk getirirsem bende katılacağım.
Trenle gelmek eziyet olacak size. Çünkü Hızlı Tren Pendik'e kadar. Pendik'ten fuar alanına gelmenize çok fazla sürer, hem de birkaç vasıta gerekir. En temizi uçakla Atatürk Havalimanına gelip oradan metroya binip 1 durak sonra inmek. Kesinlikle en basit yol bu şehirdışından gelecekler için.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
hocam hangi gün ?
Tüm mesajları okursanız cevabı verilmiş soruları sormassınız tekrar. Ekipmanlarda indirim oluyordu gelçen sene.
Sabiha gökçenden en rahat nasıl ulaşırım arkadaşlar ?
sabiha Gökçen'den kartala geçmen gerekiyor. oradan, metro ile Kadıköy/ayrılık çeşmesine geçeceksin.
ayrılık çeşmesinden yenikapıda inip Atatürk havaalanı metrosuna binmeniz gerekecek.
Baya zor olacak anlaşılan.
Civarında yakın konaklamak için uygun Otel varmı arkadaslar
Yenibosna ve şirinevler ilçesindeki otellere bakabilirsiniz her imkana uygun otel var istanbulda sonuçta
Giriş ücretlerini de makul bir düzeye çekseler çok güzel olacak ama
motorun bakımlarını yaptırıcam ama daha parçaları almadım. fuarda daha mı ucuz oluyo yoksa daha mı pahalı kime sorsam başka diyor geçen seneden giden birileri söyleyebilir mi?
michelin lastik alıcam mesela 140/70-17 pilot street nette baktığım 3 sitede fiyatları ; 350, 370, 400 olarak değişiyor.
3 arkadaş kayseri den cumartesi gelecez, uçakla. hava alanına çok yakın gözüküyo, yürüme mesafesi gibi sanki. bir arkadaş o gün , iki arkadaş pazar öğleden sonra dönecez.
Yürünecek yol yok. Havalimanının ıcındekı metroya bınersenız 1 durak sonra fuardasınız. Fuarda herzaman pazarlık veya indirim daha iyi olur (geçen sene gittim)
Ben katılamıyorum :( Çok üzülüyom la. Bari giden biri bolca foto çeksin atsın lüftennn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)