Harun taştan ile aşık atıyordu.
Harun taştan ile aşık atıyordu.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Bunun yediği küfürler yol olsa, sanırım dünya turu yapılır.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
Türkiye böylelikle rahat bir nefes aldı. Tabi şimdilik...
Bence hiç gerek yoktu bunun peşine düşmeye. Bu adam tehlike değil ki. Bunları yapmayıp tek harekette 6 kişiyi öldüren öküzlerle dolu memleketim.
Bunun gibi hayatta başka hiç bir bok olamadığı için başkalarının hayatlarını tehlikeye atarak egosunu tatmin etmeye çalışan başka bir mahlukat yüzünden kardeşim kadar sevdiğim kuzenimi kaybettim. Daha 16 yaşındaydı ve kaldırımda yürüyordu. Şehir içinde 130 km süratle giden, herkesten iyi araba kyllanan driftler atan usta bir şoför tarafından canı alındı. Ateş yakından yakar demişler. Umarım başka kimse yakından yanmaz. Bu mahlukatın yakalanması belki senin benim için çok önemli bir olay değil. Evet bundan çok daha beterleri var yakalanması peşine düşülmesi gereken. Ama emin ol öldüreceği çocuğun ailesi için çok önemli.
Ünal Abiyi Arkadaşım Tanıyordu Banada Tanıştırmıştı Çok Eskiden Çok Kafa Bir Adam Birsürü Videosu Var Youtubede Falan Kendisi Araç Modifiyeciliğiyle Basık Araç vs. İle Uğraşıyor Birde Bağcılarda Çok Tanınan Bir İsimdi Yakalanması Beni Şaşırttı Arkadaşımın Haberi Varmı bilmiyorum Ona Haber Vericem Bir Gün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)