Arkadaşlar çarşamba günü 2. seansı için mail attım. Anadolu yakasından (kartal civarı) gidecek olan varsa artçısı olabilirim.
Arkadaşlar çarşamba günü 2. seansı için mail attım. Anadolu yakasından (kartal civarı) gidecek olan varsa artçısı olabilirim.
mail atan arkadaşlar cevap geldimi , ben dün öğlen mail attım , kendilerinden cevap gelmedi, biraz önce telefon açtım , kontenjanlar doldu dendi ama ben dün mail attığımda 29 sabah saatleri için sorun yoktu dedim cevap alamadım.
Bende dün akşam e-posta yolladım ama dönüş olmadı. Mesai saatleri 16:30 bittiği için telefonla da ulaşamadım :(
Bende yaklaşık 1-2 saat önce telefonumdan baktığımda önümüzdeki hafta salı öğleden sonrası ve diğer günler için boş gözüküyordu. Tabi eve gelip bilgisayarın başına oturana kadar. Şuan baktığımda ocak ayı kontenjanlar dolmuştur diye yazıyor. Ben bu işi anlayamadım
Eğitim sadece İstanbul' da mı ?
Pazartesi günü katıldım eğitime 2 saat kadar birşey sürdü teori dersi. Rahmi Barutçu hoca anlatıyor. Çıkışta LS2 FF351 Kask ve Turing'in reflektörlü yeleğini veriyorlar. Üşenmedim gittim Bursa'dan İstanbul'a eğitime hem gezmiş oldum hem teoride pratik yaptım hemde yeni bir kask ve yelek sahibi oldum. Eğitime destek olan İç içleri bakanı Efkan Ala'yada burdan teşekkürlerimi sunarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
Kask kafamdaki yelekte üzerimdeki belgede burda
Kaza Anında Seni Korur !
benimde Salı 13.00-16.00
ben manisadayım. Bu kursu izmir'de açma imkanınız varsa çok iyi olur.
Dün gece 4 gibi mail attım kontejan vardı o sıra sımdı bana mail gelmemiş katılamıyormuyum ya :(
ilk attığımda banada cevap gelmedi mesai saati içinde bir mail daha attım 1 saat sonra cevap geldi bu arada bende beykoz da oturuyorum
bana hala mail gelmedi :S
Kuryeler yeterince ilgi gostermedi de halkin geneline acildiysa kuryeler adina uzucu.
Ülkedeki kuryelerin pek çoğu sıkıntılı.özellikle yemek dağıtan tayfa..
Adama geçen sordum "kardeş şirket kask vermiyormu-veriyor var kaskım diyor
Niye takmyrsun diyorum ...?"verdiği cevap= gerek varmı?
Kuryeye bunu anlatmak eğitime çağırmak çok zor.kendi alternatifim misal 20 saat teorik eğitim 20 saat sürüş eğitiminin ardından src tarzı bir belge.bu belgesi olmayan işçiye-şirkete ver 10-15 bin para cezası hadi bakalım..
Bu arada eğitime bende katıldım boş beleş konular değil video eşliğinde güzel bir sohbet-eğitim var.ne öğrendin diceksniz.?8 yıldır ist da motosiklet kullanıyorum öğrenemediğim basit bir konu eldiven kaskın içine konulmaz.buğu yapan kask camına elma sürülür,kask yere düşerse niye kullanılmaz..?gibi vs..
Eldivenler yol boyu bakteriyi tozu topluyomuş elden kaskın içine sonra kafamıza saçımıza hatta yastığa ...yazın dahada vahim minik böcek-sinek var havada.
Merhaba arkadaslar yardima ihtiyacim var.
Ben yarin icin kursa yer ayirtmistim kocaeliden otobusle gidecem ancak hic yol iz bilmiyorum hareme mi gitmeliyim esenlere mi ? En kisa nasil ulasabilirim zahmet olmazsa bilen arkadaslarik ayrintili bir sekilde yazarsa cok sevinirim.
Kimi otobüs firmalarının Sanayi Mahallesi-Seyrantepe'ye servisleri bulunuyor. Servisle gelmeyeceğini varsayarsak, Harem'de inilir. Üsküdar'a geçilir. Üsküdar'dan Marmaray ile Yenikapı'ya geçilir. Yenikapı'da Hacı Osman metrosuna aktarma yapılır. Sanayi Mah. istasyonunda inilir. İstasyonun Seyrantepe çıkışından çıkılır. Çıktığınız yerde kime sorsanız Turing'i gösterirler. Yaklaşık 1 km caddeyi izleyerek yürüyeceksiniz.
kursun izmir ayağı için
(bkz. http://www.motosiklet.net/forum/etki...-hediyeli.html )
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)