Kask ve yelek hediyeli, ücretsiz teorik motosiklet eğitimi
Reklamlar
-
Turing Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen motosiklet ileri sürüş teknikleri uzmanı Rahmi Barutçu tarafından verilen ücretsiz teori eğitimleri devam ediyor.
Katılan her kişiye full face kask ve sarı yelek hediye edilen eğitim takvimibe Turing websitesinden ulaşabilir
Katılım için egitim@turing.org.tr adresine mail atarak gün ve saat bildirmeniz yeterlidir.
Eğitim Takvimi
Seminerler, 40 kişilik gruplara 3 saatlik seanslar halinde gerçekleşiyor ve günde iki farklı eğitim düzenleniyor.
Eğitime katılan herkes reflektif yelek ve ECE 22.05 güvenlik sertifikalı kask ile ödüllendiriliyor.
Ayrıca, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bünyesine mensup eğitmenler de trafik kurallarına dair hatırlatmalarda bulunuyor.
Eğitime katılım için yalnızca A2 sınıf ehliyete sahip olmak yeterlidir.
Başvuru yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Reklamlar
-
Çok iyiii ))
Tarihlrre baktimda :(( denizliden zor yahu ..hep ıstanbulda olsun zaten..
-
Yer sanırım Seyrantepe'de ben Yalova'dan çıkıp sabaha kadar uğraşsam sanırım orayı bulamam
-
evet sitede vs bahsedilmemiş ama yeri seyrantepe'de... tam adres şöyle:
Huzur Mah. Fazılkaftanoğlu Cad. No:2
1. Oto Sanayi Sitesi Yanı,
Seyrantepe - İSTANBUL
Telefon: +90 212 282 81 40
Faks: +90 212 282 80 42
https://www.google.com/maps/place/T%...324c6?hl=tr-TR
-
Haberi duyunca inanamadım. Hem ücretsiz seminer veriyorlar hem de üstüne kask ve yelek hediye ediyorlar. Bu organizasyonu düzenleyen kişileri tebrik ederim. Kısmetse gitmeye çalışacağım.
-
Ankara'da da yapılmasını bekliyoruz
-
haftasonu dolmuş hep yaa :(
-
Uluslararası ehliyet ve green card alırken kanımızı emen Turing'den güzel hamle.
-
Bu eğitim sadece moto-kuryeler için geçerli değil miydi?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum.?
-
Apices adlı üyeden alıntı
Bu eğitim sadece moto-kuryeler için geçerli değil miydi?
Yoksa ben mi yanlış biliyorum.?
az önce telefonla arayıp sordum, kurye olmanıza gerek yok, ehliyeti olan herkes katılabilir dedi.
öncelikli olarak kuryelerin alması gerektiği bir eğitim olması sebebiyle projenin adını öyle duyurmuş olabilirler.
-
ozgranl adlı üyeden alıntı
Yer sanırım Seyrantepe'de ben Yalova'dan çıkıp sabaha kadar uğraşsam sanırım orayı bulamam
Yalova Topçular veya Altınova dan feribota sadece 10 tl ödeyerek yarım saatte Eskihisar a geçersiniz..
feribot çıkışı çevreyolundan 2. köprü Levent sapağına girmeniz halinde yarım saatte Seyrantepe desiniz..
-
perşembe 13.00 - 16.00 seansına gelecek var mı
-
Çarşamba saat 1 4 için mail attım bende motokurye degılım ınşallah bı aksılık cıkmaz tamda kaska ıhtıyacım olduğu sırada cıktı bu 3 senedır aynı kaskı kullanıyorum ve sharptan 1 yıldız almış bunuda fark edelı geç oldu. Hem eğitim hem kask daha ne ısterım be :D
Beykoz kavacık civari yada anadolu yakasından benle aynı seansta olan varsa beraber gıdebılırız benım hıc bı fıkrım yok nerede oldugundan :(
-
Motork08 adlı üyeden alıntı
Çarþamba saat 1 4 için mail attým bende motokurye degýlým ýnþallah bý aksýlýk cýkmaz tamda kaska ýhtýyacým olduðu sýrada cýktý bu 3 senedýr ayný kaský kullanýyorum ve sharptan 1 yýldýz almýþ bunuda fark edelý geç oldu. Hem eðitim hem kask daha ne ýsterým be :D
Beykoz kavacýk civari yada anadolu yakasýndan benle ayný seansta olan varsa beraber gýdebýlýrýz beným hýc bý fýkrým yok nerede oldugundan :(
Sadece motokuryeler için degil proje
-
Herşey şahane ama bence bu eğitim tüm Büyükşehir Belediyelerinde de olması gerekir.Aydında oturuyorum ancak hiö bir faliyet yok trafik için.Sadece motosiklet grupları ve derneği var hepsi bu!
-
Motork08 adlı üyeden alıntı
Çarþamba saat 1 4 için mail attým bende motokurye degýlým ýnþallah bý aksýlýk cýkmaz tamda kaska ýhtýyacým olduðu sýrada cýktý bu 3 senedýr ayný kaský kullanýyorum ve sharptan 1 yýldýz almýþ bunuda fark edelý geç oldu. Hem eðitim hem kask daha ne ýsterým be :D
Beykoz kavacýk civari yada anadolu yakasýndan benle ayný seansta olan varsa beraber gýdebýlýrýz beným hýc bý fýkrým yok nerede oldugundan :(
Erem Orhan adlı üyeden alıntı
Herþey þahane ama bence bu eðitim tüm Büyükþehir Belediyelerinde de olmasý gerekir.Aydýnda oturuyorum ancak hiö bir faliyet yok trafik için.Sadece motosiklet gruplarý ve derneði var hepsi bu!
Kesinlikle katiliyorum,aydinda olması için belirli sayida kimseyi toplamak gerek, ızmir mt bu ise el atti.80 kişi toplayacaklar. Katılabiliyosaniz katilin derim
-
Çarşamba sabah 09.00-12:00 için mail gönderdim.
Katılan arkadaşlar sizlere telefon ile mi geri dönüş yapıldı?
-
Mardin İl Temsilcisi
ama istanbulda :/ doğuya sadece "nah" kalır.
-
webbilgisi adlı üyeden alıntı
dün akşam mail attım henüz geri dönüş olmadı
-
webbilgisi adlı üyeden alıntı
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
dün akşam mail attım henüz geri dönüş olmadı
Dün gündüz mail attım Salı 13.00-16.00 için, akşam 17.00 gibi maille cevap geldi. Muhtemelen 17.00'e kadar yapılan taleplere aynı gün, 17.00'den sonra yapılan taleplere ertesi gün akşam cevap veriyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)