kayıt olamıyorum neden böyle hep dolu gözüküyor
kayıt olamıyorum neden böyle hep dolu gözüküyor
Arkadaşlar bende ayın 21 i ne gün aldım gelcek olan varsa beraber gidebiliriz. Birde bişey sorucam hediye ettikleri kask ve yelek devam ediyor mu bilen var mı umutlanmayalım
Walla nasıl kayıt olabiliyorsunuz aklım kesmiyor. Abartısız 6ay dan beridir hergün bakarım ama maalesef kayıt olamadım.
Ayın başında denk geldin geldin yoksa bir ay boyunca bulunmuyor ancak birisi kaydını silecekte denk geleceksin. Biraz şans işi ama kovalarsan temmuz 1 de kayıt yaptırabilirsin geceden falan..
artık hediye vermediklerini duydum doğrumudur bu
Bende onu sordum hediye kask ve yelek devam ediyor mu bir yerde gördüm artık verilmiyor die emin olmak için sordum bilen varsa yardımcı olsun 😂 asıl amaç kask ve yelek aslında yalan Yok 😉
Bilen Yok mu acaba ??
Kask ve yelek için gidip eğitim için gideceklerin önünü kapamak, onların hakkına girmek...
Kimsenin hakkı yenmiyor ki tc numarası olan herkesin hakkı var sadece kayıt olması yeterli. Her giden eğitim için mi gidiyor ? Ayrıca ilk amaç kask ve yelek olmuyorsa da eğitim almış oluruz..
Şu an kayıt olmak isteyen varsa ayın sonuna kadar müsait üstelik pazar günlerine de açmışlar hafta içi gidemeyenler için süper bir kolaylık olmuş. Sadece sorduğum sorunun cevabını alamadım son aylarda giden var mı kask hediyeleri devam ediyor mu bilen var mı ?
Kask yok. Yelek veriyorlar.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Ne kaskmış ne yelekmiş be 15 kere sordu.
yenileme veya ilk alacaklar için eğitimler yeniden açılmış, mail geldi...reklektif yelek hediyeli
ilk zamanlarda ben almıştım, kel hoca gelmişti, kim ne derse desin Allah razı olsun değerli bilgiler vermişti
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)