Arkadaşlar kaydımı yapamıyorum devamlı girdiğimiz tckn Ad Soyad ve Doğum Tarihi bilgileri uyuşmuyor diyor benim kimlikte tc kimlik yok ondan mı acaba?
Arkadaşlar kaydımı yapamıyorum devamlı girdiğimiz tckn Ad Soyad ve Doğum Tarihi bilgileri uyuşmuyor diyor benim kimlikte tc kimlik yok ondan mı acaba?
motoru almadan önce kayıt yaptırdım motoru aldım kaza yaptım 2.kaskı alcam motoru satcam daha gelmedi bi dönüş :D evlilikte sıra :D
Ben katıldım haftaya çarşamba giriyorum gelen varmı :D 7 sinde
Başlıktaki linki tıklayın, gitmek istediğiniz tarih ve seans için ilgili butonu tıklayın, cep numarasını doğru girdiğinizden emin olun, size bir aktivasyon numarası gönderiyorlar. Son pencerede bu numarayı girerek teyit ediyorsunuz işlem bir iki dakikada bitiyor. Maille zaman harcamayın. Seans saaatinden 15 dk sonra gelenler alınmayacakmış. Ayrıca A2 ehliyetinizin aslını yanınızda götüreceksiniz.
Turing ve Otomobil Kurumunun yeri burasıdır. Girişi biraz terstir haberiniz olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
Gerçi "çapırları sevmezmişsin " ama ben geliyorum kısmetse
Arkadaşlar seminerin verileceği salona toplu taşıma ile nasıl gidilir bilen var mı? Kartal'dan geleceğim metrobüsten zincirlikuyuda inip metro aktarması yapsam hangi durakta inmem gerekir acaba?🤔
Kursa gelenlerin motosikletlerini bırakıldığı yer kurumun içinde ve güvenli bir yermidir? Sonra aklımız motorda kalmasın.
19 ocakta moto kurye eğitimine gitmiştim merak edenler için verilenlerin fotoğrafını atiyim
Önceden LS2 Kask veriyorlarmış fakat daha güvenli olduğunu düşündükleri için HJC kask vermeye başlamışlar
Başarı belgesi,eflektörlü yelek ve Rahmi Barutçu tarafından yazılmış motosiklet el kitabı veriyorlar.
HJC CS 14 Kask veriyorlar kutunun yanında parantez içinde TURKEY yazıyor Turing akademi için özel üretilmiş. Ben M almıştım olmamıştı gidip L beden ile değiştirdim değişim konusunda yardımcı oluyorlar.
2016 yılında ben de eğitime katılmış hjc kaskımı ve yeleğimi almıştım. Bu sene de katılma hakkımız var mı acaba ?
Zannetmiyorum ehliyet numarasınla kayıt olduğumuzdan bir daha kayıt olamayız sanırım.
TTOK tarafından düzenlenen bu eğitim çalışmasını faydalı buldum. Hediyeler ise işe yarar. Kaskta buğu camı için pinlock yok. Artçı kaskı olarak iş görür. Yelek ise kullandığım yeleğe göre daha güzel.
Geçen hafta salı günü öğle seansında ben de bulundum. Beylerbeyi sınıfında. Klasik internetten ulaşabileceğiniz bilgiler. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Ama eğitim için para vermelisinizi bize hissettirdi Rahmi bey. Sırf kask için oraya geldiğimizi ima etti resmen. Eğitimin sonunda kask mask yok yalan o dedi 3 saniye falan bekledi sonra şaka şaka veriyoruz, ilerde sıraya geçeceğiz alfabetik sıraya göre kask yelek alacaksınız dedi. Bazı sorularımıza cevap alamadık ve bunlar paralı eğitimlerin konusu şeklinde cevap aldık.
22 Şubat 2. seansa giden var mı?
Yurt dışı ehliyet alırken paranın anasını ağlatan Turing mi bunu yapıyor? Fiyatlara zam mı gelecek yoksa?
Doğrul, eğril ama EĞİLME
9 mart sabah 9-12 seansinda ben de egitime gidecegim. Aslinda motora baslamak istedigim icin biraz daha fikir sahibi olayim diye gidecegim. Tabii bir de motor alip almamak konusunda kesin olamadigim icin test suruslerinde kullanmak uzere kask satin almak istemedigim icin kayit oldum.
Zaten ehliyetimi de gis surucu kursundan almistim. Motor alacak olursam da artik egitimlere devam ederim.
Turing de eğitimini Rahmi Barutçu veriyordu.Sanırım sözleşmeleri bitmiş kendi içlerinden biri verecekmiş.
24 mayıstaki seminere kayıt oldum şu an aynı gün gelcek arkadaş varsa beraber gidebiliriz. Sürekli dolu olan kayıta baktım tesadüfen boş bulunca hemen tarihe bakmadan kayıt oldum
Sisteme ne zaman girsem randevu hep dolu oluyor. Bakalım haziran ayından boş yer yakalayabilecek miyiz. Eğitim sonrası kask veriyorlar mı.
Eğitim sonrası verilen kaskları bazıları internet üzerinden satıyor. Bu kadar çakal olup randevuları doldurmayın. Bırakın ihtiyaç sahibi biri alsın
Ben kaskı bir iki kez giydim motorumu satarken hediye ettim. Eğitimi çok beğenmedim. Yararlı olur ama ortamı ve üslupları bana göre değildi. Kurye arkadaşlar mutlaka gitmeli ki çoğu kurye zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)