resim geri gelmiş? budistler açıklasın. anlamadım
Bence hiç güzel değil. Bununla ortalıkta dolaşmaya utanırım. Bu arada "altın varak" ne demek ?
parayı herkes kazanır ama harcamasını bilmez
işte örneği
büyük ihtimalle 500 metrekarelik ofisinde bir köşeye koyacaktır..
Bu motosikleti geçen haftalarda EYP Bike'da görmüş ve incelemiştim. Normalde TT Custom motosikletleri için 100 bin Euro'lar konuşulurdu ve üçük gelirdi fakat motosikleti inceleyince hak ediyor dedim.
Fotoğraflarda belli olmaz, çıplak gözle incelemek lazım. Detaylar ve işçilik inanılmaz.
Bizim bi arkadaşın 6 metrelik kurt hikayesi vardı. Ona benzemiş biraz.
Parası olan adam herhalde özel bir şey olsun ister, güzel olmuş, güle güle binsin
Gencolar, bu adam işe gidip gelmek için yaptırmamış motoru.
Yada az yaksın çok kaçsın gibi derdi yok.
2. el piyasası nedir derdinde de değil.
Hafta sonları, yada daha uzun tatillerinde binebileceği kendine özgü bir tasarım yaptırmış.
Ayrıca oturuş pozisyonu rahat değil, bel ağrısı sırt ağrısı lafları bana saçma geliyor.
Adamın kol bacak uzunluğuna boy uzunluğuna göre yapılmış bir motor.
Ha eşeğin kulağına su kaçırmış mı, kaçırmış
Herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Eğer böyle olmasaydı dünyadaki kadınların yarıdan fazlası koca bulamazdı. Ben beğenmesemde hayırlı olsun, tekeri düz bassın.
Fakat şunları düşünmeden edemiyorum;
İnsanoğlu kendisinin çok özel olduğunu düşünür. Eline fırsat geçtimi bunu kanıtlamaya çalışır. Mısır piramitleri, görkemli saraylar hep bu egonun izlerini taşır. Fakat günü geldiğinde diğer insanlar gibi kaderlerine teslim olup diğer insanlardan çok da farkları olmadığını anlarlar. Tarihte tabii ki çok özel insanlar olmuştur. Onların yaşamında gösteriş, böbürlenme ve görkem yok, deha ve emek vardır.
tek dikkatimi çeken önde tek ve ufak disk fren olması,bana yeterli gelmedi
Hep Harleylerin customlarını görüyorum acaba acaba bir yarış motorlarınında custom'u varmıdır?
Özel yapım motosiklet diyince niye hep üreticiler tarafından bu "özel yapım" sadece tasarım olarak algılanıp o tarafa yöneliniyor anlamıyorum. Şöyle mekanik olarak çok özel olan bir motosiklet yapsalarda benimde gönlüm olsa.
resme bakınca ben rahatsız oldum. yarım saat süremez o motoru.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)