resimlerden ziyade canlı görmek gerektigini düşünüyorum. x5 te resimlerde harika görünen bir makineydi ama yanına yaklaştıkca şasesindeki capakları gözle görür görmez dönüp arkamı uzaklaşmıştım.
resimlerden ziyade canlı görmek gerektigini düşünüyorum. x5 te resimlerde harika görünen bir makineydi ama yanına yaklaştıkca şasesindeki capakları gözle görür görmez dönüp arkamı uzaklaşmıştım.
KTM Race ile Yamaha R25 den esintiler çok. Hele ki tam yan profilden kafa ve tasarım R25. O alttaki egzost olayı nedir kardeşim ya ? KTM de var die en de illa yapmak zorunda mısın? Yap şunu sele altı, görselliğine artır ama nerdee,
Video dan gördüğüm kadarıyla da GT250R dan daha cılız görünüyor. GTR daki 600 lük havasını bu modelde yakalayamamışlar
150 lik arka lastik koymuşlar, kaç basıyor acaba maksimum
130 km/h ye kadar çok seri fakat son sürati olan 160 a ulaşmanız için çok zorlamanız lazım.
satışına başlanmış http://www.sahibinden.com/motosiklet-hyosung-gd-250-r hayırlısı olsun yakışıklı motormuş
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Türkiye'de satışa geç sunulmuş olsa da bildiğim kadarıyla dünyada R25'ten önce satışa sunulmuştu. Artçı selesi berbat ve çok rahatsız. Aynısını naked modelde de kullanıyorlar.
O çirkin egzoz olmasa sağlam tararımı var bence
Pulsar 150'yi görüyo çok rahat bu motor 160 yapıyo diye 5 bin lira daha verilmez
Kasa Tasarımı iyi gibi duruyor. Motor aksaminda yenilik var mi acaba?
neden r25 cbr250 yerine bu makine satılmıyor? ve dahada güzel yani
Şirinevler Hudson motorda 14.650 tl fiyat etiketiyle 3-4 aydır yatıyor bir tane. CBR250 ye çok diyorduk bu fiyat ne? Hiç güevende vermiyor canlı gözle oyuncak gibi, işçilik parça kalitesi falan.
şimdi 13.250 ye ilanları var ama yinede nedir, alınırmı şimdilik bilinmiyor
Hyosung iyi bir markaydı batmadan önce simdi nasıl bilemem ama tekrar türkiye piyasasına giriyorsa bence servis sorununu halletsin anadolu ve avrupa yakalarının bir kaç noktasına mağaza ve yetkili servis oluştursun sonra insan alacaksa bile ulan ben buna bişey olsa nerede yaptırırım diye düşünce oluşmasın
Su motoru alan yok mu max hızı ne 0dan 100e kac saniyede cikiyo titresm nasil yakt nasil ?
Bilen bilmeyen herkes yorum yapmis youtuba inceleme koydum bakin
..
JAPON KYB AMORTİSÖRLER ÇELİK FREN HORTUMU DİGİTAL EKRAN ÇİFT TRİPMETRE SAAT VS... VİTES GÖSTERGESİ JAPON MİKUNİ ENJEKSİYON SİSTEMİ ORJİNAL LED MERCEK FAR SİSTEMİ LED SİNYALLER VE STOP...MRF YUMUŞAK HAMURLU LASTİKLER ÖNDE 4 KALİPERLİ ARKADA 2 KALİPERLİ FREN SİSTEMİ 300 mm CAPRAZ DİSKLER...DEVASA BİR RADYATÖR..6 İLERİ SANZİMAN...DOCH MOTOR 29 BEYGİR 24 NEWTONMETRE İNANILMAZ BİR TORK BUNLARIN ÇOĞU GT250R DA YOK Kİ BENİM 5.HYOSUNGUM ARADA COK CİDDİ FARK VAR BİNERSENİZ ANLARSİNİZ VİRAJİNİ DURUSUNU MOTORUN...GT250R BENCE TUTULMAMASİNİN TEK NEDENİ GÖRÜNÜMÜ O DEPO İNSANLARİ TAVLİYOR...Kİ BEN DE ONDAN ALDİM HEP AMA ARTİK TUM MARKALAR UYANDİ KALİTELİ AMORTİSOR ENJEKSİYON SİSTEMİ VS İSTİYOR KULLANİCİLAR... 450 CC YENİ VERSİYONDA OHLİNS AMORTİSOR KULLANMİSLAR MESELA...SADECE GORUNUSE DEGİL TEKNİK OZELLİKLERE VE GİDİSE BAKİN...ALETİN GİDİSİ VİRAJİ MUAZZAM...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)