Tek silindir olmayaydı iyiydi.
Tek silindir olmayaydı iyiydi.
gt250r nereee bu nere bu motor daha çok kawasakinin 250sl' ine alternatif gibi sunulmuş zayıf, cılız, güçsüz, fiyatınında gt250r' ı geçeceğini sanmıyorum biri çift silindir öteki tek, biri 600cc gibi duruyor öteki o ince lastiklerle commuter' i andırıyor. Ben beğenmedim şahsen.
video 2,36 da 600r sesi veriyor sanki
X5'in üzerinde 500-1000 lira arasında birşey koyarlar gibime geliyor yani 11.850'den veriyorlardı buda olsa olsa 13 bin lira olur.Şimdiden söyleyim büyük beklentiye girmeyin boya kalitesi düşük,jant boyaları tortu içinde malzeme kalitesi idare eder düzeyde,lastikler çöp.Nerden mi biliyorum X5'i inceleyen herkes bunları söyleyebilir.Sürüş,rahatlık,ekonomi bunlar apayrı konular...
X5 e bayramlık almışlar
Turkiye'de OTV varken boyle baslangic sinifla orta sinif arasindaki motosiklerin fiyatlari o kadar birbirine yakin ki. Genc arkadaslar "abi 150-250 ne alayim" dediginde verebilecek cevap bulamiyorum. Kicikirik Mondial bile kol olmus, insanlar kafayi yemek uzere. 2008de 8000 liraya 500-600luk sifir motorlar aliyorduk. Bugun Hyosung bu modeli 14bine satar falan diyosunuz.
Tum ictenligimle bu sistemin Allah belani versin.
Doğru yapmışlar. Zaten naked modeli kazık gibi rahatsız bir motordu, SS kasa iyi olmuş. En azından kimse rahatlık aramaz. X5'in Youtube'da bile doğru dürüst videosu çıkmıyor, sadece bizde değil hiçbir yerde satmadı. Koskoca firmalar nasıl böyle hatalar yapıyorlar anlamak mümkün değil. Motoru yaparken hiç mi kullanıcıların fikirlerini almıyorsunuz ? Fakat üzerindeki motor bloğu çok güzel, onu GT250 gibi daha rahat başka bir modelde kullansalar çok iyi olurdu.
TEK SİLİNDİRLİ OLMASININ TEK GUZEL YANI FIYATININ DAHA MAKUL OLUCAGIDIR TASARIM OLARAK GUZEL AMA PERFORMANS DUSUNDURUR MOTORSIKLETE BASLANGIC ICIN IDEAL DIYEBILIRIZ
Valla performansı hiç düşündürecek gibi değil çünkü X5'in 0-100'ü 7 saniyeydi. Bunun da oldukça iyidir.
GD 250 hafif ve güçlü bir motor. özellikle güney amerika'da çokça satıldı, kabul gördü.
çift silindir olaydı iyiydi...
Sen git x5 giydir ,x5 satılmadı birde bunu deniyelim de hehe .Birde 13 000 felan rahat yazarlar buna x5 gibi 10 tane satarlar
Valla biraz öyle biraz böyle. Beğendim desem de yalar olur, beğenmedim desem de.
Fakat ıslak ağırlığı 155 kg mış. Bayağı hafif. Fakat, yolda giderken dökülecekmiş havası var. Böyle çok telmaşa duruyor yahu.
Birde videodaki vatandaşa, iyi bir pantolon giydirseler di keşke.
Emekli şemsiyesi renginden pantolon giydirmişler adama.
Şimdi "bay ve bayan muhalif" arkadaşlar çıkıp, "yok o kevlar korumalı kot" filan demesin.
Şöyle sliderli pro bir pantolon olsaydı, bence daha hoş olurdu.
Hızlanma test karşılaştırmasına dair birşey buldum
Islak ağırlık etkileyici. Tasarım, bir panigale özentisi daha.
Hyo kendini iyice Bitirdi. Bu modelle sıçmışlar iyice.
dikkat eden oldu mu bilniyorum ama 5000d/d dan sonra ciddi titreşim var ve galiba sonuna kadar gidiyor. anahtar ekran herşey titriyor.
gerçi daha düşük devirlerde de gösterge oynuyor. 4
motoru sustururken gelen o acayip ses ne ki acep?
oturuş pozisyonu sanki diz birazdan kulağa girecekmiş gibi :( olmamış bence...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)