Çinli üretici Longjia'nın 250 V-Twin modeli ortaya çıktı
Reklamlar
-
Bugünlerde, hazır kalıpları taklit etmekten öteye geçemeyen çinli motosiklet markaları yavaş yavaş kendi dizaynlarını oluşturmaya başladılar. Bunlara güzel bir örnek olarak 250cc lik V-twin Longjia gösterilebilir.
Her ne kadar teknik özellikleri ortaya çıkmasada küçük segmentte bir model olacağı aşikar. Hava soğutmalı 250 cc lik bir motora sahip olacak model gerçektende etkileyici görünüyor.
Sanayileşmenin olmadığı ülkelerde polüler olan motosikletler ve 3 tekerlikli modeller üretmeye odaklanmış olan şirketin Avrupa patent başvurusundan alınan resimlerini görüyoruz. Bu resimlerden gördüğümüz kadarıyla 250 cc lik V-Twin hava soğutmalı bir motora sahip olacak model, mütevazi ve cafe-racer tarzı çizgilere sahip.
Eğer üretilecek olan model bu çizgilerin dişina çıkmaz, tasarımını korursa ve fiyatıda uygun olursa başarıya ulaşması zor olmayacaktır.
Reklamlar
-
-
ben şuan bunu 6-7 TLye kadar düşünmeden alırım. gidonu değiştirir dümdüz T gidon takarım. cafe racer olur.
-
oooo beyler hazır olun, piyasaya yeni bir çöp giriyor
-
arka silindirle ön silindirin gömleklerin şeklimi farklı yeni uyandım yanlışmı görüyom :D
-
sanki honda cb 1100 çok benziyor
-
tam "uygun fiyata al kes biç" modeli gibi görünüyor. ama türkiyeye gelmez bu.
-
Çift silindir yapboz gibi bir motor
-
Hayırlı olsun
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
14 Aralık 2014, 12:36
Avrupa'dan patent istemeleri ilginç olmuş. Doğrudan Avrupa pazarını hedefliyorlar demek ki...
-
14 Aralık 2014, 17:35
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
arka silindirle ön silindirin gömleklerin şeklimi farklı yeni uyandım yanlışmı görüyom :D
Gömleği nasıl görebildin , lütfen bana da öğret .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------
tuna_tour adlı üyeden alıntı
oooo beyler hazır olun, piyasaya yeni bir çöp giriyor
Bir an harley davidson pilotusun sandım .
Yazıp çizip oynamayın beyler , gayet düzgün bir motor . malzemecimin çin de bindiği motor . 7 bin tl ye kadar alınır tabi türkiye ye 1750 dolara girecek
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
14 Aralık 2014, 17:56
haftasonlari turlanir yahu. keyifli bisiye benziyor ama turkiyeye gelmez sanirim. cinliler bile en adi motorlarini bize sattiriyor. demekki biz uretsek bi motor kimseye satamiycaz. yine biz bineriz )
-
14 Aralık 2014, 18:19
Silindir gömleği
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Silindir gömleği, pistonlar, segmanlar ve yanma odası ile yanma enerjisini mekanik enerjiye dönüştürür. Gömlekler, yüksek basınca, mekanik ve termal güce karşı ölçülerini koruyacak şekilde dayanıklıdır. Korozyona karşı dayanıklıdır. Yanma esnasında oluşan ısıyı soğutma kanallarına yönlendirirler. Gömlekler bütün hareket boyunca pistonu tutar.
Mottor bloğunu demek istemiştim dıştan rüzgar kanatçıkları vesayre arka ile ön farklı duruyor.
-
14 Aralık 2014, 18:50
Italjet Buccaneer 250i , başka bir benielle vak'ası-mı acep?
http://www.autoevolution.com/news/it...ler-89833.html
-
14 Aralık 2014, 18:50
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
Silindir gömleği
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Silindir gömleği, pistonlar, segmanlar ve yanma odası ile yanma enerjisini mekanik enerjiye dönüştürür. Gömlekler, yüksek basınca, mekanik ve termal güce karşı ölçülerini koruyacak şekilde dayanıklıdır. Korozyona karşı dayanıklıdır. Yanma esnasında oluşan ısıyı soğutma kanallarına yönlendirirler. Gömlekler bütün hareket boyunca pistonu tutar.
Mottor bloğunu demek istemiştim dıştan rüzgar kanatçıkları vesayre arka ile ön farklı duruyor.
Zaten tüm V2 yapısındaki motor türevleri ön silindir ile arka silindir aynı düzlemde olmaz kardeş..Olamaz...Aynı krank a bağlı olan V şeklindeki 2 silindiri aynı düzlemde/çizgide bağlamak mümkün değil...
-
17 Aralık 2014, 06:21
o zaman gömleğin ne olduğunu vikipedia da bılmıyor
-
20 Aralık 2014, 20:29
Bildiğin cafe racer gidon düşür birde ses için egzostu değiştir tamamdır.Çinlide işini biliyor haa
-
20 Aralık 2014, 21:51
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
çzimlerden pek bir şeye benzemiyor ama kendisi yakışıklıymış be...
-
20 Aralık 2014, 22:00
Sırf cafe racer'a benziyor satılır diye çöp bir motor üretmezler umarım.Alıp hunharca modlanacak bir alet olur öyle olmazsa.
-
Bu alet gelecek mi bilgisi olan var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)