Motorcuya çarpıp kaçan sürücü böyle yakalandı (video)
Reklamlar
-
Trafikte herkes her an hata yapabiliyor, bu bir gerçek. Fakat yapılan hatanın sonucunda beklenen tek şey olgunlukla yapılan hatanın üstlenilebilmesidir aslında. Video Şili’de yaşanan olay sonrasında bizlere çok güzel bir sivil adalet örneği sunuyor. Kaza sonrası olay yerinden kaçmaya çalışan araç sürücüsünü, olaya tanıklık eden bir motosiklet sürücüsü ve birkaç taksi, yaşanan kovalamaca sonrasında durdurmayı başarıyor.
Kazaya karışan ve olay yerinden kaçmaya karar veren otomobil sürücüsünü kovalayarak durdurmaya çalışmak hepinize ilk başta çılgınca gelmiş olabilir. Bu araç sürücüsüne ilk başta caydırıcı gelmese de taksi sürücülerininde onu takip ediyor olması sonunda onu durdurmaya yetti. Kazanın ve yaşanan kovalamacanın tamamiyle kask kamerasına kayıt edilmiş olması araç sürücüsünün alacağı cezanın katlanması için gayet yeterli.
Yaşanan kovalamaca ve sonrasında aracın durdurulmasının ardından yumruklaşmanın yaşanmasını beklesekte, araç sürücünün halihazırda olan vahim durumunu dahada zora sokmamak adına diğer sürücüler düşünceli davranıyorlar. Motosiklet sürücünü cesaretinden dolayı tebrik ediyoruz.
Reklamlar
-
Muhtemel olarak ehliyetsiz, yada kırmızıda geçmiş gibi gözüküyor
-
Helal olsun ya Türkiye de olsa kimsenin umurunda olmazdı
-
biraz paniklemiş adam hemen topukluyor olay yerinden...
-
namuslu esnaf ve vatandaş nasıl olur ders alalım...
-
helal olsun o taksicilerin ilgisine .AH TÜRKİYEM AH Bizde bu seviyeye gelelim inşallah
-
DamienRice adlı üyeden alıntı
Helal olsun ya Türkiye de olsa kimsenin umurunda olmazdı
yoo benim umrumda olurdu
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
-
telike adlı üyeden alıntı
yoo benim umrumda olurdu
Benim de umrumda olurdu. Asıl yazan arkadaşın pek umrunda olmazdı herhalde.
-
-
06 Aralık 2014, 23:20
adam birşey sıkıyor içeri ne acaba ?
-
07 Aralık 2014, 00:43
-
07 Aralık 2014, 00:54
ne ara biber gazını çıkardın be yah=)
-
07 Aralık 2014, 08:56
adamdaki akla bak motosiklet ile araba kovalıyor
insaşallah başkaları aynı hataya düşmez çünkü böyle çok kovalamaca izledim sonu feci biten
-
07 Aralık 2014, 09:36
o kadar kovalamaya dövüşmediler ya adamlarda hint fakiri gibi nefis var,
daha da bunlar güney amerikalı ha!
bu akdenizin suyunda bişey var arkadaş,
rab teala zencilere 100 metrecilik, almanlara disiplin bahşettiği gibi biz akdenizlileri de birbirini zopalama konusunda diğer kavimlerden üstün yaratmış galiba.
-
07 Aralık 2014, 11:03
Kaza yapılmasını kimse istemez ama kazaya karışmış insanların soğuk kanlı olup herşeyi bir kenara bırakıp önce insanlığı düşünmesi gerekir adamın kacmasi hic anlaşılır birşey değil yine de yakalayan motorlu arkadaşı çok takdir ettim Türkiye de olsa kimse ilgilenmez herhalde.
-
07 Aralık 2014, 13:14
Bizim taksiciler bunların tırgnagı bile olamazlar. böyle tip kazalarda bakışlarından oh olsun gebersin nefret dolu bakışlarına şahit oluyoruz
-
07 Aralık 2014, 14:16
mehmetenis adlı üyeden alıntı
Benim de umrumda olurdu. Asıl yazan arkadaşın pek umrunda olmazdı herhalde.
Allah aşkına hangi taksici peşine düşer kovalar kaçan aracı ?
-
07 Aralık 2014, 15:47
Taksici var taksici var arkadaş adamlara bak çevirdiler hemen 2dkda adamı helal olsun.
Bizimkilerin çükünde olmaz. Bana dokunmayan yılan misali.
-
07 Aralık 2014, 23:10
harung adlı üyeden alıntı
Kaza yapılmasını kimse istemez ama kazaya karışmış insanların soğuk kanlı olup herşeyi bir kenara bırakıp önce insanlığı düşünmesi gerekir adamın kacmasi hic anlaşılır birşey değil yine de yakalayan motorlu arkadaşı çok takdir ettim Türkiye de olsa kimse ilgilenmez herhalde.
ışıklarda beklerken arkadan bana dokunan "neden diye" sorunca sırıtan taksi şöförleri . ayrıcada arabamla iki kere taksiler yüzünden kaza yaptım . ikisindede olay yerinden kaçtılar . polise yaptığım suç duyurusunda ben suçlu bulunmuştum . Ülke çok yozlaştı her anlamda .
Hayatı seviyor musun? Öyleyse zamanı çarçur etme, çünkü hayat ondan ibarettir. Benjamin franklin
-
07 Aralık 2014, 23:34
bu biber gazı olayı çok hoşuma gitti. çabuk ulaşabileceğim şekilde depo üstü çantamın yan gözünde bulundurcam :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)