Michelin ayakkabı işine giriyor. TCX ile birlikte motosiklet botu üretecek.
Reklamlar
-
Lastik üreticisi Michelin Çinli tekstil şirketi Jihua ile anlaşma yaparak motosiklet botuda dahil olmak üzere ürettiği lastiklerin desenlerinden esinlenerek yüksek performanslı ayakkabı tabanı üretim işine giriyor.
Michelin lastik parçalar ve izli desenli lastik üretimindeki deneyimini ayakkabı üreticisi Jihua ile birlikte taban üretiminde kullanacak. İki şirkette 5 yıl içerinde bu marketin %5 -10 unu ellerinde bulundurmayı umuyor. Üretim kapasitesinin 500 milyon çift ayakkabı olduğunu duyunca siz de bunun büyük bir iş olduğunun farkına varacaksınız.
Bu birliktelik ilk olarak bot üretimine odaklanacak ve ilk ürünleri dağ bisikleti ayakkabısı ve motosiklet botu üretecek. Italyan üretici TCX Michelin'in ürettiği tabanı kullanarak ilk motosiklet botunu piyasaya çıkaracak. TCX X-Cube EVO WP ve X-Square Plus model botlarında Michelin'in Pilot Road 3 lastığinden esinlenerek tasarladığı gündelik kullanım bot tabanını kullanacak. İnfinity EVO Gore-Tex bot modeli için ise Michelin'in Anakee 3 isimli lastiğinden esinlenilen taban kullanılacak.
Gündelik hayatta kullanım için üretilen tabanlarda kullanılan Pilot Road 3 lastiğinden esinlenilen dizayn, Michelin'in X-Sipe teknolojisi kullanılarak ıslak yüzeylerdeki tutunumu artırmak amacıyla tasarlandı. Tabanda kullanılan lastik noktalar ise Michelin'in Pro Grip 4 isimli bisiklet lastiğinde yer alıyor.
Üretilen gelişmiş tabanlarda ise Anakee 3 lastiğinde bulunan ve çamurlu, çakıllı zeminlerde suyun tahliyesi için tasarlanan oluklu dizayn bulunuyor. Motosiklet ayaklıklarındaki tutunumu ve dengeyi sağlamak için ise elmas kesimli bir yüzey, tabana eklenmiş durumda.
TCX motosiklet botlarını Motoavm.com websitesinde bulabilirsiniz.
Reklamlar
-
Şerrefsizim benim aklıma gelmişti :D
-
Bence süper olur, kesinlikle alırım.
Beklentim rekabet yüzünden fiyatlar düşecek, kaliteli ürün artacaktır.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
-
motorcu48 adlı üyeden alıntı
çift hamurlu olsun...
Bence de olsun Prohel botlarımın bugün yağmurda gayet güzel kaydığını fark ettim
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
Sa beyler kolay gelsin bebde sym wolf var otobanda her gece basiyom ayagim usuyo hayirli olur benxe mishel iyi marka alirm lastigini alamiyom pahali kolay gelsin
-
SeriBoy28 adlı üyeden alıntı
Sa beyler kolay gelsin bebde sym wolf var otobanda her gece basiyom ayagim usuyo hayirli olur benxe mishel iyi marka alirm lastigini alamiyom pahali kolay gelsin
bu cümleden birşey anlayanınız oldu mu ?
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun; Martı sevdiği denizden asla vazgeçmez
-
Meali : selaminaleykum beyler kolay gelsin. Bende sym wolf var. Otoyolda her gece basiyorum bu yuzden ayaklarim üşüyor(cünkü botum yok ekipmanim eksik). Hayirli olur bence Michelin iyi bir markadir. Bot cikartirlarsa alirim. Ama lastiklerini (ön ve arka) alamiyorum cunku cok pahali. Kolay gelsin. Şairin anlatmaya çaliştiği şey bu olsa gerek…
-
TCX'in X5 modelini kullanıyorum, çok memnunum. Ortaya kesinlikle kaliteli ürünler çıkacaktır diye düşünüyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)