bütün motosiklet sürücülerinin imajına zarar.. işte senede bir tane böyle haber çıksa 321654987654 yıl boyunca bu imaj düzelmez.
bütün motosiklet sürücülerinin imajına zarar.. işte senede bir tane böyle haber çıksa 321654987654 yıl boyunca bu imaj düzelmez.
.............................ğim memleketinde teröristler bile haber bültenlerince bu kadar kötülenmezken. Yapılan tamamen rezillik. Böyle devam edin siz. Gidin ağaç kesildi diye olay çıkarın, gidin yemeklere 20 kuruş zam yapıldı diye orayı burayı dağıtın, gidin hayvan hakları bilmemne diye televizyonlarda protesto gösterileri düzenleyin... Bu vatan için canını feda edenler için, facede 2 paylaşım anca o kadar. YAZIK.
Beter olsun. Bu gibi magandalar yuzunden hepimiz zan altinda kaliyoruz.
Burak yuzunden bugun motoru sattim :D memleket cennete dönmüş,kapilarimiz açık,anahtarlar kontakta rahat rahat uyurken,askerimiz kafasi rahat huzur icinde nobet tutarken Burak çikageldi ve Camına taş koydu ülkenin..Asalım bence ya ibret olsun. Ben burakla beraber sürdum ama nedense beni hiç tehlikeye atmadi! Bu sebepten de 24 aya kadar yargilansin hak geçmesin.
çok iyi olmuş,çokta güzel olmuş..
Zlumuydu neydi,forumda biri vardı, forumdan başka bir üye bu tarz videolarını yayımlamaktayken karşı çıkıp şikayet ettiğinden bahsetmişti. Çoğu üyedaşta konunun altına güzel güzel yorumlar yapmışlardı ..Belki bu haber bir uyarı niteliğinde olur çoğu kimseye. Burdan tekrar kınıyorum,kendi canını umursamıyorsan umursama ancak bir başkasının canını tehlikeye atmaya hakk sahibi değil kimse.
Neyse ben yorum yapamıyorum sinirim tepeme çıktı. Ama o haberci müsfettesi nazik bi yerleri yiyosa gitsin yakalanan çetelere de pişmanmısın diye bi sorsun bakalım. Ertesi gün poposunda kaç delik açıyorlar. Gerisi malum tabi :D
Tez kellesi uçurula,dünyanın sonunu getiriyordu,neyseki polislerimizin opresyonu ile dünyayı kurtardılar,bugünü bayram ilan edelim
Sevgili polislerimiz, teröristleri, hırsızları, piskopatlarıda keşke böyle hemencecik yakalayıverse...
Ben bu arkadaşın yaptigini dogru bulmuyorum yapıp indirse bakda yoluna neyse bu b*kunu cikarmis yoksa bende yapiyorum ama tabi bu yollar.tehlikeli showa kacmis.oyuzden yoksa yetenekli.cocuk helal.olsun :D
Yine motosikleti kötü gösterme kampanyası. Hani medyanın şerefsiz olduğunu zaten biliyoruz ama polisin bu uygulamasına ne demeli? İlgili yasa yoruma açık. Motosikletlinin o hareketi yapacak yetkinliği olmadığına, tehlike saçtığına kime göre, neye göre karar vermişler. Üstelik videoda gördüğüm kadarıyla sıkışık trafiği boşverin, en yakın araba bile bir kaç yüz metre ilerde. Videoyu çekenler haricinde başka araba falan yok ortada.
Hem madem konu trafik güvenliği, her gün binlerce otomobil sürücüsü trafik güvenliğini tehlikeye atacak şekilde araç kullanıyor. Kırmızı ışıkta geçmenin, trafiği bu çocuğun teker yapmasından daha fazla tehlikeye attığına eminim. Ya da U dönüşü yapılmayan yerde u dönüşü yapan bir otomobil sürücüsü trafiği daha mı az tehlikeye atıyor? Her gün otomobil sürücülerinin karıştığı onlarca trafik kazası varken, münnferit bir motosiklet vakasını haberlere koymak şerefsizliktir. Polisin yaptığının da bundan aşağı kalır yanı yok. Kırmızı ışıkta geçen bir otomobil sürücüsünün de iki koluna girip göz altına alsınlar. Onun da aracına el koysunlar. O zaman ben de adil bir uygulama yaptıklarını düşüneyim.
Zaten bizim medyamız açısından şu bilinen bir gerçek; hergün otomobillerin karıştığı trafik kazalarında onlarca kişi ölüyor, ama bi motosiklet tu kaka. Neden? İnsanlar motosikletten korktuğu sürece, otomobil almaya devam ederler. Yoksa otomotiv endüstrisi nasıl ayakta duracak. Gidip motosiklet alan biri otomobili olsa bile otomobile daha az biner. Bu da otomotiv endüstrisi için daha az yedek parça satmak, servis gelirlerinin düşmesi gibi anlamlara gelir. Petrol şirketleri de daha az petrol satar. Devlet de daha az gelir elde eder.
devletin bütün sorunları bitti motosikletçilerin magandalığı mı kaldı yani arkadaşlar yapmayın lütfen !!!
Bu motosiklet çalınsaydı, polis bu kadar hızlı bir şekilde hırsızları da yakalar mıydı acaba???
Şu durumda bu ülkede bu arkadaşa milletin takındığı tavrı kimse savunmasın bana, bu kadar olaya göz yumuluyorken bu arkadaşa yapılan tamamen benim gözümde iyi aile çocukluğudur. Kimse trafiği tehlikeye atıyor diye zırvalamasın orada onun sadece kendine zararı olur, inin sahile radarın olmadığı yerde bir ton godoman var 150-160 ile giden söyleyin bana bakıyim hangisi trafiği tehlikeye atıyor. Tabi bu sadece bir örnek daha nice örnekler verilir.
arkadaşlar bu hareketleri yapan ne profosyoneller beklenmedik şekilde düşüp kalıyor e bu kişide trafikte düşsse e5 te biri ciğner sucsuz yere başkasının hayatınıda karartır O yuzden kimse savunmasın olayıda gene motorcuların imajına mâl etmesin.nasıl ki küfür eden,dil çıkartan ,pislik yapan futbolcunun savunulması son derece abest ise yanlışı ne türlü olursa olsun savunmayınız. ha şöyle olmalıydı şöyle duyarlılıktı gibi laflar için ise ülkenin genel durumunda ne adam akıllı olmuşki bu iş ola....
bu kurallar arabayla trafikte yanlayan egzos patlatan öndeki motorcuyu sıkıştıran magandalara uygulanmıyor. Motosiklete algı olarak karşı olan "devletimiz" bu arkadaşa yapıştırmış cezayı. Şimdi size soruyorum motosiklette tek teker yapan adam 2 tonluk arabanın içindekileri nasıl tehlikeye sokabilir. Soksa soksa kendini tehlikeye sokar.
anca böylelerini yakalarlar zaten...
Hırsızları yakalamak için neden bu kadaar mucadele etmiyorlar
peh !!!!!!!!!!
yuh artık, sanki adam öldürmüş
Teker yapan arkadaşı vali görmüş emir vermiş polise yakalayın gazetecileride çağırın çeksin diye....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)