Sokağa gerilen kabloya çarpan motosikletli hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Reklamlar
-
pisi pisine...
Akaçak kan damarda durmaz mı desek, Kader den kaçılmıyor. Yazık olmuş.
Allah rahmet eylesin.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
-
Yazık olmuş. ALLAH rahmet eylesin.
-
Darkin adlı üyeden alıntı
Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi’nde motosikletiyle aşırı hız yapan 20 yaşındaki Ömer Batuk, çocukların oynamak için sokağa gerdiği kabloya çarpınca yaklaşık 25 metre savrularak ağır yaralandı.
Kim ölçmüş zavallı çocuğun hızını ? Mahalle arasında radar mı varmış ? O toprak yolda en fazla kaçla gidilebilir ? Neden yurdumda motosikletlerin karıştığı kazaların ilk cümlesi hep "aşırı hız yapan motosikletli" veya "aşırı hız yaptığı iddia edilen motosikletli" diye başlar ? Bu haber neden şöyle verilmez mesela ?
"Mahalle arasında evine/işine gitmekte olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü ..........., sorumsuz/eğitimsiz/duyarsız aileler tarafından yetiştirilen öküz çocukların yola gerdikleri kabloya çarparak hayatını kaybetti"
Kusacam artık yaw...
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
-
shi_bumi adlı üyeden alıntı
Kim ölçmüş zavallı çocuğun hızını ? Mahalle arasında radar mı varmış ? O toprak yolda en fazla kaçla gidilebilir ? Neden yurdumda motosikletlerin karıştığı kazaların ilk cümlesi hep "aşırı hız yapan motosikletli" veya "aşırı hız yaptığı iddia edilen motosikletli" diye başlar ? Bu haber neden şöyle verilmez mesela ?
Abi aynı şeyi düşündüm de yazmayı unuttum foruma, güzel demişsin.
There are seven days in a week. And `one day` is not one of them.
-
benzer bir sebepten antalyada da bir ölüm olmuştu...hadi bunu yapanlar çocuk da hiç bir büyüğü görmemişmi bu kadar da pisi pisine ölüm adamın canını çok sıkar ya allah rahmet eylesin...
-
O çocukların aileleri birde haklı olduklarını savunurlar şimdi. Ya Ömerin ailesi ne olacak ?
-
oyun oynamak için mişşş.....
Ölüm oyunu
Bilinçli yapılmış birşey...araba olsa belki sürücüsüne birşey olmazdı ama.. motosikletli için ölüm tuzağından başka bir şey değil...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Vakti Zamanında yaşamış abid (ibadet ehli) bir kul vefatından sonra bir çok kişinin rüyasına girmiş
Ve ona hepsi de aynı soruyu sormuşlar "Sana hangi amelin cenneti kazandırdı"
"Bir gün yolda giderken gördüğüm bir taşı sadece Allah rızası için başkasının malına yada canına zarar gelmesin diye yolun kenarına kaldırmıştım işte bu amelim bana cenneti kazandırdı" demiş
Bu kıssadan çıkarmamız gereken hisse şudur:
Allah'ın rızası da gazabı da amellerde gizlidir
Şimdi asıl konuya gelelim islamiyetin hasaslığından yoksun inancı zayıf, vicdanı zayıf ve cahil kimselerin yetiştirdiği çocuklar topluma ve çevresine zarar verdiğinde tıpkı bu olaydaki gibi anne babaya ahirette hesabı sorulacaktır!...
Çocuklarımız geleceğimizdir Onun içindir ki çocuklarımızı kendi yaşadığımız zamana göre değil onların yaşayacağı zamana hazırlıklı olarak İnanç, ahlak ve kültür bakımından donanımlı bir şekilde eğitmeliyiz
-
yola tel çekerek en oyunuymuş bu
arkadaş biz de çocuk olduk...
tel nedir yaa ????
-
shi_bumi adlı üyeden alıntı
"Mahalle arasında evine/işine gitmekte olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü ..........., sorumsuz/eğitimsiz/duyarsız aileler tarafından yetiştirilen öküz çocukların yola gerdikleri kabloya çarparak hayatını kaybetti"
Kusacam artık yaw...
YAZMAMA GEREK KALMADI KLAVYENE SAĞLIK
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
Ülkede hiç bir şeyin standartı yok .Hayat standardı bile o kadar düşük ki,telden kurtulsa bu seferde tüpçü ara sokaktan çıkar çarpar.Yaşamak mucize yemin ediyorum artık.
-
cluuberzone adlı üyeden alıntı
yola tel çekerek en oyunuymuş bu
arkadaş biz de çocuk olduk...
tel nedir yaa ????
birincisi ben bu haberi ilk okuduğumdan beri bu işi yapanın çocuk olduğuna inanmıyorum ülkemizde o kadar içi dışı pis insan varki o teli sırf ordan motoruyla geçiyor toz kaldırıyor ses yapıyor gibi bir sebeple 25-85 yaş arası herhangi birinin çekmiş olması çok daha kuvvetle muhtemel. tabi tele takılan kişi ciddi yaralanıp üstüne ölünce çocuklar çekmiş denilip işin içinden çıkılmaya çalışıyor olabilir.
ikincisi olaki bu teli çeken çocuklar diyelim. şahsi görüşüm çok ciddi bir şekilde cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum hapis değil değil belki ama oynadığı oyunun bir cana mal olduğu bu çocuğa idrak ettirilmeli hem çocuğun hem ailesinin. çocuklarını sokaklara salıp bu çocuk sokakta ne yapıyor diye bakmayıp sonra çocuklarının başına birşey geldiğinde çığlık atanları yada çocuklarının oyun anlayışının başkalarının canına mal olmasını kabul edemiyorum.
-
haklısın sonuna kadar aşırı hızlı motorludur kesin kablonun yolda olmasıda normal tabi
-
''Eğer bir felaketten hemen sonra gene bir felaket yaşanıp toplu olumler oluyorsa herkez bilir ki o ülkede yaşamak çok ucuz''
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)