Saatte 156 kilometre ile ölüme yolculuk (video)
Reklamlar
-
İngiltere'nin Norfolk şehrinde yaşanan motosiklet kazasında, 38 yaşındaki David Holmes'un kaskına bağlı olan kameradan yaptığı son yolculuğun görüntüleri bulunuyor. David'in ailesi bu görüntüleri Norfolk polisi ile paylaşarak araba ve motosiklet sürücüleri'nin otoyolda hız ve güvenlik kurallarına olan farkındalıklarını arttırmak amacı ile düzenlenen bir kampanyada kullanılmasını sağladı.
Kaynak: Radikal.com.tr
Reklamlar
-
-
Çok kötü çarpmış.Araba bile bu hale gelmiş.
-
araba asli kusurlu ama kavşakta hız kesmek lazım. hataları tölare etme şansı olmuyor sonra
-
adamın geldiği resmen görüyor halen yavaş yavaş ilerliyor çıkmaya niyetliysen asıl gaza yada dur tövbe tövbe
-
5 sn zamanı var araba görününce, yola bakmıyor muydu acaba..
-
GERÇEKTEN KÖTÜ. İÇİM Bİ FENA OLDU.ÜZÜCÜ BİR OLAY
-
çok fena bir kaza ya. içim kötü oldu
-
off off çok kötü bee, biz nekadar dikkatli olursak olalım şu 4 teker sürücüleri sonumuzu hazırlıyor.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Araba sürücüsü o hızda gelen motoru algılamamış olabilir. Ama motosikletli kavşağa 50km ile yaklaşmış olsa durabilirdi bile.
-
Kontrayı iyi verse belki kurtarabilirdi gerçekten motosiklette nereye baktığımız çok önemli
-
-
Aklıma bir iki şey geliyor.
- Sürekli anlatırlar, yurt dışında trafik şöyle düzenli böyle bilmem ne. Ama arada kurallara uymayan elbet çıkacaktır. Rahmetli karşı tarafa güvenmiş olabilir.
- Otomobil sürücüsü gözüyle bakalım. Sinyalini vermiş ve dönüşü gerçekleştirdiği sırada motosiklet çok uzakta. Gördüğüm kadarıyla uzun farları da açık değil. Bu da olduğundan daha uzakta görünmesine neden olmuş olabilir. Araba sürücüsü motosikletin hızını algılayamadı ve kaçınılmaz son.
Sürekli anlatırlar her kazada motosiklet sürücüsü suçludur diye. Eğer kavşakta duracak hızda gelseydi böyle bir kaza yaşanmayacaktı. Dikkat edin arabayı fark edip frene basana kadar kaç metre geçiyor. youtube da mobeselere yansıyan kazaları izleyin. Büyük çoğunluğu kavşaklarda oluyor. Lütfen ama lütfen kavşaklara duracak hızda yaklaşın. İlla çarpışma olacaksa şiddeti düşük olsun. İstatistikler 70 km/h hızın üstünde duran bir cisme çarpınca hayatta kalmadığımızı söylüyor. Biraz daha sağduyulu sürelim şu mereti.
Allah rahmet eylesin
-
Adam ölmeseydi iyiydi, aslında darbeyi'de direk kendi almamış ilk darbeyi motor almış ama 156 çok çok yüksek bir hız, ne otomobilde ne motosiklette 100 km/h'dan sonra kurtulma ihtimali çok düşük :(
-
Yahu arkadaşlar Allah aşkına bu tarz videolar biz bilinçli olalım diye yayınlanıyor,bakın ailesi de bu amaçla görüntüleri paylaşmış, hala kalkıp adama yok böyle yapsaydı ölmezdi, şöyle yapsaydı kaçardı diyorsunuz. Videoyu izlerken gösterdiğiniz dikkati, trafikte gösteriyor musunuz ? Eğer öyleyse helal olsun .
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Yahu arkadaşlar Allah aşkına bu tarz videolar biz bilinçli olalım diye yayınlanıyor,bakın ailesi de bu amaçla görüntüleri paylaşmış, hala kalkıp adama yok böyle yapsaydı ölmezdi, şöyle yapsaydı kaçardı diyorsunuz. Videoyu izlerken gösterdiğiniz dikkati, trafikte gösteriyor musunuz ? Eğer öyleyse helal olsun .
Tamam işte bilinçli olalım diye yapılıyor. Bu ne demek kazadan ders çıkarın demek. Biz de çıkarıyoruz. Sen o dikkati göstermiyor musun trafikte. Eğer göstermiyorsan yaşaman mucize
-
Reşit adlı üyeden alıntı
Tamam işte bilinçli olalım diye yapılıyor. Bu ne demek kazadan ders çıkarın demek. Biz de çıkarıyoruz. Sen o dikkati göstermiyor musun trafikte. Eğer göstermiyorsan yaşaman mucize
Dikkat ettiysen senin yorumunu beğenmiştim. Analiz etmişsin iki taraflı çünkü. Ders çıkarmak tabiki amaç ama rahmetli adama şöyle yapsaydı, böyle yapsaydı demek ne kadar doğru bilmiyorum. Dediğim gibi videoya tıkladığımız anda bir kaza olacağının bilinciyle izliyoruz. İnsan bu dikkati sürekli hale getiremiyor. Ben de bunu vurgulamaya çalıştım. Yaşamıma olan ilgin için teşekkürler
-
Sokollu adlı üyeden alıntı
Dikkat ettiysen senin yorumunu beğenmiştim. Analiz etmişsin iki taraflı çünkü. Ders çıkarmak tabiki amaç ama rahmetli adama şöyle yapsaydı, böyle yapsaydı demek ne kadar doğru bilmiyorum. Dediğim gibi videoya tıkladığımız anda bir kaza olacağının bilinciyle izliyoruz. İnsan bu dikkati sürekli hale getiremiyor. Ben de bunu vurgulamaya çalıştım. Yaşamıma olan ilgin için teşekkürler
Reis şöyle yapsaydı demek biz böyle yapmayalım demek. Aynı şeyi söylüyoruz, beğeni için sağol
-
buna benzer çok video izlemiştim zaten asfalta slow slow yazıları altında ölüm dersimizi pekiştirdik
-
Kurallar boşuna konmamış,gelgelelim insanoğlu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler