Google şimdide sürücüsüz motosiklet yaptı (video)
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 14:32
Sürücüsüz otomobille ulaşım sektöründe bir devrim yapan teknoloji devi Google, şimdi de sürücüsüz motosiklet için harekete geçti.
İngiliz The Sunday Times gazetesinde yer alan bilgilere Google, sürücüsüz olarak kullanılabilen motosiklet ‘Robo-Bike’ için ilk testlere başladı. ABD’deki Kalifornya’da trafiğe kapalı alanda gerçekleştirilen ilk testlerin ise oldukça başarılı olduğu ifade ediliyor. Özellikle motosikletli kurye ve paket teslimatı için kullanılacak proje ile şirketlerin bu alana ayırdığı bütçenin azaltılması hedefleniyor.
Konu hakkında Kaliforniya yönetimine yazılı bir mektup gönderen Google sürücüsüz otomobil direktörü Ron Medford, başta motosiklet olmak üzere birçok araçta sürücüz kullanım teknolojisini denediklerini ifade etti. Medford, yaptıkları testlerde başarılı oldukları takdirde, bu araçları yola çıkartmak için Kaliforniya yönetiminden izin alacaklarını belirtti.
Kaynak: İnternethaber724.com
Reklamlar
-
15 Ağustos 2014, 15:48
Taksici ve kuryelerden kurtulmaya az kaldı
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
15 Ağustos 2014, 16:33
Türkiyeye gelirse direk çalıp parçacılara satarlar
-
15 Ağustos 2014, 17:01
Bisiklet , motosiklet kullanmanın insana özgü bir yetenek olduğunu düşünmüştüm hep. Yanılmışım.
-
15 Ağustos 2014, 17:04
Kuryeci arkadaşlar taş mı yiyecek, %100 fuzuli bir icat
-
15 Ağustos 2014, 17:54
Gugıl da su kacirdi oraya. Yahu uzerinde ben olmadan dik duran motoru napiim? Viraj alanini ne yapiim? Pöh :(
-
15 Ağustos 2014, 19:55
Yıl olmuş 2014 hala uçan araba çıkmadı piyasaya.
Bunlar daha kendi kendine giden motosiklet üretme aşamasındalar.
Bu bilim adamları var ya çok tembel herifler.
Oysa 2000'li yıllardan ne beklentilerimiz vardı?
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
-
15 Ağustos 2014, 20:10
-
16 Ağustos 2014, 01:12
Biz hala başlangıç olarak cbf mi ybr mi düşünürken gavur neler yapıyor.
-
16 Ağustos 2014, 20:04
bugay adlı üyeden alıntı
Biz hala başlangıç olarak cbf mi ybr mi düşünürken gavur neler yapıyor.
Hiç düşünme inazuma al derim. benim param yetmediği için alamadım.
-
16 Ağustos 2014, 21:24
video you tube'a 2008 yılında yüklenmiş. Ee o halde haber bayat
Bi anlama daha geliyor kuryeler hiç korkmasın aradan 6 sene geçmiş bi icraat yoksa bu saatten sonra da bi cacık çıkmaz
-
22 Ağustos 2014, 02:40
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler