Aniden dönüş yapan otomobile 3 motor birden çarptı (video)
Reklamlar
-
09 Ağustos 2014, 11:19
3 motosikletli kafadarın yolculuğu kazayla neticelendi.
Güney Afrika'nın Kuzey Batı Bölgesindeki Harties şehirinde ilerleyen motosikletli 3 arkadaş, dönüş yapmak için yola çıkan lüks otomobile çarptı. Peş peşe araca çarpan motosikletliler, yerde sürüklenerek yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, otomobil sürücüsünün ifadesi alındı.
Kaynak: Novahaber.com - İHA
Reklamlar
-
09 Ağustos 2014, 11:22
Tipik bir O.Ç...Şekil-A...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
09 Ağustos 2014, 12:14
sonrada motosiklet tehlike binmeyin. Böyle dallamalar olduğu sürece arabalar bile tehlikeli
-
09 Ağustos 2014, 12:33
yazık cidden... böylelerinin ehliyetini alacaksın
-
09 Ağustos 2014, 13:05
Çeken motorda takip mesafesi normalin altında olmasına rağmen doğru frenlemeyle durabiliyor ancak arkasındaki için aynı şeyi söyleyemiyorum. Öndeki eleman panik frenin tatbikatını yapmış. Acaba arabaya kilitlenip fren yapacağına soldaki boşluktan kaçabilir miydi? Ayrıca kavşağa gelinen sürat normal seyir süratiyle aynı. Her zaman kavşakta duracakmış süratte gel diyor bu işin guruları. Demek bir bildikleri varmış. O aracın lastiği patlar, uyuya kalır vs Bu önlemleri bu gibi aksi durumlar için alıyoruz. Neyse geçmiş olsun
-
09 Ağustos 2014, 13:48
İndirin arabadan çekin kenarıya güzel bir sopa atın bu kadar basit
Arabadaki arkadaş baktı yol kalabalık gelen giden var çekecek kavşağa girmeden emniyet şeridine yolun boşalmasını bekliyecek
İlk çarpan motorlu arkadaş ön frene haş diye basmış anlaşılan motorcu ne yapsın fren mesafesi yok soldan kaçabilirdi diyoruzda her zaman öyle olmuyor ben olsam % 99 arabaya kitleneceğim için arabaya bodoslardım
-
09 Ağustos 2014, 14:18
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
İndirin arabadan çekin kenarıya güzel bir sopa atın bu kadar basit
Arabadaki arkadaş baktı yol kalabalık gelen giden var çekecek kavşağa girmeden emniyet şeridine yolun boşalmasını bekliyecek
İlk çarpan motorlu arkadaş ön frene haş diye basmış anlaşılan motorcu ne yapsın fren mesafesi yok soldan kaçabilirdi diyoruzda her zaman öyle olmuyor ben olsam % 99 arabaya kitleneceğim için arabaya bodoslardım
emin ol dediğini yapmışlardır.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
09 Ağustos 2014, 14:23
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sanki kasıtlı yapılmış gibi yada araç şöförü cidden çok acemi. dönüşe gelmeden yaklasık 20mt önce dönmeye başlamış.
-
09 Ağustos 2014, 14:27
Bilmem dikkat ettiniz mi ama mercedes önce motorcuların önündeki arabaya çarpıyor. Yani yapılacak pek az şey kalmış.
Sadece panik fren yaparken arkayı kilitlemiş, ön frenide kilitleyince sağa düşmüş. Belki sola düşseydi hiç yara almadan kurtulabilirdi. Turuncu R1 zamanında düzgün fren yapıp duruyorken, arkadan gelen mavide kayarak geliyor ve turuncuyu havalandırıyor. İlk düşen bacaklarından feci yara almış olabilir.
-
09 Ağustos 2014, 15:51
-
09 Ağustos 2014, 16:18
Araba önündekine çarpmamak için sağa kırıyor, dönmek için değil.. Arabanın önündekine olan mesafesi dikkat ederseniz böyle bir çıkarım yapılabilir, motorların önündeki arabaya da çarpıyor... Ağzına mıçmış yani ortalığın...
-
09 Ağustos 2014, 18:26
Reşit adlı üyeden alıntı
Çeken motorda takip mesafesi normalin altında olmasına rağmen doğru frenlemeyle durabiliyor ancak arkasındaki için aynı şeyi söyleyemiyorum. Öndeki eleman panik frenin tatbikatını yapmış. Acaba arabaya kilitlenip fren yapacağına soldaki boşluktan kaçabilir miydi? Ayrıca kavşağa gelinen sürat normal seyir süratiyle aynı. Her zaman kavşakta duracakmış süratte gel diyor bu işin guruları. Demek bir bildikleri varmış. O aracın lastiği patlar, uyuya kalır vs Bu önlemleri bu gibi aksi durumlar için alıyoruz. Neyse geçmiş olsun
+++++ tamamen katılıyorum
-
09 Ağustos 2014, 18:27
Bu tür insanları hadım etmek lazım ki nesilleri üremesin.
-
09 Ağustos 2014, 18:30
mavı motor doğru frenleme yapıyor turuncu anasını aglatıyor ortalıgın :D bodozlama
-
10 Ağustos 2014, 01:10
kırmızılı durmuştu da arkadan gelen mavi tosladı maalesef. Bu motosikletleri kullanırken daha aktif olmak lazım. belki belki kaçabilirdi. ama o durumda heyecanı kontrol altında tutabilmek lazım. bunu da çok az insan yapabiliyor.
-
10 Ağustos 2014, 01:24
o arabanın koltuğundakini,,,,,,,,,,,,,,,,,
DÜŞERSEN ÖLÜRSÜN DEMEDİMMİ !!!
-
10 Ağustos 2014, 04:47
araç dönüş mü yapıyor yoksa öndeki duran aracı geç farkettiği için kaçmaya mı çalışıyor tam anlayamadım ...
bana kaçmaya çalışmış gibi geldi çünkü ilk olarak otomobile kıç tarafından çarptı ki o beyaz arabayı görmemesi imkansız dönüş yapacak bile olsa...
panikle direksiyonu sağa kırmış olabilir diye düşünüyorum
-
10 Ağustos 2014, 07:53
kollarını bacaklarını kıracaksın.....
-
10 Ağustos 2014, 12:58
Motosikletler neden tehlikeli olsunlar asıl tehlike arabalar
-
10 Ağustos 2014, 13:00
Harş daldı ortaya vay öküz vay.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler