Motosiklet hırsızına uçan tekme. Motorun sahibi hırsızı öldüresiye dövdü. (Video)
Reklamlar
-
Motosikletiniz çalınırsa tepkiniz ne olur? Görüntülerdeki şahıs, bu soruya uçan tekme ile yanıt veriyor.
Kapı önünde bulunan motosikleti çalma girişiminde bulunan hırsızı fark eden şahıs, harekete geçiyor. Motosikletin üzerindeki zanlıyı uçan tekmeyle yere seren genç adam, arkadaşlarıyla birlikte şahsı öldüresiye dövüyor.
Kaynak: İHA
Reklamlar
-
İçimin yağları eridi valla...Keşke Motorun arkasına bağlayıp sürükleselerdi....
-
Hep kullanıcılarmı hata yapacak, admin efendi konu daha evvel açıldı.
http://www.motosiklet.net/forum/cali...can-tekme.html
-
-
Türkiyeden mi diye baktım. Her zamanki gibi değil. ..
-
Şimdi bazı arkadaşlar diyecekler ki "Aaa hiç doğru bir şey değil, polisi çağırıp beklemeleri ve adalete teslim etmeleri gerekirdi"
-
vurun gahpeye
-
La adam öyle mi dövülür. 3 kişi adam vurmasını bilmiyorlar. Artı ceza olarakta elini kesselerdi
-
Bir yerini kesmek kadar saçma ceza yok. Hadi dövün tamam bende döverdim. Ama elini kesmek adamı daha cok suça iter. Dövün abi bir güzel verin polise. Ülkede ne saçmadırki rehabilitasyon denen bir durum yok. Bunlar rehabilite edilmeden adam olmaz. İŞ vericen aş vericenki çalmasın
-
11 Temmuz 2014, 19:52
En son nerde ne zaman gördün birinin elinin hırsızlıktan kesildiğini?
-
11 Temmuz 2014, 20:18
Değil kolunu kesmek, oracıkta kafasına sıkıp öldürseler "niye acı çektirerek gebertmediler" diye üzülürüm.
Az bile yapmışlar.
-
11 Temmuz 2014, 20:48
bassturbin adlı üyeden alıntı
En son nerde ne zaman gördün birinin elinin hırsızlıktan kesildiğini?
Halkı müslüman olan ülkelerde...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Değil kolunu kesmek, oracıkta kafasına sıkıp öldürseler "niye acı çektirerek gebertmediler" diye üzülürüm.
Az bile yapmışlar.
O zaman seninde onlardan bir farkın kalmaz.
Bir fırtına gibi gelir mutluluğum ve özgürlüğüm! Ama düşmanlarım,başlarının üstünde iblisin kükrediğini sanacaklar.
Friedrich Nietszche
-
11 Temmuz 2014, 21:39
İçimin yağları eridi, hiç acımadım
-
11 Temmuz 2014, 23:07
Ya şimdi arkadaşlar öyle diyorsunuz da insanlık denen de birşey var yani adamcağız velki de çocuktur yaşı belli değil sonuçta net görünmüyor ama sokak ortasında tekme tokat dövmek falan bunlar çağ dışı şeyler ama keşke dövmeselerdi polisi arayıp bekleselerdi demek istiyorum ama yok lan ne dövmicekler, ben olsam anasını bile s..erdim yani orada. ellerine sağlık iyi etmişler
-
11 Temmuz 2014, 23:25
RebelYell adlı üyeden alıntı
Bir yerini kesmek kadar saçma ceza yok. Hadi dövün tamam bende döverdim. Ama elini kesmek adamı daha cok suça iter. Dövün abi bir güzel verin polise. Ülkede ne saçmadırki rehabilitasyon denen bir durum yok. Bunlar rehabilite edilmeden adam olmaz. İŞ vericen aş vericenki çalmasın
Emin olki bu şerefsizler işsizlikten yada açlıktan yapmıyolar bu işi
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
12 Temmuz 2014, 00:00
bu kadar dövdükten sonra egsoz ısıtıp eline yakmak lazım ...
-
12 Temmuz 2014, 01:02
SANKİ BİRİSİ MOTORSİKLETE ELLESEDE DÖVSEK DİYE BEKLİYORLAR GİBİ... MOTORSİKLETE BİNMEK DEĞİL HIRSIZ DÖVMEK GİBİ AMAÇLARI VAR. ÜZÜM BAĞCI MEVZUSU...
-
12 Temmuz 2014, 01:49
O motosiklet 40bin euroluk bir ducatide olabilirdi ve sahibi sizde olabilirdiniz. Şimdi düşünün o motoru calan adamı görüyorsunuz ve adam elini kolunu sallaya sallaya gidiyor ve yetişemiyorsunuz. Artık bu dünyada yaşadığınız her saniye o adamı yakalayıp öldürmeyi düşünmezmiydiniz? Yapmayın hadi basit bir scooter diye adamda basit bir hırsızmı oluyor. O adam belki akşamına başka bir motosiklet çalmıştır.
-
12 Temmuz 2014, 02:32
bu olay ülkemizde olsaydı ve bu şekilde sonuçlansaydı..
yani hırsızı dövselerdi...
tezeği yemiş olurlardı...
hırsız yüzünden 7 sülaleleri bellenirdi...
hırsız kadar haklı masum kim var ülkemiz de???
-
12 Temmuz 2014, 03:28
12 yaşındaki kıza tecavüz eden 3 kişi serbest, kediyi kesip videosunu paylaşan çocuk serbest, ee ben dayak yedim polis bana diyorki "vuracaksın abi armut toplamayacaksın". Gaspcı serbest hırsız serbest. Bence hiçbirşey olmazdı ben katılmıyorum size.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler