Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Bırakın bu yom dövmiyceksin polise vericeksin yok iş vericen çalmıycak allah allah ne anlatıyosunuz siz burası türkiye her hırzısın polis bağlantısı var sizde biliyosunuz ayrıca bunlar şebeke size bir olaydan bahsedim ve bu olayı istemediğiniz kadar örneklerle çoğaltım sadece benim tanıdığım 4 kişinin başına geldi adamlar gsxr 1000 i götürüyo 4 gün sonra motorun bizde diye arıyo motor bi abimizin motor çalındıktan sonra garajında tuttuğu 750 liği çıkarıyo hırsızlarla görüşmeye gittiğinde 7bin tl karşılığında motoru geri alıyo.ve adamların dediği 750 lik suzuki yapmışsın valla türkiyede yok denicek makine gözümüz onda gene bi tanıdığın hayabusa sı 10 bin tl karşılığında geri alındı yani motor parçaya düşmezse 3-4 gün içinde arıyolar gel al şukadar paraya diye.günde 1 motor çalsalar ortalama 6-7 bin alsalar ayda 200 bin civarı yapar 20 kişilik bi şebeke olsalar ayda 10bi adam başı düşer şimdi o iş vericeksin diyen arkadaşlar ne iş yaptıracan bu adamlara ben gece gündüz alın teri yapıyorum bu rakamın yanına yaklaşamıyorum nasıl olucak.valla allah muhafaza denk gelirsem benzin döker yakarım ibneyi
Ellerine ayaklarına sağlık
Bu hirsiz savunmasi da yeni mi cikti
Ulan adam motor caliyor buyuk kucuk ne fark eder. Herkesin gucu mukabilinde motoru degerli.
Iyi yapmislar ellerine saglik.
"KAZASIZ SURUSLER"
buradaki uçan tekme tüm sevipte kavuşamayan hırsız arkadaşlara gelsin bir taneside düzgün vuramamış yazıklar olsun
Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...
cezaların caydırma oranı düşük olunca işte böyle .......... le uğraşmak zorunda kalıyor insan. adam çalmaya kaskla gelmiş ya. yolda çeviriyorlar mı ne ?
Benimde içimin yağları eridi. Ben adliyede çalışıyorum arkadaşlar. Hırsızı getiriyolar sabıkası yoksa hagb veriyoruz. Bir daha suç işlerse de şöyle de böyle de. Kim ne derse desin yaşı olgun biriyse el olmasa dahi parmak kesme gibi bir ceza lazım hapis cezasının yanında. Yoksa caydırıcı bie kanun yok gibi bişe..
Türkiye de olsa , motorun sahibi en az 6 ay yatardı
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
yaaa yürü git , sen neyın kafasını yasıyorsun . Adamın meslegı o calısmadan para kazanmak rehabılıte dıyorsun , en ıyısı rehabılıte dayaktır . Bunlar dövememiş onu ben bir alayım elime o tekmeyı benden bir yesın kafasına bak nasıl tövbe ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------
sorma yaa moralım bozuldu , tekme tekme degıl yumruk yumruk degıl . 1850 tl ödedım ama hala akıllanmadım yıne döverim
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Kaska a acımadılar vurdular kafasına. Daha iflah olmaz o fırsız dan.
çok iyi olmuş ama pek dovememisler yaa iyice bi dovselerdi keske. elini kolunu kesmek degil de kirsalardi o da kabulumdu
az bile yapmış. Allah vermesin ama ben olsam yüzünü tanınmaz hale getirirdim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)