ücretsiz se çok iyi birşey ama ücretli olcak saglık raporu sınav harcı surucu kursu falan fılan nerden para kırcaz onun peşindeler
ücretsiz se çok iyi birşey ama ücretli olcak saglık raporu sınav harcı surucu kursu falan fılan nerden para kırcaz onun peşindeler
Siz bu kafayla giderseniz size herşey haram . 90 yılda bi adım gidemediğiniz gibi böyle yerinizde sayarsınız . yok köprü yapılmasın , yok yol yapılmasın , havaalanı yapılmasın . ehliyete gerek yok 50 yıllık ehliyet bize yeter .. heyy yavrum hey . Savunduğunuz zamanlarıda biliyoruz yağ kuyruklarını gaz kuyruklarını.. Gelişen Türkiye nin önünde engelden başka bişey değilsiniz ama çok şükürki azınlıksınız .
Takke düştü kel göründü derler ya Mal beyanına bak hele.
70'lere gitmene gerek yok, bi önceki sayfaya git, millet ücretsiz veya cüzzi bi ücrete olursa destekleriz demiş. Siz yolunmak istiyosunuz anlaşılan.
Sabah sabah güldürdün beni be..
Yağ-gaz kuyruğuymuş.. Puhaha.. TÜP kuyruğnu unutmuşun.
Ya iyi ezberleyememişsin, ya da o kuyrukları hiç görmemişin.
Zaten 1974 Kıbrıs barış harekatından da, sonraki petrol krizinden de ambargodan da haberin yoktur.
O zamanki kişi başına düşen araç sayısı ile bu günkünü bir karşılaştır.
Bi de akaryakıt üzerindeki vergiyi karşılaştır.
Dış borç/ihracat makasını karşılaştır..
Sonra gel söyle ilerlemiş miyiz gerilemiş miyiz?
Kişi başına düşen borç miktarına bir bak.
Yiğit Bulut permatiği bunlar.
O zaman TÜRKİYE, KIBRIS'a çıkarma yapıp, RUM'un kafasını ezecek GÜÇTEYDİ.
Bu gün teröristin elinden TIR şöförünü alamıyor, ne oldu elçilikteki 38 vatandaşa???
Milli Piyango da satılıyor artık...yavaş yavaş herşey tükeniyor...herşeyden fahiş vergiler alınıyor..oy veren arkadaşlar insanlar...bir gün "eyvah aldandık dindar sandık inandık" diyeceklerdir..doğru eskiden başörtüsü yasaktı, hastanelerde eziyet vardı(ki hâlâ var),duble yollar yoktu..ama yaşam kalitesi daha yüksekti..şimdi daha yüksek diyenler çıkabilir..ama unutmayın piyasada gezen arabaların satılan evlerin bir çoğu "bankaların" bizlerin değil henüz.1.8 tl ye alınan benzinin 5 tl ye satıldığı yer burası..filozofun dediği gibi "Din afyon gibidir,kitlelerin beynini ancak din ile uyuşturur ve kontrol altına alırsınız"..sözü maalesef ülkemizde uygulandı..milletimizde bu konuda oldukça hassas..hemen mağdur edebiyatı yapılıyor,tabirim için affola ama Dini resmen pazarlayan bir yapı var...Allah yardımcımız olsun..
hiç değilse senin gibi düzülmeye razı değiliz.biz yapılmasın demiyoruz,her ota boka para vermekten bıktık artık,aylar önce ehliyetler yenilenecek diye bir haber çıktı ve yanlış hatırlamıyorsam 120TL gibi bir fiyatı vardı,senin gibi enayiler ses çıkarmadı ama biz ne yaptık?sesimizi çıkardık ve bu ücrete karşı çıktık,sonra ne oldu?ücreti 5/1 indirildi.demekki ucuz'da olabiliyormuş değilmi?her şeyi siyaset'e bağlamayın artık arkadaş,haksız yere kim kazanç elde ederse sesimizi çıkarırız,bunun neresi garip?her şeye hee dediğin zaman koyun'dan farkın ne oluyor???
90 yılda bişey yapılmamış diyorsunda hükümet'in sattığı ve özelleştirdikleri kurumları kim yaptı acaba?
bi yorumunda'da yağ,ekmek vs... kuyruğu demişsin,sen o kuyruğun sebebinin devlet zam yapmadığı için esnafın malları saklamasından ötürü olduğunu biliyormusun?
bu sistemi hangi hükümet yaparsa yapsın "FAİŞ ÜCRET" alınmasına karşıyım.önce bunu kavra,dışarı çık,derin derin nefes al,beynine oksijen gitmesini sağla,ondan sonra yorum yap...
karşıyım evet sıfır araç alırken %50 vergi vermeye , yakıt alırken %60 vergi vermeye,ayrıca verginin vergisini vermeye,6 ayda bir mtv vermeme rağmen otoyol ve köprülere ücret ödemeye karşıyım,bilmem anlatabildimmi...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Boşuna tartışmayın beyler "Halklar hak ettikleri gibi yönetilir"...bizim milletimiz mağdur edebiyatını sever...dini ve milli unsurları ajite ederek beyin yıkanmasına müsait bir yapımız var maalesef...hak ediyoruz böyle yönetilmeyi...bir gün yüzde 50 lik kesimin "eyvahlar olsun inandık kandık oy verdik müslüman sandık" diyeceği gün gelecektir...
Ben ehliyeti 18 yaşımda aldım, 30 yaşımda iki gözümüde kaybettim. Sonra gözlerim kör şekilde nasıl araba sürerim. Güzel uygulama umarım çok tuzlu olmaz
Bizim devlet işine gelince avrupada söyle böyle demesini biliyor.Tamam güzel bir uygulama.Peki sen eğitim kurumlarını ne derecede denetliyorsun ? Ben sınava girdiğimde altımda arka freni tutmayan bir motor vardı.Buna çoğu kişi itiraz ettiğinde bişey olmaz dediler.Sınavın yapıldığı yer ise hem a,hemde b sınıfı adaylarının olduğu,kamyon,araç trafiğinin eksik olmadığı bir mekandı.Bizde sanıyoruzki sağlığımızı düşündüklerinden böyle bir uygulama çıkarıyorlar.İlk önce yolları daha güvenli hale getirsinler.İnsanların daha iyi eğitim almasını sağlasınlar ondan sonra gelip ehliyetlerinde değişmesi lazım desinler.
ben ehliyeti bu sene alıcam inş. o da dahil olcak mı yoksa yeni alanların mı dahil olcak?
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
çerkeş abi sıkıntı yog
amg böyle memleketin.......
Bravo şu koca sayfada bu uygulamanın amacını, en güzel özetleyen sizsiniz.
Şimdi bu ülkenin güzel insanlarına böyle bir muamele az mı. Elinizi vicdanınıza koyun. Gezicilik yapmadan cevap verin. Büyük ustanın bu ülkeye yaptıkları az mı ? Bu ülkenin halkı daha fazlasını hak etmiyor mu ?
Her sene ehliyet değişse az bence. 6 ayda bir direksiyon sınavı olması lazım.
Geçen hafta sonu yapılan direksiyon sınavında %80 oranında kişi kalmış. İşi enterasan şekilde ciddiye almaya başladı bunlar
Kesinlikle katılıyorum dediklerinize benim aklıma takılan birkaç soru var onları cevaplama şansınız var mı acaba
1.Sağlık raporu almaya gidicem sağlık ocağı kabul edilmiyor tam teşekküllü bir hastaneye sağlık raporu için para verecek miyim ? Verilmesi gerekmiyor ama yüzsüzler gene isterse napacağım.
2. Sınav derken teorik sınav mı yoksa direksiyon sınavına mı gireceğim yada ikisinede mi ?
3.Sürücü kursuna tekrar kayıt olup aynı sınav ücretlerini verecek miyim ?
Kısacası benden nelerden para çıkacak ?
Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim
'Saygı göster, saygı gör.'
mantıklı avruopada varmı arkadaşlar ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)